Evim Evim Siyah Beyaz Evim :)

gerçekten haaaaaaaaarika özellikle mutfak...sorması ayıp ama mutfak dolaplarını siz mi yaptırdınız evde var mıydı?eğer siz yaptırdıysanız dolaplar kaça mal oldu?ankastre ürünler kaça mal oldu?teşekkür ederim....

ev inşaat halindeydi.kendimize ev almamız uzun sürecegi için ee tabi bende yeni ev yeni evde tutturunca eşimin arkadaşı gelin kiracım olun dedi ve A dan Z ye heryeşi benimistedigim gibi yaptırdı.fiyat konusunda bişey diyemiycem.amakullanımı zor bak:umursamaz:elimde bez her iş yapışda mutfakda elden geçiriyorum.lake e birde siyah beyazolunca..

bayıldım canım evine...
güle güle oturun...
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

Valla Adan Zye hepsi çook güzel başka bi renk olsa daha farklı düşünebilirdim.Ama siyah beyaz muhteşem..Bide kırmızı detaylarla hareketlendirmişsin..Çok şahane olmuş..Güle güle oturun..Maşallah...

süper cnm herşey allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn:)bendeeee yeni evliyimmmm siyah beyaz favori rengim benimde:)

Pek tarzım olmamakla birlikte evde güzel bir renk uyumu var. Allah ömür boyu sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

begenmenize sevindimçok sağolun yorumlarınıziçin.oturma odamıda en kısa zamanda eklerim.birtane var ama tam ywerleşikdegil eklesem olur aslında.

Back
X