evim evim güzel evim :))

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
96
39
Almanya
kizlar burasi da benim evim kücük cocugum var öyle cok süslü püslü bi evim yok hele dekoratif ürünler hak getire :) ama bize yetiyor cok sükür

giristen basliyalim ;

Uploaded with ImageShack.us

Burasi mutfak :56:

Oturma odasi ;

Yatak odam ;

Oglumun odasi;

Kizlarimin odasi;

Kiler;

sade ama güzel bi evin var. bi ömür mutlulukla otur inş. kızlarının odasını çok beğendim ama :)

Son düzenleme:
tam benlik bir evin var içinde huzurla oturun çok beğendim göz yorucu hiçbir şey yok

Bahçeli galiba çok güzel ve huzurlu bir eve benziyor güle güle oturun.. (:

Bn en çok o çikolataların olduğu odayı sevdim.. :1:

evin türkiye'de mi yurtdışında mı merak ettim :)

forumdaki beğendiğim evlerden biri oldu bu arada ki pek azlar maalesef :) hiç bizim türk evleri gibi değil sade ve kullanışlı her şey. mutfak, kızların odası ve oturma odanı çok çok beğendim hatta :nazar: mutlulukla oturun inşallah

Böyle bir mutfagim olsun baska bir sey istemem :)
MasAllah :nazar:

eşyalar hiç yıllanmamış sade ev hoşuma gider benim zaten eşya cümbüşü yok sağlıklı günlerde oturun

Ne kadar sade ve huzurlu bir ev, kızların büyüyünce de süsleyip püsleme, bu hali öyle iç açıcı ki... ömür boyu mutlulukla oturun :34: :nazar:

Evin çok sade ve ferah, tertemiz, çok hoş görünüyor :)) Gereksiz hiç bir fazlalık yok, o kadar çocukla bu kadar düzen valla bravo, güle güle oturun :))

süper maşallah süper ...mutfaktaki bulaşık makinasının yarı ankastre olması kapağı ağırlaştırıyor mu?normal makine kapağı kadar mıdır ağırlığı

Back
X