Evim Şahane Yeni Sezon

mutlufosil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
939
158
88
Yeni sezonda da hiç mi bir şey değişmez arkadaş! Kartonpiyerin modası geçmiş diye mimar sorarım sana o asma tavanlardan 3 yıldır yapıyorsun evlere, ne zaman modası geçecek asma tavanların? Ha bir de acıtasyon tam gaz devam ediyor ki offf ki ne offf:KK34:

Yeni sezonda da hiç mi bir şey değişmez arkadaş! Kartonpiyerin modası geçmiş diye mimar sorarım sana o asma tavanlardan 3 yıldır yapıyorsun evlere, ne zaman modası geçecek asma tavanların? Ha bir de acıtasyon tam gaz devam ediyor ki offf ki ne offf:KK34:
BENCE DE SENCE
hiç mi değişmez tamam her mimarın bir tarzı illa ki sabit bir dokunuşu vardır ama bana cacık tadı verdi en ufak değişiklik yok yok niş yok kartonpiyer yok halıyı çapraz atmalar mumsuz olmazlar ne biliyim belki de benim tarzım farklı ruhsuz ruhsuz evler gerçi buna da şükür çünkü bizim halkımız yemez içmez kendine elbise cep tel alır ama evinde 20 senelik koltuğunu değiştirmeyi geçtim kaplattırmak aklına gelmez duvara bir çivi çakıp ortamı değiştirmeye çalışmaz dekorasyon konusunda zaten halk olarak sınıfta kalmışız zaten

o geniş alanları daraltmayı nasıl beceriyo hiç anlamam arada güzel şeyler yapsada, genelde saçmalıyo
buzdolabına ayrı bi kapaklı dolap yapmak saçmalık nasıl kullanışlı olcak o

Bu sezon hiç izlemedim,gerçekten sıktı artık.Nişim şahane...Bir de çok kullanışsız detaylar yapıyorlar.Dolaptan çıkan masa,sürgülü bilmem ne filan...Geri dönüşü de yok,sökmek lazım.

ben bu adamın yaptığı hiç bir evi beğenmiyorum kırmızı ve pembeyi bir kere duvar renginde aynı anda kullandığını görmüştüm
Yok böyle kıroluk:)

Duvarı oyup içine spot takıp..sus esyası koyduhu meşhur şeyin adı neydi..

Hala yapıyor mu ondan? Hah niş..niş

Back
X