- 11 Eylül 2018
- 239
- 398
- 30
jel ilaçlar var plastik enjekaiyon şeklinde internetten araştırın.Minicik köşelere boşlık varsa süpğrgwlik içlerine fln koyuyorsunuz hemen kesiyor geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı kısaca anlatayım sizlere inşaallah yardımcı olacak fikir verecek arkadaşlar olur 4 yıllık evliyim ve 5 ay kadar önce yeni bir eve taşındım bir önceki evim bir bölümü arkaya bakan pek hava alamayan bir daireydi bahsedeceğim böcek sorununu yaşadım küçük odamda eşimin siyah spor çantasının üzerinde farketmiştim ilk olarak ufacık çok yakından bakarsanız görebileceğiniz böcekler iki tuz tanesi büyüklüğünde minicikler krem rengi gibi hızlı yürüyorlar ve dokunduğunuz anda ölüp kayboluyor o kadar küçük ki tabi ben farkedince evde araştırma yapıp yer yer bazı bölümlerde olduğunu görmüştüm ilaçlama yapıldı ama tekrar oldu yeni taşındığım evim her yanı hava alan güneş gören ferah bir ev ne hevesle taşındım temizlenip yerleştim bu evimde böyle bir şey olmaz umudu ile temizliğe hijyene çok önem veren biriyim bir ay önce elbise dolabım ile duvar arasına bebeğimin pusetini koymuştum siyah olduğu için bu böceği farkettim ve şok oldum bu evde de aynı sorun eviinceleyince banyo duvar diplerinde süpürgeliklere yakın yerlerde gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam ilaçlama yaptıramam artık bebeğim var nedir bu böcekler aynı sorunu kendisi yada çevresinde yaşayan oldu mu eski binalar olmasından mı neden bir cevap bulamadım