Evim Evim Siyah Beyaz Evim :)

çok güzel çok uyumlu evniiz baştan aşağa siyah beyaz güle güle oturun.

çok güzel olmuş güle güle oturun

antredeki halılarının ucu görünüyordu onları da çok beğendim

Çok hoş bi kombinasyon olmuş, güle güle, huzurla oturun inşallah.

Canım bişe sorcam yalnız, kombinasyon, mobilyalar çok güzel de evin her odasının aynı renk olması göz yormuyor mu? Bütünlük de güzel ama salon,mutfak,yatak odasına kadar tamamen beyaz-siyah-kırmızı kombin olmuş. Belki oturma odan farklı renktir onu eklememişin. yerimseniben

Ben oturma odamla,salonumu aynı pastel renkte yaptım ama yatak odası, mutfak pembe-mor ağırlıklı eve değişik ton kattım. Benim yapımla alakalı belki de aynı renkleri görmekten sıkılan bir yapım vardır.

Aa oturma odasını da gördüm şimdi küçük eklemişin canım, o da aynı renkler kaydirigubbakcemile2 tahmin ettiğim gibi. Merak ettim ama evde gezerken gözlerinin yorulduğu oluyor mu diye, ben fotoğraflara bakarken yoruldum da :1rolleyes:? Yoksa cidden odalar ayrı ayrı hepsi çok şık,uyumlu ve mobilyalar da çok güzel.

Canım misafir odasındaki koltuklarının markası ne?çok beğendim olumunekankayizsmile Allah güle güle kullanmanı nasip etsin :)

çok begendım sıyah beyaz salon harıka mutfaktakı kırmızı ayrıntı olmus renk katmıs cok hos

çok beğendim..boshayallersmiletek kelimeyle muhteşem..allah huzurla,mutlulukla,ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..:Saruboceq:

mutlu mutlu oturun inş. evinizde. Bu arada yemek odası aynı benimkilerle birkaç gün önce aldım ben de. Yatak odasını da alacaktık odaya sığmadığı için alamadık :))

Bende de her yer siyah beyaz oldu. Nasıl renk katarım salona diye düşünüyorum şimdi. Acaba halı ver perdelerde mi biraz renk eklesem? Ya da vazo falan koysam renkli???

Her tarafta kullanman olmamış siyah beyazı,ama mutfağa bayıldım.Çok şık.Güle güle otur Allah huzur içinde nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…