sırf parayı kanal verıyor dıye evde hıc kullanılmayacak esya alanı bıle gordum sunca zaman..ınsanlar kacırılmaz fırtsak olarak goruyor bu programı..bı yerde oyle ama bu ınsanın karakterını bu denlı degıstırmemelı..cıvık lacka hareketler falan hos ve samımı degıl..
Bugünkü kadin neydi öyle yaa..acayip sinir oldum..normalde sonuna kadar seyrederim ama böyle itici insanlari görünce kapatiyorum...
dunkunu bende seyretmeye tahammul edemedım ..o ne lackalık lakaytlık yahu..ınsan da bıraz edep olur,tevbe ya aşmış bazıları kendını...çene çene çene baska bısey yok kadında...ızlemedım ohh canıma degsın..
Off hele kadının anası neydi yaa mimar dedi ya abla biraz nefes al diye
Çok şımarık insanları buluyorlar yaa...
yarışmada gidilen magzaların hepsi sponsor magzalar o yüzden oralara gitmek zorundalar zaten magzalara giderken evim şahane servisiyle gidiyorlar bütçeleri zaten sponsorlar veriyordur verdikleri parada magaza sahiplerine geri dönüyor hep aynı magazalar zaten artık bende izlemiyorum yarışmayı hep zenginlerin evine yada yenilenmesine gerek olmayan evlere gidiyorlarHep aynı mimarla çalışmasalar,daha yaratıcı fikirler çıkacağını düşünüyorum.
Daha önce başka başlıkta,"nişim şahane" dendiğini okumuştum,çok doğru :)
Her bölümü izleyemiyorum ama izlediğim bölümlerde,yemek masalarını duvara yapışık yaptılar.
Bana son derece kullanışsız geldi.Masa örtüsü,hatta runner bile zor kullanılır o masalarda.
Evsahibelerinin girdikleri mağazada şıp diye seçim yapmaları inandırıcı değil.
Mimarın daha önceden seçtiğini ve alışveriş kısmının kurmaca olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca hep aynı tarz aydınlatmalar seçiyorlar.Çekim için kullanılan lambaderleri kastetmiyorum,seçtikleri avizeler aynı tarz.
Bir de gidilen mağazaların biri Dudullu'da ise diğeri Bahçeşehir'de,yani kaç saatlik yol.
Sanki başka mağaza yokmuş gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?