canım selam,
oğlan ateşlendi,bizim linens yalan oldu
bana da fonlarda bize göre birşey bulunmaz gibi geliyor,yine bizim adresimiz English Home olacak gibi..
Bu arada ben çoğu oda için perdelerimi beğendim English Home'da,beni tek düşündüren salonun perdeleri..yani halıya göre mi yoksa mobilyaya göre mi perde alacağımı bilmiyorum,eğer mobilyaya göre olacaksa benim berjer ve sandalye takımımla neredeyse aynı renkte olan bir kumaş vardı English Home'da ama dediğim gibi kararsız kaldım..sanırım salon için nötr renkte (krem,bej gibi) bir perde seçeceğim,herşeyle uysun diye..
Bu arada 1-2 ay falan değil,Nisan ayında yeni perdeler gelecekmiş English Home'a
ben burada birkaç avizeci dolaştım.Bir tanesinde bizim zevkimize uygun aydınlatmalar vardı,hatta merkezleri İstanbul Şişhane'deymiş (orada çok fazla avizeci var,sanırım oradan bahsediyor olabilirsin)
çok güzel şeyler buldum,fiyatları da çok uçuk değildi.internet adresleri de aşağıda,orada modellere bakabilirsin..ben şu asansörlü modelleri de çok beğendim..
Avize Dünyası , Avize Antalya yalnız mutfak için kararımı verdim gibi;Philips avize üretimine başlamış,beyaz olanı çok hoşuma gitti,üstelik sorduğum tüm avizecilerden daha uygundu fiyatı (genelde benim beğendiğim avizelerin fiyatları 500-1500 arasıydı,ama Philips'te aynısı 379 tl ayrıca Philips garantisi de var)mutfak için işte buna karar verdim:
1009298 Avıze | Tepe Home bana kalırsa yapı marketlerden aydınlatma almak için acele etme,çünkü İstanbul'da inanılmaz çeşit var!bir de onları gör derim..
sana verdiğim ilk adrese göz at mutlaka,o adamların İstanbul'da merkezleri,sana bir fikir olur..fikrin olsun diye söylüyorum;5 kollu avizeler 500,döküm aplikler 120 (yalnız bunlar sadece kahve/siyah oluyor),beyaz kaplama aplikler 60, bu asansörlülerde 3 lü olanlar 500-750 civarı,2 li olanlar 350 tl civarlarında..bir de altı porselenli olanlardan da yapabiliyorlar (mavi-beyaz porselenler favorim olduğundan onu da sordum) onlar da 250 tl civarında..tahminim İstanbul'da da fiyatları aynıdır.Antalya'da diğer baktığım tüm aydınlatmacılar bu fiyatların üzerindeydi.
ben şimdi haftaya İstanbul'a gittiğimde de fiyatlara bir göz atıp ona göre kararımı vereceğim.
salon için endişem yok,çünkü biz salonda lokal aydınlatma tercih ediyoruz,tavanda da led ışık düşünüyor eşim,yani avize falan olmayacak salonda,lambader ve abajurlar var.
yatak odasında da Zara Home'dan aldığım çok güzel beyaz işlemeli abajurlarım var,sadece şapkalarını değiştireceğim.
antre ve hol için de kararımı verdim gibi,aşağıdaki lambaların beyazları da vardı,bunların beyazlarını alacak gibiyim:
Ürün Detay Sayfası bu da çok hoşuma gitti ama bunların beyazları var mı bilmiyorum,soracağım
Ürün Detay Sayfası şimdi bugün duş teknesi ve duşakabin üzerine çalışmam gerekiyor,çünkü yarın alacağız,usta monte edecekmiş haftaya..
duş teknesi ve kabinle ilgili önerin varsa,mutlaka bekliyorum bu akşam :)
yemek yanmadan kontrol edeyim:)))
birkaç saat sonra görüşürüz