- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
viledayla evi temizleyeceğim zaman ben yüzey temizleyici olarak hep lavantalı ürünleri kullanıyorum.bingo lavantalı olan çok güzel.eşim kapıya gelince dışardan bile aldığını söylüyor.ayrıca apartmanı silen teyze ve komşular benim temizleyicimin çok güzel koktugunu söylüyorlar.ben temzilik ürünlerinde mor renkleri kullanıyorum tavsiye ederim.mor derken lavantalı bingonun rengi mor.yumuşatıcım vernel max o da mor.parfüm inciler.sabunlarda mor.ilk satın almadan önce bunları koklayınca ağır gibi geliyor ancak suyla temas edince muhteşemler taviye ederim kesinlikle
vileanızın içine azıcık parfum sıkın ben bıde yumusatıcı dokuyorum ama tabı uzun surelı olmuyo malesef
ahşap mobilyaların tozunu aldıktan sonra. pamuklu bir bezle kokulu yağlarla siliyorum. lavanta ve melisa yağı hoş kokuyor. beze damlata damlata kullanıyorum. bir hafta kokusu kalıyor ve toz almak da kolaylaşıyor. yağları aktarlarda bulabilirsiniz.
Bende çamaşır suyu koksun istiyorum evi baştan aşağı yüzey temizleyici ve bol domestosla silerim o hijyen kokusu beni acaip rahatlatır...
aynen bende yalnız ben silerken kovaya hem yüzey temizleyici hem çamaşşır suyu koyuyorum bir de ace koyuyorum daha sıvı diye domestos bana yoğun olduğundan ordan arınmıyor gibi geliyor ama diğer suyla aşkır şakır yıkayabildiğim her yerde domestos tabikii
Aynen aynen :))
Eşim her seferinde bana kızıyo"napıyon sen içiyon mu bu ç.suyunu bu kadar çabuk bitiyo" diyesu niyetine harcıyorum valla..Olsun evde bi erkekle yaşanılıyorsa boca etmek şart :))
pronto ile toz aldığımda ev miss gibi kokuyor.
heim.... bunu deneyecegim kesinlikle :) baska bi deterjan bisey koymuyorsun degil mi? Sadece yag ile kullaniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?