- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 32
Canım ben de aynı sorunu yaşadım kaynımın odasında yatak başı ile duvar arasında olmuş kayınvalidem diyince fark ettim ama duvarı ellediğimde duvarın yağmur sularını emdiğini bu yüzden rutubet olduğunu gördüm kayınvalidem ben hamile olduğum için önce böcek ilacı sıktı sonra da o halıları halı yıkama makinası ile yıkadıMerhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı kısaca anlatayım sizlere inşaallah yardımcı olacak fikir verecek arkadaşlar olur 4 yıllık evliyim ve 5 ay kadar önce yeni bir eve taşındım bir önceki evim bir bölümü arkaya bakan pek hava alamayan bir daireydi bahsedeceğim böcek sorununu yaşadım küçük odamda eşimin siyah spor çantasının üzerinde farketmiştim ilk olarak ufacık çok yakından bakarsanız görebileceğiniz böcekler iki tuz tanesi büyüklüğünde minicikler krem rengi gibi hızlı yürüyorlar ve dokunduğunuz anda ölüp kayboluyor o kadar küçük ki tabi ben farkedince evde araştırma yapıp yer yer bazı bölümlerde olduğunu görmüştüm ilaçlama yapıldı ama tekrar oldu yeni taşındığım evim her yanı hava alan güneş gören ferah bir ev ne hevesle taşındım temizlenip yerleştim bu evimde böyle bir şey olmaz umudu ile temizliğe hijyene çok önem veren biriyim bir ay önce elbise dolabım ile duvar arasına bebeğimin pusetini koymuştum siyah olduğu için bu böceği farkettim ve şok oldum bu evde de aynı sorun eviinceleyince banyo duvar diplerinde süpürgeliklere yakın yerlerde gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam ilaçlama yaptıramam artık bebeğim var nedir bu böcekler aynı sorunu kendisi yada çevresinde yaşayan oldu mu eski binalar olmasından mı neden bir cevap bulamadım
BNyo deliklerinden çıkıyorlar lavabolardan çıkıyorlar.Bazı böcek ilaçları sadece böceklerin akciğer yapısına göre yapılıyor demişti ,bu işlerden anlayan arkadaşım.Evde çocukta olsa zarar veriyormuş.Biz de yaptirmistik ilaclama
Ben olabildiğince dip köşe sirkeli suyla sil derim. Hatta köşeleri direk susuz sirkeyle sil. Yerleri de..Merhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı kısaca anlatayım sizlere inşaallah yardımcı olacak fikir verecek arkadaşlar olur 4 yıllık evliyim ve 5 ay kadar önce yeni bir eve taşındım bir önceki evim bir bölümü arkaya bakan pek hava alamayan bir daireydi bahsedeceğim böcek sorununu yaşadım küçük odamda eşimin siyah spor çantasının üzerinde farketmiştim ilk olarak ufacık çok yakından bakarsanız görebileceğiniz böcekler iki tuz tanesi büyüklüğünde minicikler krem rengi gibi hızlı yürüyorlar ve dokunduğunuz anda ölüp kayboluyor o kadar küçük ki tabi ben farkedince evde araştırma yapıp yer yer bazı bölümlerde olduğunu görmüştüm ilaçlama yapıldı ama tekrar oldu yeni taşındığım evim her yanı hava alan güneş gören ferah bir ev ne hevesle taşındım temizlenip yerleştim bu evimde böyle bir şey olmaz umudu ile temizliğe hijyene çok önem veren biriyim bir ay önce elbise dolabım ile duvar arasına bebeğimin pusetini koymuştum siyah olduğu için bu böceği farkettim ve şok oldum bu evde de aynı sorun eviinceleyince banyo duvar diplerinde süpürgeliklere yakın yerlerde gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam ilaçlama yaptıramam artık bebeğim var nedir bu böcekler aynı sorunu kendisi yada çevresinde yaşayan oldu mu eski binalar olmasından mı neden bir cevap bulamadım
Eki Görüntüle 1277899 bunlardan hangisi?
o zaman tahta kurusu değil.Bunlar tahta kurusu resimleri.Ama bir bakayım yine bulabilirim inşallah.Bunlar degil .cok buyuk bu eesimdekiler. Toz tanesi kadar birsey bendeki minicik ve yuruyor
Piredir o elbisaleri kaynat. Eczanelerde 6ay etkili iyaclar var.sinek girse ölüo insana zarar vermiyo. Suya karıstırıp zirai ilaçlama pompası yada cam sil kutusuyla yere duvarlara dolap altı yatak altı vs.. her yeri ilaçla. O mahale gelen yaratıklar ölüyo. İlaçladıktan 3 4saat sonra eve giriyorlar
Bir ilaçlama var evin içinde durabiliyotsunuz ve gerçekten çok etkili minicik şırınga ile yapılıyor deneyebilirsinizMerhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı kısaca anlatayım sizlere inşaallah yardımcı olacak fikir verecek arkadaşlar olur 4 yıllık evliyim ve 5 ay kadar önce yeni bir eve taşındım bir önceki evim bir bölümü arkaya bakan pek hava alamayan bir daireydi bahsedeceğim böcek sorununu yaşadım küçük odamda eşimin siyah spor çantasının üzerinde farketmiştim ilk olarak ufacık çok yakından bakarsanız görebileceğiniz böcekler iki tuz tanesi büyüklüğünde minicikler krem rengi gibi hızlı yürüyorlar ve dokunduğunuz anda ölüp kayboluyor o kadar küçük ki tabi ben farkedince evde araştırma yapıp yer yer bazı bölümlerde olduğunu görmüştüm ilaçlama yapıldı ama tekrar oldu yeni taşındığım evim her yanı hava alan güneş gören ferah bir ev ne hevesle taşındım temizlenip yerleştim bu evimde böyle bir şey olmaz umudu ile temizliğe hijyene çok önem veren biriyim bir ay önce elbise dolabım ile duvar arasına bebeğimin pusetini koymuştum siyah olduğu için bu böceği farkettim ve şok oldum bu evde de aynı sorun eviinceleyince banyo duvar diplerinde süpürgeliklere yakın yerlerde gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam ilaçlama yaptıramam artık bebeğim var nedir bu böcekler aynı sorunu kendisi yada çevresinde yaşayan oldu mu eski binalar olmasından mı neden bir cevap bulamadım
Merhaba malesef ayni sorun bizde de var. Bir cozum bulabildiniz mi acaba?Iki aylik bebegim var ona zarar verir