evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

canım selam,

yukarıdaki yatak odası gerçekten güzelmiş!
ama ben evde herşeyi bembeyaz yapmayı düşünmüyorum,renk bol olacak..
hatta bugün bir çılgınlık yaptımm veeeee bir dresuar aldımm!:)))
girişte ebat olarak nasıl duracak bilmiyorum ama o kadar sevdim ki,her yerde kullanabilirim..en kötü ihtimalle salonda içki sehpam olur
üstelik Mudo indirime girmiş,ciddi bir indirimle aldım (%50!!)

Eklentiler

• $IMG_3150.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 109
ne kadardı peki? bu dresuar güzelmiş hakkaten ama benim için biraz fazla büyük ebatları ya da fooğrafta öyle duruyor

hayırlı olsun böyle bi şeyi aldığın için pişman olcanı sanmam güle güle kullan :))

497 TL ya aldım,üstelik Garanti Bonus sahiplerine 8 taksit yapıyorlarmış,haberiniz olsun.
ebatları çok büyük değil aslında ama eve geldiğinde ölçer sana söylerim
bana da hiç pişman olacakmışım gibi gelmiyor :))

genelde bizim tarzla ilgili fotolar katalog dergi çekimi vs oluyor. bi blogda gerçek ev fotoları buldum

beğendiklerimi ekliyorum:

şu girişteki kuşlu çiçeklik var ya..
benim küçük tuvalette ufak havluları tasnif ettiğim raf olarak duruyor:))
ha ben duvarda düzgün durmadığı için kuşlarını çıkarmak zorunda kalmıştım:))
n'apayım, şu anki evimde misafir tuvaletinde lavabo dolabı yok,ayaklı bir lavabom var,ben de havluları koymak için böyle bir çözüm bulmuştum..
kendi evime geçtiğimde sanırım ben bu rafı balkonda kullanabilirim,çiçek saksısı koymak için ya da aksesuar koymak için olabilir pekala..

Eklentiler

• $IMG_3159.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 105

bakıyorum hemen :))

english homedu di mi o? ben de istiyorum böyle şeyler de eve bi geçeyim önce ordaki eksiklere durumlara göre alıcam inşallah. english homea çok güzel askılar çöp kutuları gazetelik falan gelmiş. duvar panoları zaten vardı yenileri de gelmiş. şimdiden almak istemiyorum işte ev nasıl olcak mobilyalar gelince bakıcam ona göre bir berjer ya da puf da almak istiyorum zaten. berjeri tek aldım evde kalabalık eder korkusuyla inşallah istediğim gibi geniş geniş olur da bi berjerim daha olur yada puf

minik renkli saksılar güzel olur menekşelerle canlandı gözümde mor pembe iki küçük saksı içinde menekşeler :))

evet English Home
bence de ufak tefek eşyaları eve geçince yavaş yavaş alırsın,ben de öyle yapacağım..
çünkü herşey tam olsun diye alelacele alınan eşyalar sonra pişmanlık sebebi olabiliyor..

evin yeni fotoları geldi ben çok beğendim sizle de paylaşmak istedim çok içime sindi ya çok şükür gönlüme göre oluyor her şey

kapılar ahşap rengiydi pek içime sinmemişti sağolsun nişanlım boyattı kapıları. harika olmuş. holün ve yaşam odasının rengi aynı, mutfak yatak odası ve küçük oda pembe. parkeler meşe rengi. yerlerdeki fayanslar da açık renk. çok beğendim ben

canım ev çok temiz ve ferah görünüyor,şimdiden iyi günlerin olsun evin içinde!
süpürgelikle ilgili birşey yoksa aklında,beyaz ahşap süpürgelik yapıyorlarmış(metreyle satılıyormuş,çok ucuz birşeymiş) haberin olsun,benimkiler öyle olacak..
avizelerini de çok beğendim canım,bugün biz de Koçtaş'a gittik fikir olsun diye,aynı avizelere bakmışız genelde,ben de çok beğendim,şimdiden güle güle kullan.Ben almak istemedim çünkü ay sonunda İstanbul'a gideceğim alışveriş için,birşey görür de aklım kalır diye korkuyorum,o yüzden biraz ağırdan almaya karar verdim.
bu arada benim salonda ve yatak odasında avize olmayacak,çünkü biz lokal aydınlatma seviyoruz,tercihim lambader ve abajurdan yana olacak,zaten şu anda da öyle kullanıyoruz.
oğlumun odasına renkli birşey almayı planlıyorum,hobi-misafir odasına henüz karar vermedim ama mutfağa avize takmayı düşünüyorum,tıpkı bunun gibi...

Eklentiler

• $renkli-avize-modelleri-2012.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $36505_43_10_avize_sarkit_hedef_aydinlatma.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 53
aaa o ikinciyi de beğendim o da olabilir benim salon için. o tip bi şey istiyorum daha ağır daha fazla değil benim beğendiklerim de buna benzer zaten. bakalım az kaldı artık eşyalarımız da gitmeye başladı mobilyalar da giderse baya şekillenecek ev

marshall sanırım tüm boyalar.koridorunuzun rengi acayip houşma gitti açık bir renk arıyordum ztn rengin adını öğrenebilir miyim acaba?

canım kapılarınız çok güzel olmuş fakat amerikan kapı özelliği bozulmuşmu?resimlerde pek belli olmuyor? yani o çizgili görüntüsü duruyormu yoksa düz beyaz mı oldu?düzde olsa güzel çok ferah olmuş.düğünden sonra bize evinide gösterirsin inşallah..

konuyu baştan sona okudum . çok güzel şeyler ve güzel fikirler paylaşmışsınız . ben çeyiz bölümünden çıkamadığım için burayı görememişim

canım öncelikle evin güzel olmuş. çeyiz konunda da belirttim. duvarların renkleri çok hoş güle güle oturun
aldığın çeyizlerle daha güzel daha olacağına eminim.

banyoda ben duvar kağıdı istiyorum . kullanışlı olur mu hiç fikrim yok :26:

Canım her eşyanın güzel olduğu gibi evinde çok güzel hazırlıklar tamamlanıyor yavaş yavaş ama uzaktan izlemek zor olsa gerek insanın o eve gidip boya kokusunu bile almak ister herhalde ama teknoloji sağolsun en azından görüyorsun ne olup bittiğini bende merakla bekliyorum eşyaların yerleşeceği zamanı

canım bizim kapılarımız amerikan kapı değil ahşap kapı. zımparalandı ve boyandı dümdüz beyaz kapılarımız olmuş oldu. ben en başında amerikan beyaz kapı istemiştim ama çok ince kalitesiz diye almadılar. eve gelip de kapılar takılınca benim dediğime gelindi kimsenin içine sinmedi ve boyandı. şimdi herkes memnun :))

duvar kağıdı için herkes kullanışsız diyor :)) yoksa ben de çok istedim. belki sen cesaret eder de yaptırırsın banyona :)

ben de çok merak ediyorum gerçekten ama şu da var ben çok tezcanlıyımdır evin eski halini görseydim kesin moralim bozulurdu kaan da göstermedi zaten şimdi böyle yapılı görmek de ayrı zevkli :))

banyoda duvar kağıdı kullanışlı değil eltim kullanıyor en kaliteli kağıttı ama 2 yılda perişan oldu .ıslak zeminde tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…