Evim Şahane Programı

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
96
46
İstanbul
izleyenleriniz mutlaka vardır pekı şartları ne herseyı onlarmı ustlenıyor.... butcesı nekadar.... gordugum kadarıyla yarım amacından cok durumu halı vakti yerinde olanlara daha cok gıgıyorlar gıbı ....zaten amaclarıda yardım degıl reklam....reatıng ..... pekı katılım hk bılgısı olan varmııı

Sitesinde Başvuru Formu Mevcut..
İstenilen Boyutlarda Fotoğraf..
Evin İçten - Dıştan Görünümü v.s.

Tüm Masraflar Kanal D'ye Aittir..

Dediğiniz gibi hep hali vakti yerinde olan evlere gidiyorlar
Ben çokta beğenmiyorum yaptıkları şeyleri,her ev birbirinin aynısı

Mobılya fılan alıyorlar bazen tum masraf kanal d nın mı gercekten:s e cıkarları ne olacak?

bende başvurmak istiyorum ama dediğiniz gibi hali vakti yeride evlere daha çok gidiyorlar gibi.. başvuru formuda değişmiş, fotoğrafınız diye bir bölüm var 3 tane fotoğraf giriyorsun ama kendi fotoğrafınımı evinkinimi istiyorlar anlamadım. tel. numarası vardı tırın üzerinde aradım bugün 2 kez ama form doldurun diyen bir telesekreter çıktı sadece :) yarın evin resmini çekip başvurucam bakalım döneceklermi..

Dediğiniz gibi hep hali vakti yerinde olan evlere gidiyorlar
Ben çokta beğenmiyorum yaptıkları şeyleri,her ev birbirinin aynısı
Duvar İçindeki Aynadan Bahsediyorsunuz Değil mi ?
Benim de O Dikkatimi Çekti..
Herkesin Evi Aynı Oldu..

Bir de Hep Öyle Geliri İyi Olan Ailelere Değil..
Geçen Haftalarda 2 Ev Gözlemledim..
Berbattı..
Dekore Edildikten Sonra Bir Şeye Benzedi..
Mobılya fılan alıyorlar bazen tum masraf kanal d nın mı gercekten:s e cıkarları ne olacak?
Evet Tüm Masraf Kanal D'ye Ait..

o dekor olan evleri pek beğenmedim desem.reyting uğruna acitasyonlar başladı sanki ağlamalar falan küçük emrahlik hikayeleer

o dekor olan evleri pek beğenmedim desem.reyting uğruna acitasyonlar başladı sanki ağlamalar falan küçük emrahlik hikayeleer

bende kendime öyle bir hikayemi bulsam acaba :44: geçenlerde bizim buraya yakın biyere geldiler bilsem gider konuşurdum valla selim beyle

Evet Çok Haklısınız..
Hele Evin Hanımları..
Sanki Hiç Hayatlarında Koltuk Görmemişler Gibi..
Birisinin Evinde Görmesek Bile TV'lerde Mevcut Şık Evler..

Kesinlikle o aynalardan bahsediyorum
Yapmadıkları tek ev yok
Kötü ev olarak bi ev hatırlıyorum bende sadece 2katlı minik bi evdi

Son düzenleme:
ben başvurmuştum canım, daha program yayınlanmadan, deneme çekimlerine çağırdılar gittim, sonra fıss tv ye çıkacak tip göremediler herhalde, zaten sonradan seçilen tip ve evleri görünce anladım ne yapmak istediklerini.. rating!!!!!
ama şimdi de annemin evi için başvuracağım, bakalım..

bütün evlere niş asma tavan alçıpan ve bolca spot yapılıyor
bir de hep aynı aksesuar mağazasına mum dükkanına gidiyorlar çok dikkatimi çekti,
herkes aynı aksesuarları alıyor, kase içinde 3 yumurtası olmayan yok sanırım

birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız

geçenlerde bir kadının mutfağını yapmışlardı kadın o biçim giyinmiş göğüs çatalı dışarda üstelik dişleri pırıl pırıl porselen belli ama mutfak dökülüyor yani insan kendi kendine imkansız bu mutfak bunun olamaz diyor

ben de farkettim yaa. bence kanal iyi aydınlatma olsun diye götürüyo :)

Evet Çok Haklısınız..
Hele Evin Hanımları..
Sanki Hiç Hayatlarında Koltuk Görmemişler Gibi..
Birisinin Evinde Görmesek Bile TV'lerde Mevcut Şık Evler..

hele geçen gün varya bir bayanın evini rezil ettiler. kahverengi eskitme yemek odası vardı. koltukları istikbalden di dha taksitleri bile bitmemiş bence modeli güzeldi ama rengi seçememiş kadın .çay akıyor gözün bakıyor almasaydın o rengi o zaman dimi? koltukların kenarları siyah deri oturma yerleri bordoydu boğmuştu evi.

yemek odasını beyaz lakeye boyadılar içim gitti dedim işte şimdi süper oldu derken ne yapsalar beğenirsiniz beyazın üstüne birde pembeye boyadılar yemek odasını snra sandalyeleri bordo kapladılar. teklileri söküp komple bordo kumaş yaptılar.fonlar gümüşlü fümeli, bir renkti..kadın ne bulursa aldı aksesuar olarak bakır rengi biblolar mor objeler karıştı da karıştı yni duvarın birini eflatunumsu bir renk yaptılar. bu renk cümbüşünü hayal edin bi öyle boğuldu ki salon içeri girdiler yerlere yatıyorlardı nerdeyse sevinçten ben olsam oturup ağlardım ne hale getirmişsiniz evimi diye o derece feciydi bence bir tane de banyo yapmışlardı o da hoşuma gitmedi koyu renk parke kapladılar banyoyu ne su lekesi tutar ama o yerler birde banyoyu çk küçülttüler hoş olmadı bence.

ha ha aha cnm alemsin ya nasıl güldürdün beni kase içinde 3 yumurta bir de her giden neden böyle çirkin uyumsuz rfenkler seçiyor anlamıyorum..resmen onca perdenın içinde koltuklarına en alakasız rengi seçiyor gelıyor kadın anlayamadım yni ... birde öyle bir tavan yapıyorlar snki üstüne basıyor insanın asma tavan sevmıyorm hiç...

bu mimar selime asma tavan spot bide niş öğretmişler okulda .başka da bişey bildiği yok .bide kadınlar sarılınca filan kıpkırmızı oluyor.kadınlara da gıcık oluyorum bir laubali cıvık cıvık hareketler..

aa hanımlar evde hazır sehpaya yapılan dönebilen yuvarlak eklemeyi unuttunuz selim herkese aynı kıyağı geçiyor:)nişleri burdan öğrendim ben valla
döner sehpada olmasa misafire nasıl hizmet edilir

ay kızlar demeyin öyle sabahtan beri başvuru yapmaya çalışıyorum olmuyor. vazmı geçsem acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…