- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
izleyenleriniz mutlaka vardır pekı şartları ne herseyı onlarmı ustlenıyor.... butcesı nekadar.... gordugum kadarıyla yarım amacından cok durumu halı vakti yerinde olanlara daha cok gıgıyorlar gıbı ....zaten amaclarıda yardım degıl reklam....reatıng ..... pekı katılım hk bılgısı olan varmııı
Show kadını değilim :) ama sıradan biri de değilim :) herkes gibiii :) yani konuşkanım espiriliyim onlara benden malzeme çıkar diye düşünüyorum. Yırtık değilim. Zenginim! Ama zenginlik kriterim farklı biraz:)
ya zengin olsam ne işim var programda yaaa. Zengin olsam istediğim geniş evi alırdım. Kıç kadar salona sıkışıp kalmazdım. Sıkışıp kaldım diyelim, getiririm bir mimar parasıyla yaptırırım. Hem mimar yaptıktan sonra abartılı sevinç çığlıkları atmak zorunda hissetmezdim kendimi :) Öpmezdimde mimarı :):):)
birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız
evler konusuna gelirsek de, ben de katılıyorum sizlere hep site içi trimplex, villalar falan, hatunlar seçmece, evler seçmece.. çok nadir var arada normal insan
birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?