Evim Evim Siyah Beyaz Evim :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bayanlar begenmenize sevindim.
Halılarım merinos ipek halı.
heryer siyah beyaz evet ben memnunum.karışık renkleri sevmiyorum gözümü yoruyor.
yatak odamı mor düşünüyordum halımı aksesuarımı.halım yanlış gelince kırmızı olmak zorunda kaldı.
Mutfak eşyalarımı ve masamı kırmızı alınca,halımı perdemide uydurdum gri gümüşle.
yani evim siyah beyaz kırmızı kahveden oluşuyor.rahatım huzurluyum eşyalarıma bayılıyorumm hepsi benim eserimmzemuszemus.
Koltuklarım abc mobilya var ordan.mobilyalarım ise balıkkesir mobilya.oturma odam ayrıntılı degil ama yakından çok asil duruyor zaten salon grubuydu begendigimiçin oturma odasına aldım onunda köşesi sıgmadı saglık olsun....:umursamaz:
evimde malesefki net yok sık giremiyorummm

çok güzel olmuş güle güle otur inşallah yatak örtünün markası nedir çook cici ,birde yemek odası istanbulda bulabileceğim bir markamı

mutlu mutlu oturun inş. evinizde. Bu arada yemek odası aynı benimkilerle birkaç gün önce aldım ben de. Yatak odasını da alacaktık odaya sığmadığı için alamadık :))

Bende de her yer siyah beyaz oldu. Nasıl renk katarım salona diye düşünüyorum şimdi. Acaba halı ver perdelerde mi biraz renk eklesem? Ya da vazo falan koysam renkli???

yemek odası hangi marka acaba

güle güle otur cok güzel dösenmis bide siyah beyaz acayip hosuma gidiyor bayiliyorum o renge cok agir bir renk hic vazgecemiyecegim renkelrden bitanesi allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin ins canim önemli olanda o zaten ...

bende yaza evleniyorum inşallah bende evimi siyah beyaz yapıyorum.. Oturma odasını ve yatak odasını aldım siyah beyaz böyle aynı tonlarda evleri görünce iyiki almışım diyorum.güle güle otur.

Süper ;) bende evlenmek üzereyim ve bir türlü mutvak rengine karar veremedim evi senin gibi siyah beyaz ve akzent olarak kirmizi kullanmak istiyordum ammaaa tek sorun mutvakti kirmizi alsak mi almasakmi ve siyah beyazi görünce karar verdim kirmizi mutvak galiba biraz fazla olur :) en iyisi süs esyalari kirmizi olsun veya hali fln...

Bu arada evin cok güzel güle güle huzur ve mutluluk icinde oturun insallah :)

Back
X