- 7 Kasım 2014
- 14
- 5
- Konu Sahibi gadjo dilo
Evine BAYİLDİM ¡!!!!!!!!¡ Yeni ev aliyoruz ve senin tarzinda dosemeyi dusunuyorum su an da ! Tam benliksin ya!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bayıldım ve sormadan edemiycem yatak odası takımınızın markası ne çok Güzel maşallah.. Dolap özellikle:26: Telden yapabilecek miyim derken yanlışlıkla konuyu açmışım birkaç resimle. Geri kapayamayacağım için devamını koyayım dedim. Çok dağınık oldu kusura bakmayın. Salon ve bir odanın resmini çekemedim. Onlar daha sonra.
Evet berjeri almamışım. Çiçekli koltuğun bu tarafında. :/Gule gule otur cnm cok guzel evin cok begendim ama sanirim beberjeri cekmemissin goremedim ben berjer
Evet berjeri almamışım. Çiçekli koltuğun bu tarafında. :/
Eve gidince çekip atayım canımGormek isterdim acikcasi merak ettm cnm
Teşekkür ederim. :))Canim evin tek kelimeyle muhtesem agiz tadiyla oturun
çok güzel canım tertemiz görünüyor huzurla oturEvimizin tadilatını yaptırırken bloğuma ve buraya koyarım diyordum ama sonra üşendim. Ev biteli aylar oldu.
Şimdi evleri gördükçe heves geldi yine. :) evim şuan pek müsayit değil o yüzden pek çekemedim.
Çektim ve eklemeler:
7. Ve 37. Mesajlarda eklemeler var.
Eki Görüntüle 1124144 Eki Görüntüle 1124141 Eki Görüntüle 1124138 Eki Görüntüle 1124145 Eki Görüntüle 1124142 Eki Görüntüle 1124139 Eki Görüntüle 1124143 Eki Görüntüle 1124140
Eki Görüntüle 1124636 Eki Görüntüle 1124638 Eki Görüntüle 1124639
Salonu da çektim. Ilk mesajımda siyah şeritleri silmeyi unutmuşum kötü olmuş. :/
bir de ev küçük olduğu için geniş geniş resimler çekemiyorum.