Evim Şahane Programı

aslında normalın altında evlere de rastlamıştım gecelerı ızlıyorum bnde. ama cıdden genelı kokoş kadınlar ve evlerı her başvurana çıkmaz yaniii

tşkkr ederim canım seninde azına , yüreğine sağlık :)) gelmiş abuk sabuk konuşuyo tmm farkı bir görüşünün olmasını anlarım saygı duyarım ama başkalarına hakaret ederek değil yani buna izin vermem... sadece sivrilmek için yapıyor bizim kafamızın nasıl çalıştığını anlıyomuşmuş. bukadar üyesi olan bir sitede herkesi birden aynı kefeye koydu deli oldum :)

bende ilk başta vav demiştim ne kadar güzel yaptılar. sonra hep aynı şeyler, evler resmen kopyalandı. mimarın imzası gibi oldu evler. niş, boya, aksesuarlar hep aynı.
keşke farklı tarz yapılsa. artık program kendini tekrar ediyor.

en kötü mimar her tasarladığı evi aynı yapanmış bu programda onu görüyorum ne yaşa bakıyo ne aile mi oturuyor bekar mı çalışan mı ev hanımı mı kimsenin yaşam tarzına göre yapılmıyor bu evler hep aynı tarz

niş detayını çok beğeniyorum.onun haricinde katılanlar kendileri öyle yönleniyor.modern tarz olunca bazı şeyleri de hazır seçince benzerlik kaçınılmaz oluyor. ama ne olursa olsun öyle bir evde yaşamak keyifli olurdu.

özellıkle niş ısteyenlerde oluyo ben asıl ona şaşıyorum
eskıden vıtrın vardı cok moda herkesın evınde olurdu geneldı şimdı niş
ben bı fark görmuyorum aralarında
bırı beton bırı tahtave hıc ama hıc beğenmıyorumm

bakalım bugunkı ev nasıl olcek
duvarlar yıkıldı

aynı mağazada aynı anda ıkı evını yaptıran bayan karşılaştı
deiğer bayanıda cuma günü ızlemıştım sankı

sanırım biraz daha kameraya yakışan sıcak iletişimi olan kişileri seçiyorlar:)) (seçildiğimden değil hee yanlış anlaşılmasın:)alışverişi bayanlar yapınca mecburen aynı şeyler ortaya çıkıyor..yok çakıltaşı rengi yok beyaz yada krem koltuklar..mimar napsın:))

dedim ya..seçilmedim ki:))yani hiç başvuru yapmadım..sadece biraz daha ekran ışığı olanları seçiyorlar dedim o kadar:)düşündüm de ben evimi emanet eder miydim diye..yok ya asla..

o dekor olan evleri pek beğenmedim desem.reyting uğruna acitasyonlar başladı sanki ağlamalar falan küçük emrahlik hikayeleer

bence de her ew aynı gibi ve insanlara yaptırdıkları acıtasyon komik olmaya başladı bende mutfağım için başvurmak istiyordum ama kendi fikirlerim mimardan daha farklı olcak kesin:))

kızlar süpersiniz yorumlarınıza bayıldım :) çoğuna çok güldüm
nişler ve parkeler hiç değişmiyor bazı evleri gerçekten değiştiriyorlar ama 10 evden 8 i aynı sanki keşke hep salon yapmasalar daha iyi olucak .

tipler konusunda haklısınız birkaç düzgün insan çıktı ama çoğunun hareketleri çok itici yani ilk ve son gördüğün kişilerle nasıl davranacağını bilmiyorlar.

birde son zamanlarda çok mu gereksiz süpriz yapıyorlar topik açıldımı bilmmiyorum ama starda başlayan yarışma çok komik onuda izleyin

cnm bende ilk zamanlarda dedim hatta o lambadan annemde de var anne dedim herkesin evinde senin lambandan var birde baktım sonradan her eve kendileri götürüyorlar sonra kötü hissettim kendimi

Evet ya bütün evler bir örnek oldu her evde niş var acaba normalde niş olan bi eve gitseler napıcaklar. İlk zamanlar güzel izleniyodu her evi aynı yaptıkları için artık merakla izlenmiyor dekor hep ayn niş yapılıyo içine iki aksesuaR Mum konuyo bitti. Birde ev sahiplerininde tulum giyip boya yapması çok saçma herkezede yaptırıyolar mecburi heralde. Bazıları ev için çok pahalı ürünler alırken bazılarıda ucuza mal ediyor bi dengesizlik var.

dünkü kadın bayılmış numarasıyla adamların kucağına yatıverdi.herşeyin bir sınırı var kadın dediğin biraz edepli olur.

bugun ilk defa bi evi cok begendim,
karadenizli bayanin evi cok tatli oldu.
ama her zaman ki gibi ayni tarz, bu kadar yeteneksiz bi mimari nasil
koymuslar bu programa hayret ediyorum
ben bile ondan daha yaraticiyimdir :26:

aynen bende katılıyorum bütün yorumlara... artık niş görmekten gınaaa geldi vallahi...aynı mağazadan alınan duvar kağıtları mumlar ve aksesuarlardanda.... birde ben fazla abarttıklarını düşünüyorum...geçenlerde kadının biri o malum mumcudan mum aldı bi kaç tane...ben o mumlara beş lira vermem valla ama kadın milyonları döktü alt tarafı mum be kardeşim....altından mı yapılıyor sanki..zaten bilenler görmüştür kıytırık bişeydi...turkuaz renginde 3 lü silindir mum...hiçbi özelliğide yok...saçma kelimsei hafif kalır saçma ötesi vallahi...ama son zamanlarda bi kadının banyosunu yaptılar o çok hoşuma gitti benim... özelliklede aksesuarları çok bayıldım.. hep salon hep niş bıktırdıktan sonra o banyo gözüme çok değşişk gelmişti...

stardaki evim güzel evim programi daha güzel bence.
süper evler gösteriyorlar, mimarlarida gercek mimara yakisir sekilde önerilerde bulunuyor.
bence daha faydali

bir de bu program ilk başladığında reklamlarında falan "en uygun mağazaları ben bilirim, ucuza alırım, sıkı pazarlık yaparım diyorsanız başvurun" diyordu ama şu an tüm katılımcılar aynı mağazalardan alış veriş yapıyor çok saçma!

önceki programlarda bankacı bir hanım vardı kısa saçlı sarışın, sadece onun olduğu programı çok beğenmiştim, çok hanımefendiydi gerçekten, eşiyle olan iletişimlerine de hayran kalmıştım.

kizlar sanirim cuma gunuydu mutfak yapmislardi tezgah arasina bir mozaik yaptilar bunun adini biliyomusunuz cok begendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…