- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
ne kadardı peki? bu dresuar güzelmiş hakkaten ama benim için biraz fazla büyük ebatları ya da fooğrafta öyle duruyor
hayırlı olsun böyle bi şeyi aldığın için pişman olcanı sanmam güle güle kullan :))
genelde bizim tarzla ilgili fotolar katalog dergi çekimi vs oluyor. bi blogda gerçek ev fotoları buldum
beğendiklerimi ekliyorum:
yukardaki yatak odasnın bulunduğu linki dolaşırken aklıma sen geldin dur dedim ekleyim bi baktım bu kadar tesadüf olur bayaa benziyo beğenilerimiz hele de bu beyazlar pembeler konusunda bak bi de bu linkler de var fena değil...DOZ BUYUCUSU: Yaratıcı BEN : Neydiler ne oldular ?
evcilik
şu girişteki kuşlu çiçeklik var ya..
benim küçük tuvalette ufak havluları tasnif ettiğim raf olarak duruyor:))
ha ben duvarda düzgün durmadığı için kuşlarını çıkarmak zorunda kalmıştım:))
n'apayım, şu anki evimde misafir tuvaletinde lavabo dolabı yok,ayaklı bir lavabom var,ben de havluları koymak için böyle bir çözüm bulmuştum..
kendi evime geçtiğimde sanırım ben bu rafı balkonda kullanabilirim,çiçek saksısı koymak için ya da aksesuar koymak için olabilir pekala..
bakıyorum hemen :))
english homedu di mi o? ben de istiyorum böyle şeyler de eve bi geçeyim önce ordaki eksiklere durumlara göre alıcam inşallah. english homea çok güzel askılar çöp kutuları gazetelik falan gelmiş. duvar panoları zaten vardı yenileri de gelmiş. şimdiden almak istemiyorum işte ev nasıl olcak mobilyalar gelince bakıcam ona göre bir berjer ya da puf da almak istiyorum zaten. berjeri tek aldım evde kalabalık eder korkusuyla inşallah istediğim gibi geniş geniş olur da bi berjerim daha olur yada puf
minik renkli saksılar güzel olur menekşelerle canlandı gözümde mor pembe iki küçük saksı içinde menekşeler :))
evin yeni fotoları geldi ben çok beğendim sizle de paylaşmak istedim çok içime sindi ya çok şükür gönlüme göre oluyor her şey
Eki Görüntüle 365427 Eki Görüntüle 365428 Eki Görüntüle 365429 Eki Görüntüle 365430
kapılar ahşap rengiydi pek içime sinmemişti sağolsun nişanlım boyattı kapıları. harika olmuş. holün ve yaşam odasının rengi aynı, mutfak yatak odası ve küçük oda pembe. parkeler meşe rengi. yerlerdeki fayanslar da açık renk. çok beğendim ben
canım kapılarınız çok güzel olmuş fakat amerikan kapı özelliği bozulmuşmu?resimlerde pek belli olmuyor? yani o çizgili görüntüsü duruyormu yoksa düz beyaz mı oldu?düzde olsa güzel çok ferah olmuş.düğünden sonra bize evinide gösterirsin inşallah..
konuyu baştan sona okudum . çok güzel şeyler ve güzel fikirler paylaşmışsınız . ben çeyiz bölümünden çıkamadığım için burayı görememişim
canım öncelikle evin güzel olmuş. çeyiz konunda da belirttim. duvarların renkleri çok hoşgüle güle oturun
aldığın çeyizlerle daha güzel daha olacağına eminim.
banyoda ben duvar kağıdı istiyorum . kullanışlı olur mu hiç fikrim yok :26:
Canım her eşyanın güzel olduğu gibi evinde çok güzel hazırlıklar tamamlanıyor yavaş yavaş ama uzaktan izlemek zor olsa gerek insanın o eve gidip boya kokusunu bile almak ister herhalde ama teknoloji sağolsun en azından görüyorsun ne olup bittiğini bende merakla bekliyorum eşyaların yerleşeceği zamanı