Evim Evim Siyah Beyaz Evim :)

evin çok şık canım bi tek gözümü bozan mutfak dolaplarından sarkan örtüler :kedi:herşeyin çok güzell iyi günlerde otur canımkaydirigubbakcemile5

Çok güzel güle güle mutlulukla otrun...

ayy tatlım bayıldım walla evıne cok guselmıs dıger resımlerıde beklıorumm gule gule oturun mutlu huzrulu

çok güzel evin Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
siyah beyaz ve kırmızının uyumuna diyecek bişey yok zaten süperrr hele mutfağını çok beğendim dolapları ve fayansı :lepi:

ayy ilk 2 resimdeki sanırım yemek odası yada misafir odası mükemmel bayıldım bayıldım..güle güle oturun..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bayanlar begenmenize sevindim.
Halılarım merinos ipek halı.
heryer siyah beyaz evet ben memnunum.karışık renkleri sevmiyorum gözümü yoruyor.
yatak odamı mor düşünüyordum halımı aksesuarımı.halım yanlış gelince kırmızı olmak zorunda kaldı.
Mutfak eşyalarımı ve masamı kırmızı alınca,halımı perdemide uydurdum gri gümüşle.
yani evim siyah beyaz kırmızı kahveden oluşuyor.rahatım huzurluyum eşyalarıma bayılıyorumm hepsi benim eserimmzemuszemus.
Koltuklarım abc mobilya var ordan.mobilyalarım ise balıkkesir mobilya.oturma odam ayrıntılı degil ama yakından çok asil duruyor zaten salon grubuydu begendigimiçin oturma odasına aldım onunda köşesi sıgmadı saglık olsun....:umursamaz:
evimde malesefki net yok sık giremiyorummm

Herşey muhteşem gozukuyor bence ortülerde çok hoş durmuş sonuç da yenı gelın evı allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınşallh.

herşey çok siyah- beyaz evdekı tek renk kırmızı allahtan o da var hoş olmuş salon güzel günlerde otur...

çok güzel herşeyin maşallah cnm... masa örtün güzel evet ama masanın ortasından beyaz renk geçtiği için gereksiz ve kalabalık bi görüntü olmuş o kadar,mutfak masası ve sandalyelerin benimkilere çok benziyor onlarıda ayrı bir beğendim:)

evin gercekten cok hos ayrica siyah beyazin yanina kirmizida bir hava katmis + puan kazandirmis cok begendim mutfaktaki sandalyeler kücük mutfak aletleri hersey tamamiyla mükemmel

Back
X