Evim çok güzel koksun istiyorum

aynen aynen bende lavabolarda çamaşır suyu kokusuna bayılırım
aynen bende radyatörlere çamaşırlarımı seriyorum mis gibi kokuyor oda ama sonra o oda buz gibi olluyor ısıtamıyor odayı petekler

o kuruyan camasirlarin nemi duvarlara gidiyor,bir süre sonrada duvarlarda küfler olusabiliyor haberin olsun

o kuruyan camasirlarin nemi duvarlara gidiyor,bir süre sonrada duvarlarda küfler olusabiliyor haberin olsun

ayy gerçekten mi aaa ama geçen gün odamda ki duvarın köşesinde küf gibi bişi oluşmuş neden oldu diye düşünüyorduk annemle bizde demek bu yüzden haa bir daha yapmıyım bari ben yine hep iiç çamaşırlarımı ya da genelde herşeyimi radyatörlerde kuruturdum
sağol valla söylediğin için

rica ederim canimic camasiri falan kücük seyler ama yani sürekli yapiyorsan o nem duvarlara gidiyor iste birde cami acmadan yapiyorsan daha kötü o küf cogalmadan önlemini alin yoksa kurtulmasi cok zor...

rica ederim canimic camasiri falan kücük seyler ama yani sürekli yapiyorsan o nem duvarlara gidiyor iste birde cami acmadan yapiyorsan daha kötü o küf cogalmadan önlemini alin yoksa kurtulmasi cok zor...

sürekli yapıyorum valla bazen hatta kışın hep yağmur falan yağsığından içeriden kururtuyorum ben
peki şu radyatörlerde ki su kapları oluyor ya buhar versin damar çatlaması yapmasın diye o buhar vericilerde küf yapıyor mu ki

Kızla rampa beyaz sabun diye bir defterdarlığı var harika beyaz sabun kokusu bayılacaksınız kokusuna ev sabunu ve yumusatıcısıdar var mutlaka tavsiye ederim

Ne kullanırsanız kullanın sildikten birkaç saat sonra koku uçar gider. Ayrıca yumuşatıcılar yerleri kaygan bi zemin haline getiriyo bilginiz olsun :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…