- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
- Konu Sahibi gadjo dilo
çok güzel
banyodakı duvar kagıdı fikri harıka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) ortadaki halı öyle güzel ki yatak odası ve koridor halım yünlü, onları da salondakinin cinsindendir almayı düşünüyorum. Eski halılardan yapılan bir halı değil, eskitme desenli makina halısı, hiç kir göstermiyor.Evinizii çok begendim benim tarzım olan güzel parçalar var güle güle oturun.
Ortadaki Halı nasıl kullanışlımı , bende almayı düşünüyorum ama vintage-eskitme görünümünde ya dayanıklılık açısından ve solma yapıp yapmadığını merak ettim -birde nerden yada hangi marka olduğunu yazarsanız memnun olurum.
Banyoda duvar kağıdı yok sörüm yaçok güzel
Banyoda duvar kağıdı yok sörüm ya
Kağıt desenli fayans.bu degıl mı?
ayy o nasıl bişimiş öyleKağıt desenli fayans.
Kötü olur valla kağıt banyoda Bu duvarkağıdı tarzındaki daha güzel fayanslar vardı da küçücük banyoya abartmayayım dedim. Beğendiğine sevindim.ayy o nasıl bişimiş öyle
harika. bayıldım gercekten. kendı evıme de bu şekilde yaptırıcam
ben de dedım kendı kendıme, buhar olunca kagıtlar kötü olmaz mı
Halıya baktım, sanat halı ilkbahar serisi, desen kodu 7208. Google'a yazınca daha başka fotolar ve fiyatları çıkıyor.Evinizii çok begendim benim tarzım olan güzel parçalar var güle güle oturun.
Ortadaki Halı nasıl kullanışlımı , bende almayı düşünüyorum ama vintage-eskitme görünümünde ya dayanıklılık açısından ve solma yapıp yapmadığını merak ettim -birde nerden yada hangi marka olduğunu yazarsanız memnun olurum.
Teşekkür ederim.Ben cok begendim evinizi..kim böyle bi evde oturmak istemez ki. Gayet güzel...huzur da eksik olmasın insallah evinizde..