izleyenleriniz mutlaka vardır pekı şartları ne herseyı onlarmı ustlenıyor.... butcesı nekadar.... gordugum kadarıyla yarım amacından cok durumu halı vakti yerinde olanlara daha cok gıgıyorlar gıbı ....zaten amaclarıda yardım degıl reklam....reatıng ..... pekı katılım hk bılgısı olan varmııı
Duvar İçindeki Aynadan Bahsediyorsunuz Değil mi ?Dediğiniz gibi hep hali vakti yerinde olan evlere gidiyorlar
Ben çokta beğenmiyorum yaptıkları şeyleri,her ev birbirinin aynısı
Evet Tüm Masraf Kanal D'ye Ait..Mobılya fılan alıyorlar bazen tum masraf kanal d nın mı gercekten:s e cıkarları ne olacak?
o dekor olan evleri pek beğenmedim desem.reyting uğruna acitasyonlar başladı sanki ağlamalar falan küçük emrahlik hikayeleer
o dekor olan evleri pek beğenmedim desem.reyting uğruna acitasyonlar başladı sanki ağlamalar falan küçük emrahlik hikayeleer
Duvar İçindeki Aynadan Bahsediyorsunuz Değil mi ?
Benim de O Dikkatimi Çekti..
Herkesin Evi Aynı Oldu..
Bir de Hep Öyle Geliri İyi Olan Ailelere Değil..
Geçen Haftalarda 2 Ev Gözlemledim..
Berbattı..
Dekore Edildikten Sonra Bir Şeye Benzedi..
Evet Tüm Masraf Kanal D'ye Ait..
ben başvurmuştum canım, daha program yayınlanmadan, deneme çekimlerine çağırdılar gittim, sonra fısstv ye çıkacak tip göremediler herhalde, zaten sonradan seçilen tip ve evleri görünce anladım ne yapmak istediklerini.. rating!!!!!
ama şimdi de annemin evi için başvuracağım, bakalım..
birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız
Evet Çok Haklısınız..
Hele Evin Hanımları..
Sanki Hiç Hayatlarında Koltuk Görmemişler Gibi..
Birisinin Evinde Görmesek Bile TV'lerde Mevcut Şık Evler..
bütün evlere niş asma tavan alçıpan ve bolca spot yapılıyor
bir de hep aynı aksesuar mağazasına mum dükkanına gidiyorlar çok dikkatimi çekti,
herkes aynı aksesuarları alıyor, kase içinde 3 yumurtası olmayan yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?