Merhaba arkadaşlar , daha önce de hamam böcekleriyle alakalı konu açmıştım .
7 ay önce taşındığım evimde 7 gün ancak huzurla oturmuşumdur . Binanın hatta sokağın genel sorunu olarak düşündüğüm hamam böceğine bir türlü çözüm bulamıyorum . Profesyonel ilaçlama şirketi küçük bi şehirde yaşadığımızdan dolayı 2 tane ve ne yazıkki kokusuz ilaçlama yapmadıkları evde kedim olduğu için ilaçlama yaptıramadım. Kendim 2 ayda bir Bayer in kokusuz konsantre ilacıyla ilaçlama yapıyorum belediyeyle de görüşüp kanalizasyonlara ilaçlama yaptırdık . Geçen haftaya kadar çok büyük bir problemim yoktu 3 ayda bir falan bir tane ölü böcek buluyorduk . Geçen hafta birden bire yavru böcekler çıkmaya başladı ,tabi ilaç etkisiyle ölüyorlar evde açıklık yok heryeri silikonla kapattık . Bina merdivenlerine de öldüklerini görünce komşularla görüştüm kesinlikle böcek olmadığını söylüyorlar . Sadece benim evimde ve merdivenlerde böcek olup diğer dairelerde olmaması mümkün mü ? Hatta bir tanesinin bana sunmuş olduğu çözüm çok canımı sıktı .. Tuvalete sürekli su döküyorum bişey de gelmiyor dedi sağolsun :))) Bugün jel ilaçta aldım ama onu kullandığım zaman binadaki diğer böcekleri de eve çekermiyiz diye korkuyorum ? Kullanan var mı her iki ürünü birlikte kullanabilir miyim ? Evden taşınmak gibi bir şansım yok çözüm bulmak zorundayım