Evimden cikmasi gerektigini nasil anlatabilirim?

Gercekten yapar. Dedim teyze ben 18 yasindan beri ailemle ayni evde yasamiyorum seninle niye yasayayim? Hala diyor ben cok anlayisliyim bir sey olmaz.

Şaka mı bu? Bi de ciddiye alıp açıklama mı yaptınız neden olmaz diye..
Valla ne ilginç insanlar var zaten 2 yıl kira almayarak yapabileceğiniz iyiliği yapmışsınız sonuçta.

Nasil bi yüzsüzlük bu böyle..ben 2 sene ödemedigi kiramida alirdim dahada yüzüne bakmazdim, bide neymis yeni aldigim evde oturcakmismis..kimsesiz degil birsey degil böyleler aman kendi cocuklarima toz konmasin ben baskalarina yük olayim derdinde..gitsin kendi kapisina, evsiz degil yurtsuz degil sadece yüzsüz!

Çok yüksek bir meblağdan bahsediyorsunuz. Sizin de rızkınızdan gitti. Çocuklarınızın ve/veya gelecekteki çocuklarınızın da rızkından gitti. Bence yasal faiziyle alın. Ben olsam en azından "Bir hafta içinde çıkmazsanız geçmiş kiraları yasal faiziyle almak üzere dava açıyoruz. Toplam şu kadar TL oluyor" derdim ki çıksın. Doğalgaz, su, elektrik vs o borçlarını da ödemeli özellikle hala sizin üzerinize kayıtlılarsa.

Yok daha neler.
Teyze baya bunamis galiba, tovbe tovbee.
Oldu canim gel diger eve gec, zaten senin icin bugazimizdan kesip ev aliyoruz.

Ben olsam sadece teyze ne zmn cikiyosunz diye ararim. Konu kizm sen diger evi dusun mevzusuna gelirsede hadi yenge iyi aksamlar derim kapatirim.
Durup durup konuyu cikmalarina getiririm diger konuyada vurdum duymaz davranirim. Yasal yola girseniz baya yuklu para alirsinz ama tabi yasli insanlar, neyse derim basimin gozumun sadakasi sayardim ben.

Ama tabi hala ve hala o evden cikmiyosa.
Defolmasini soylerim. Bu ne be.
Ilk once cocuklarini devreye sok bence, olmadi mecburen yasal yollardan devam.

İki tane çocuğu olan 60 yaşında bir kadına sizin yaptıklarınızı yapsam kendimi enayi gibi hissederdim. 2 yıl kadını oturtmuşsunuz çocukları rahat kredi çeksin diye mi? İyi niyetinizi çok fena suistimal etmişler. Acınacak bir yanı da kalmamış. Bu akılları o kredi çektiği kızı veriyordur.

Polis çağıracağınızı zorla çıkaracağınızı söyleyin. Annenizi devreye sokacağınızı söyleyin. Zor kullanmanın vakti gelmiş. Hala seni kandırmaya çalışıyolar.

Kirasını da maaşını da çocuklarına yediriyor ama çocukları evine almıyor bu nasıl iştir?

İyilikten anlamayacak gibi durursa ve ben çıkmam derse çocuklarını arayıp icra takibi başlatacağız bizi zor durumda bıraktı alıcıyla anlaştık çıkmıyor dersiniz onlar çıkarır. Annen zaten yasal haklarını biliyor, Belediye evden çıkaramaz ancak Kaymakamlık yapabilir burada şartları oluşmadığı için o da çıkaramaz. Yani o kadar kısa sürede hallolmayacaktır. En son çare tehdit. Bu da işe yaramazsa tahliye talepli icra takibi başlatırsınız ödemediği yıllara ait. Kendi kaşınır.

çocukları da ne gamsızmış anneleri 2 sene beleşten yaşıyor bi el atmıyolar utanmıyolar
valla sinirim tepeme çıktı :/
resmen sizi sağılacak inek gibi görmüş kadın
defolsun gitsin evine ya

pişkinlikte utanmazlıkta arsızlıkta son nokta bile diyemeyeceğim durum kadın kafadan sakat mı..

2 yıldır kira alamadığınızı belgeleyin mahkemeye verin ödemediği kiraları da ödetin yaşlılık muhabbetiyle alakası yok bunun senin anan banan evladın değil resmen dolandırılmışsınız hala pişkince dolandırmaya devam ediyor kadın .

kesinlikle yeni eve almayın...
ve söylediklerinizin arkasında durun... siz bence iyi bile dayanmışınız ben olsam çocukları olan kadını yaşlıda olsa beleşten eve yerleştirmem
kesinlikle vicdan azabı hissetmeyin...
kadına da yüz vermeyin net olun teyze ben senin kalbini kırmak istemediğim için yaşlı olduğun için yumuşak konuşuyorum ama sen de lütfen abartma çık... deyin...
babanızı araya sokun... göndermenize yardım etsin

Teyze istersen yeni evin tapusunu senin üzerine yapalım deyin Şaka bi yana da 2 sene iyi sabretmişsiniz. Kadın size vermediği kirayı yatırım yapıyordur. Konuşun çocuklarıyla 2 senedir ses çıkartmadım ama yeter artık eğer evi boşaltmazsa polis çağırıcam dersiniz

bir atasözü vardır yüz verdik deliye geldi .. halıya diye :) kusura bakmayın ama teyzede öyleymiş sen sadece 2 ay kira öde aylarca otur sonra hakkını helal etme ee sende etme madem nasıl bir pişkinliktir bu gerekirse polis zoruyla çıkartırsınız.

Kadin resmen terbiyesiz. Kizi veriyordur bu akillari kesin. Hem annesine kredi çektirsin hemde bakmasin bari kredini ödeseydinde kadin 2 senedir kirasini verebilseydi. Bunlar ailecek boyle herhalde. Kiz annesini yoluyor annede sizi. İyi sabir varmis sizde helal olsun

bazıları dini çok yanlış anlamış

Keske 12.000tl olsa sadece, kiralarin oldukca yuksek oldugu bir yerde evimiz. Sadece 2 senelik kira ucretini alsaydik, su an kendi birikimimizden hic eklemeden yeni evimizi alabilirdik.

içim de acaba ben mi kötüyüm düşüncesi vardı ama şimdi bu cümleniz ile tamamen gitti kadın bilerek ödeme gücünü göz önüne alarak tuttu sonuçta evi.. sizin iyimser olduğunuzu nereden bilecekti... rahatca sizin paracıklarınızı kullanabileceğini
sonuna kadar haklısın geri adım atmayın yeni evinize de bulaştırmayın kadın pişkinliği ele almış resmen... ne demek ben anlayışlıyım git çoluk çocuğun ile kal ben ilk başta yüklü kirayı kabul eden bir kadının sonradan ödememesini gerçekten art niyet aradım uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…