Evim Şahane Programı

ben bu tarz dekorasyon prog. ızlemeyı sevıyorum..ama ılk gunden bu yana benım dusuncem de sızınkıyle aynı ve yapılan evlerde aynı..

niş guzel ama her evde olmamalı,parke zaten olmazsa olmaz yerın rengını degıstırmek ıcın baska care yok..ben salon yada oda yapımından cok mutfakları begenıyorum ...3 4 kez yaptılar ve cıdden muthıs otesı oldu...ölü alanları degerlendırmek adına da guzel seyler dusunuyorlar..ama ben nişlerden şöminelerden ve mumlardan yıldım dıyebılırım..belkıde sade ama sık evler sevdıgım ıcın..

kendı evım olsaydı oturdugum bende dusunurdum yalnız mımarın esyalar konusunda kı cesurlugu hos degıl,ınsanlar kolaylıkla almıyor evıne bır copu dahı olsa..ve cok cıddı butceler hazıtlanıyor bır oda ıcın..o paraya 2 3 oda yapılır kımı salonlar 12 13 bını buluyor ortada bısey yok adam akıllı...

evını yaptıracaklar ıcın kacırılmaz fırsat o parayı bırıktırecek te yada tek tek parca parca ıstedıgını yapacakta yıllar surer..bı kalemde tek kurus harcamadan elınde ona ve hayallerıne gore sınırsız butceyle gez dolas harca harca harca daha ne.. :)

sırf parayı kanal verıyor dıye evde hıc kullanılmayacak esya alanı bıle gordum sunca zaman..ınsanlar kacırılmaz fırtsak olarak goruyor bu programı..bı yerde oyle ama bu ınsanın karakterını bu denlı degıstırmemelı..cıvık lacka hareketler falan hos ve samımı degıl..

aynen katılıyorum mesela şu an yayında olan kadın canavar gibi herşeye saldırdı resmen....

kızlar bir tanıdığımdan duyduğuma göre asansörsüz yere gitmiyorlarmış. Birde seçecekleri ev sahibinin biraz sivri ve ekran yüzü olmasına dikkat ediyorlarmış. (programı izletmek açısından)

Hay allahım ya sevinçten adamı tepelerine çıkardılar şaka gibi... Ağlamalar, çığlıklar fenalaşmalar noluyoruz ya sevinmeninde bi adabı var.

Son düzenleme:
Dünkü programdaki bayana uyuz oldum ben.. "oğlumu özledim ühüüüüüüü"....."kırmızı istemiyorum ühühüüüü"..... "lütfen indirim yapın ühühühüüüü" ...... "güzel olmuş ühühüüüü"...bu ne yahu:)))))

Bugünkü kadin neydi öyle yaa..acayip sinir oldum..normalde sonuna kadar seyrederim ama böyle itici insanlari görünce kapatiyorum...

Bugünkü kadin neydi öyle yaa..acayip sinir oldum..normalde sonuna kadar seyrederim ama böyle itici insanlari görünce kapatiyorum...

dunkunu bende seyretmeye tahammul edemedım ..o ne lackalık lakaytlık yahu..ınsan da bıraz edep olur,tevbe ya aşmış bazıları kendını...çene çene çene baska bısey yok kadında...ızlemedım ohh canıma degsın..

Off hele kadının anası neydi yaa mimar dedi ya abla biraz nefes al diye

Çok şımarık insanları buluyorlar yaa...

bır arkadas yazmısya ekran yuzu olabıleceklerı alıyolar dıye..bende aynen katılıyorum...nerde arsız nerde sımarık genıs ınsanlar var onları secıyolar ..yok ıhtıyacı varmıs yok maddıyatı kotuymus kım ılgılenır bununla...hele kadın sen ıkı cocouk anasısın su hal ve hareketlerın ne ole..utanc verıcıc

Off hele kadının anası neydi yaa mimar dedi ya abla biraz nefes al diye

Çok şımarık insanları buluyorlar yaa...

kadının annesi bir yana kadının para yetmez diye yaptığı saçmalıklara inanamadım kurgumudur yada kendisimi söyledi ama çok saçmaydı üstelik ikeanın mallarını doldurmanın mimarlıkla ne alakası var anlamadım mimar son dakika geliyor iki bibloyu bir örtüyü çapraz seriyor tamam oldu mimarlık harikası

Rastladıkça izlediğim bu programda, oldukça yeni ve gayet güzel döşenmiş mekanlar için yeniden para ve emek harcanması içimi acıtıyor resmen... Keşke mobilyaları eskimiş, boya badanaya ihtiyacı olan mekanlar yenilense...

bn beğeniyorum evim şahaneyi .... çok güzel şeyler yapıyorlar bence. Neticede bir mimarın zevkiyle hareket ediliyor yapılan şeylerin ortal özellikleri olması çok normal ama neticede insanlar mutlu oluyor mu oluyor..Gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar bnce

ya dun o kadinin evini nasil boyadilar oyle kirmiziya
kadinin pantolonunu adamin gomlegini haliyi
mahvoldu bembeyaz pantolon gomlek

Hep aynı mimarla çalışmasalar,daha yaratıcı fikirler çıkacağını düşünüyorum.
Daha önce başka başlıkta,"nişim şahane" dendiğini okumuştum,çok doğru :)

Her bölümü izleyemiyorum ama izlediğim bölümlerde,yemek masalarını duvara yapışık yaptılar.
Bana son derece kullanışsız geldi.Masa örtüsü,hatta runner bile zor kullanılır o masalarda.

Evsahibelerinin girdikleri mağazada şıp diye seçim yapmaları inandırıcı değil.
Mimarın daha önceden seçtiğini ve alışveriş kısmının kurmaca olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca hep aynı tarz aydınlatmalar seçiyorlar.Çekim için kullanılan lambaderleri kastetmiyorum,seçtikleri avizeler aynı tarz.

Bir de gidilen mağazaların biri Dudullu'da ise diğeri Bahçeşehir'de,yani kaç saatlik yol.
Sanki başka mağaza yokmuş gibi :)

Son düzenleme:
evim şahaneye ilk başlardaa bakıyordum artık fazla bakmıyorum denk geldiginde bakıyorum yarışma başladıgından beri toplasanız gerçekten yapılması gereken anca 4-5 tane eve gitmişlerdir diger yapılan evler zaten güzel evler yada sahiplerinin maddi durumu iyi olanlar onlar zaten kendi imkanları ile yaptırabilirler tamam bu bir yarışma ama evlere giderken bence bu tür durumlara dikkat edilmeli gerçekten evini yenilemek isteyen ama maddi imkansızlıklardan yenileyemen bir sürü insan var ama nedense gidilen evleri gördüm mü üzülüyorum çünkü çogunlugu ya çok zengin yada o evin yenilenmesine gerek yok bir ara bir eve gitmişlerdi geçen seneydi sanırım daha 4-yada 5 yıllık evliymiş ve eşyalarından sıkılmış 20 yıllırdır aynı eşyaları kullananlar var eger gerçekten izleyicileri ekrana toplamak istiyorlarsa birazda gerçekten yenilenme ihtiyacı duyulan evlere gitsinler.

yarışmada gidilen magzaların hepsi sponsor magzalar o yüzden oralara gitmek zorundalar zaten magzalara giderken evim şahane servisiyle gidiyorlar bütçeleri zaten sponsorlar veriyordur verdikleri parada magaza sahiplerine geri dönüyor hep aynı magazalar zaten artık bende izlemiyorum yarışmayı hep zenginlerin evine yada yenilenmesine gerek olmayan evlere gidiyorlar

hep ihtiyacı olmayan kişilerin evine gidiyorlar
o insanlar istese alasını yaptırır
yeni sezonda çok kurmaca, reyting amaçlı saçmalıklar yaptıkları için bögg geldi izlemiyorum

​dün facede evim şahanenin sayfasına girdim meraktan bugun gidecekleri kişi 3 aylık yeni evli birisi salon ve mutfagını yaptıracakmış yeni sezondaki programa pek bakmıyorum zaten ama artık pek inandırıcılıgı kalmadı gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…