Evim Şahane Programı

Bu Programı, Hep Gece İşten Geldikten Sonra Geceniz Körü İzlerdim..
Bugün İlk Defa Gündüz İzledim..

Evim Şahane Bugün Takdire Şayan Dekorasyon Yaptı..
Fakir Bir Köy Okulunu Ne Güzel de Tertemiz ve Derli Toplu Yaptılar..
Ali Ağaoğlu Geldi ve 100 Bin Bağışladı..
23 Nisan'da Çocuklar Çook Mutlu Oldular..

Belki de Yayınlanmıştır, Ben mi Geç İzledim Ne ?

inanin duygularima tercüman olmussunuz
evleri hep ayni yapmislar ve ihtiyaci olanlara degilde hali vakti yerinde olanlara gidiyorlar.

su okulu 23 nisan günü yayinlamislardi.yazik ögrenciler ne kadar sevindi keske böyle bi imkan varken köylerdeki okullari gezipte yapsalar.ama amac reyting olunca

Son düzenleme:
23 nisan programi yaptiklari en hayirli yayin olmus
hep kokos kokos, site icinde yasayan durumu iyi kadinlara gidiyordular
ilk defa gercekten ihtiyaci olana yardim ettiler. cokta hos oldu okul...

ben eski programların birinde izledim hakikaten eski bir salonu vardı evde eskiydi kadının esyaları halıları filan çok eskiydi belli ki durumları yoktu evi hoş oldu. ikeadan herşeyini aldı kadın

Bugün öğleden sonra izledim.Tekrardı sanırım.
Eve üçgen çıkıntılar filan yaptılar.Mağaza dekoru gibi oldu.
Evsahibi 1 gün içinde herşeyini kendi seçti.Bunu bir içmimarın bile yapması zor bence.(Zevk açısından değil,süre açısından)

Bir de program sonunda verilen fiyatlar hiç gerçekçi değil.
Biz yaptırmaya kalksak o fiyatlara hayatta çıkamayız.

Ve evet ev sahibesi fazla başrolde idi.Adeta dizi oyuncusu gibi...

burada sormak yerine sitesine girip okusanız size daha cok yararı olur.bütceye gelincede her evin ihtiyacına göre belirleniyor izleseydiniz bilirdiniz.artı program yardım programı degil dekorasyon programı dogal olarak gidip düzgünce calısabilecekleri evleri insanları tercih ediyorlar.bende ilk basta yadırgadım ama bunun böyle olması gayet normal.

okulu yeniden yapmaları tabii ki çok çok iyi fakat yine rating, yine rating.. farkettiyseniz seçilmiş bir okul, türkan şoray'ın eskiden öğretmen rolünü oynadığı bir okulmuş.. hemen çağırmışlar, bir mizansen falan ünlüler geliyor falan..
neyse yine de amaç çocuklar için olunca rating mübah

evler konusuna gelirsek de, ben de katılıyorum sizlere hep site içi trimplex, villalar falan, hatunlar seçmece, evler seçmece.. çok nadir var arada normal insan

Kesinlikle 23Nisan programı adı üstünde şahaneydi
Yalnız onlar bugün banyoyada mı niş yaptı ?

1,5 ay önce form doldurmuştum.Geçen gün aradılar, görüşmeye gittim. Önce yine bir form doldurtuyorlar. Sonra kamera çekimi yapıyorlar, bir bayan var doldurduğunuz forma göre sorular soruyor. kendini tanıtıyorsun sorulara cevap veriyorsun. Neden salon? Neden bizim programımız? vs.. vs... Sonra olumlu olursa 1 ay içerisinde dönüş yapacaklarını belirttiler. Bakalım kısmet. Aradıkları kriter tam olarak ne bilmiyorum ama . Acaba görüşmeye gidipte olumlu olarak aranan kaç kişi var? Gerçekten görüşmeye gidenlerden mi seçiyorlar? Bilgisi olan var ise yazabilir mi? Eşi dostu akrabası katılan?

aradıkları kriteri görüşmeye gitmiş ve olumsuz sonuçlanmış biri olarak ben sana söyleyeeim canım:))
show gırl/show women arıyorlar, zengin arıyorlar, yırtık! arıyorlar!!

bu özelliklere! sahip değilsen, üzgünüm ki şansın yok canım

Evim Şahane Nişim fevkaledeHer evede niş niş sıkıldık artık.Tamam iyi hoşta farklı şeyler görmek istiyor insan

Son düzenleme:
Show kadını değilim :) ama sıradan biri de değilim :) herkes gibiii :) yani konuşkanım espiriliyim onlara benden malzeme çıkar diye düşünüyorum. Yırtık değilim. Zenginim! Ama zenginlik kriterim farklı biraz:)

ya zengin olsam ne işim var programda yaaa. Zengin olsam istediğim geniş evi alırdım. Kıç kadar salona sıkışıp kalmazdım. Sıkışıp kaldım diyelim, getiririm bir mimar parasıyla yaptırırım. Hem mimar yaptıktan sonra abartılı sevinç çığlıkları atmak zorunda hissetmezdim kendimi :) Öpmezdimde mimarı :):):)

bayıldım yorumuna ................hakikaten bende izlerken arada bir tabi denk gelince diyorumki bende zengin olsam evim müsait olsa ne işim olur elin mimarıyla tutarım paramla getiririm bir mimarı ohhhhhhh kafama göre istediğim dekoyu evime veririm .

Evet bu benim de dikkatimi cekti ben kendi kendime soyle bir sonuc cikardim ki herhalde elektrik kablolarini falan da yeniledikleri icin veya eklemeler yaptiklari icin aydinlatma ihtiyacini uzatma kablolariyla diger odalardan elektrik alarak gideriyorlar, olabilir diyorum yani :44::44:

o lambalar yemekteyiz proğramındada vardı.sanırım çekimler için ışık olayını öyle hallediyorlar.

yaptıkları hep aynı olabilir tarz da aynı olabilir ihtiyacı olan olmayabilir hepsine okeyim de o kadınların seviyesizce kıkırdaşmalarına mimara sarılmalarına, ustalarla cıvık cıvık muhabbetlerine, finalde sanki davete düğüne gideceklermiş gibi süs püs o biçim, sanki yeni ev verip kutlama yapacaklarmış gibi olmalarına dayanamıyorum.

hele o dünkü programda olan yaşlı kadın ustalara maske yapmalar falan manyak ya bu millet hep nerde kırık var onları buluyorlar bide seçtikleri kadınların evlerinin pisliğini gördünüz mü yemek masasından bebğin boklu bezi çıktı koltuğun altından erişteler çıktı ulan insan gelcek evine hiç mi temizlik yapmadın pis kokarlar....

Şuan programdaki bayan, mimara ne asıldı be. oha dedim adama yapışcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…