Evimden cikmasi gerektigini nasil anlatabilirim?

valla peygamber sabrı derler ya hani o mu var arkadaşım sende ben okurken sanki bana yapılmış gibi köpürdüm. ayriyeten evden çıkıp çıkmaması evi sattıktan sonra alıcının problemi. teyzenin 15 gün yasal hakkı var yeni ev bulup taşınmakta ha yapmazsa elin oğlu sizin kadar dayanmaz.

Bence çocuklarını ara ve durumu anlat. Akraba böyle işlerde pek iyi olmuyor maalesef

Faturalari hep kendi odedi neyse ki.

Bence bu belayi basina kim sardiysa o temizlesin.

Ben sardim sanirim. :/ Hic boyle olacagini dusunmemistim.

Arkadaslar herkese mesajlari icin cok tesekkur ederim. Sabah annemle konusmustum, annem arayayim diye ikna etti beni. Oglunu aramis annem bugun. Oglu daha mantikli davranir dedi, annem daha iyi taniyor onlari. Oglu ben bilmiyordum demis hemen el koyacagim duruma annemle kardesim yapmistir demis. Sonra benim numarami istemis ben de konustum ozur diledi, odenmemis kiralari odemek istedigini yasal bir islem baslatmamamizi rica etti. Ben de bu durumla annemin ilgilendigini, onunla konusmasini soyledim. Annem avukat oldugu icin bu isle ben ilgilenmek istemiyorum, o halleder. Ben kira ile ilgili bir sey dememistim ama galiba annem demis henuz konusamadim annemle.
Evimden ciksa yeter bu saatten sonra kirasinda degilim gercekten.

Gözünüz aydın. Sevindim sizin adınıza. Her ne kadar siz kirasında olmasanız da öderler umarım , o kira sizin hakkınız. Siz de tapu masrafları ve yeni evin boya badanası için kullanmış olursunuz.

Şimdiden bahçeli eviniz hayırlı olsun. Huzur , sağlık ve mutlulukla oturun.

Paranızı da alın bence siz de maaşlı çalışansınız anladığım kadarı ile, almamazlık etmeyin emeklerinize yazık. Para kolay kazanılmıyor.Kadın mağdur olsa anlayacağım da mağdur değilmiş. Zaten gerçekten muhtaç biri böyle yüzsüz olmaz utanır.

annen korkutmak amaçlı demiştir. iyide olmuş.

olur mu canım evimden çıksın yeter kirasında değilim ,muhtemelen kredi ödüyorum falan da hikaye ,iyi niyetinizi suistimal etmiş yaşlı cadı ,biriken tüm kiraları yasal yolla çatııııır çatır alın ,harcamak istemezseniz de bu sefer gerçekten ihtiyacı olan birine bağışlayın ya da ne bileyim löseve falan verin ,bana yapılmış gibi sinirlendim resmen

Al parani arkadasim, o para senin. Acima kimseye, iyi niyetini fazlasiyla suistimal etmisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…