Evimden cikmasi gerektigini nasil anlatabilirim?

Okurken ben kudurdum sinirden valla.sizde hala ne yapayim diye mi soruyorsunuz?cagirin oglunu kizini,beb bakmak zorunda degilim deyin.bide piskin piskin yeni evinizi istiyor ya.kadin iki evi varmis gibi benimsemis valla...

Emekli maasi ve kira geliri var. Her seyi gectim kendi evi var yahu, acikta kalmayacak yani hicbir sekilde..
bunları biliyorsanız hiç göz yummayın bence. 2 yılda yaklaşık 12 bin kaybettirmiş zaten size. daha ne yapacaksınız bu devirde anne baba yapmıyor bunları cocuklarına... siz bakmakla yükümlü değilsiniz

Okurken ben kudurdum sinirden valla.sizde hala ne yapayim diye mi soruyorsunuz?cagirin oglunu kizini,beb bakmak zorunda degilim deyin.bide piskin piskin yeni evinizi istiyor ya.kadin iki evi varmis gibi benimsemis valla...

Olay cikmasin tatlilikla ciksin diye ugrastik hep. Benim esimin yumusak yuzlulugunun sonucu boyle oldu biraz da. Kira vermemesi falan yeni evimizi istemesi kadar dokunmadi bana gercekten.

2 yıllık kira geliriyle ögrenci okutsanız, gercekten ihtiyaclı birine verseydiniz diye düşünüyor insan :) bu yüzden kimse kimseye yardım etmiyor,, İhtiyacsızların karsıdakini ihtiyaclı gibi sömürmesinden

Keske 12.000tl olsa sadece, kiralarin oldukca yuksek oldugu bir yerde evimiz. Sadece 2 senelik kira ucretini alsaydik, su an kendi birikimimizden hic eklemeden yeni evimizi alabilirdik.

Keske 12.000tl olsa sadece, kiralarin oldukca yuksek oldugu bir yerde evimiz. Sadece 2 senelik kira ucretini alsaydik, su an kendi birikimimizden hic eklemeden yeni evimizi alabilirdik.

ahh.. valla düşündükçe kuduruyorum geçmiş olsun. kısa zaman içinde çıksın bence. çıkmazsa da hukuki yollara başvurun.. sevgiler :)

Boyle olacagini bilseydik keske bastan kalkismazdim, sonrasinda da isler sarpa sardi iste. Esim hem cok yumusak yuzlu hem de yabanci damat diye ailede herkes cok sever, biraz da ondan yuz buluyorlar.

Olay cikmasin tatlilikla ciksin diye ugrastik hep. Benim esimin yumusak yuzlulugunun sonucu boyle oldu biraz da. Kira vermemesi falan yeni evimizi istemesi kadar dokunmadi bana gercekten.
Valla bana da o kismi dokundu:)vicdaniniz gayeeettt rahat cikartin bence evden.bide ustune alacaginizi da istemiyorsunuz,utanmasa o 2 yillik kira isteyecek sizden:)

Valla bana da o kismi dokundu:)vicdaniniz gayeeettt rahat cikartin bence evden.bide ustune alacaginizi da istemiyorsunuz,utanmasa o 2 yillik kira isteyecek sizden:)

Gercekten yapar. Dedim teyze ben 18 yasindan beri ailemle ayni evde yasamiyorum seninle niye yasayayim? Hala diyor ben cok anlayisliyim bir sey olmaz.

Ahh su akrabalar hepsimi piskin olur anlamadimki
Bizimde daha dogrusu annemin koyde evi var yazin arada sirada cok nadirde olsa gider otururuz.
Annemin akrabasida sirf biz yazin koyde olmuyoruz diye bildiginiz kapisini pimapenini fln bizim eve koymus kavga dovus zor cikarttirdik esyalarini

ne vicdanlı iyi yürekli insanlarsınız. dünya sizin için fazla çıkarcı, yüzsüz ve pis... o x teyze nasıl bir karakter öyle karikatür gibi:) yani ya kadını nüfüsunuza geçireceksiniz yada artık bir yerden sonra kırıcı olmaya başlayın. ne borcunuz var bu insana? insanlar anasından babasından kira alıyor.

bu tür örnekler çok :) bedava otururken iyi en küçük bir şeyde sanki kendi evinden çıkartıyormuş gibi muamele :/ yaşlı falan ama iyi çirkef çıkmışlar. Kendi evleri emeklisi falan vs. olmasa anlayacağım da kendi çocuğu için diğer tarafı mağdur ediyorlar.

masum görünümlü şeytan resmen bu sizde iyilik için çok susuyorsunuz. çocuklarını arayın yasal olanı yapacagınızı söyleyın bu kadın buldum bir kapı kira ödemeden yapayım diyor bence

bazen tatlilikla halletmek ise yaramayabilir bence taviz gostermeyin yumusak davrandığınızı görünce ek süre iateyebilir yada yeni ev konusu da ısrar edebilir annenizin de konuşmasını rica edebilirsiniz direk hukuksal yollara başvurmak biraz sert olabilir ama biraz göz korkutmaktan da zarar gelemz diye düşünüyorum

Evi sattıktan sonra evden çıkıp çıkmaması sizin sorumluluğunuzda değil ki? Yani öyle biliyorum. O kısmını alıcı düşünsün, alan kişi de zaten yabancı olduğu için yüz göz durumları yoktur ben çıkmam diyemez.
Yakın zamanda bizim ev sahibimiz de biz içinde otururken evi sattı, çıkın evi satıyoum falan da demedi, sonra ev satılına kadar biz de başka ev bulup çıktık. Evi alan kişi de içinde kiracı olduğumuzu ve ev bulana kadar çıkamayacağımızı bilerek aldı.
Sizlik bir durum yok bildiğim kadarıyla, çıkmazsa çıkmasın evi alan kişiye anlatır derdini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…