Evim çok güzel koksun istiyorum

viledayla evi temizleyeceğim zaman ben yüzey temizleyici olarak hep lavantalı ürünleri kullanıyorum.bingo lavantalı olan çok güzel.eşim kapıya gelince dışardan bile aldığını söylüyor.ayrıca apartmanı silen teyze ve komşular benim temizleyicimin çok güzel koktugunu söylüyorlar.ben temzilik ürünlerinde mor renkleri kullanıyorum tavsiye ederim.mor derken lavantalı bingonun rengi mor.yumuşatıcım vernel max o da mor.parfüm inciler.sabunlarda mor.ilk satın almadan önce bunları koklayınca ağır gibi geliyor ancak suyla temas edince muhteşemler taviye ederim kesinlikle

kesinlikle katılıyorum benimde herşeyim mor yani lavantalı hele bide yumoşun lavantalı oda spreyini sıktımmı 2 ün mss kokar evimm..

bingo bebeğimin dünyasını denedim,ateş çiçekleri vardı bide turuncu sanırım onu alıcaktım ama bebeğimin dünyasını burda o kadar çok okudum ki dayanamadım onu aldım:) bidakine lavantayı denicem,marc lavanta nasıl acaba:26:

2 gun cikmiyo kokulari demissiniz. E biz de 2 gunde 1 temizlik yapalim istikrari bozmadan.. O zaman uzun sureli olur :) Hem de her zaman evimiz misler gibi kokar

ahşap mobilyaların tozunu aldıktan sonra. pamuklu bir bezle kokulu yağlarla siliyorum. lavanta ve melisa yağı hoş kokuyor. beze damlata damlata kullanıyorum. bir hafta kokusu kalıyor ve toz almak da kolaylaşıyor. yağları aktarlarda bulabilirsiniz.

heim.... bunu deneyecegim kesinlikle :) baska bi deterjan bisey koymuyorsun degil mi? Sadece yag ile kullaniyorsun.

hıcbırı kalıcı degıl malesef. bende yuzeylerım lamınant oldugun ıcın vıkıng le sılıyorum buracık yuzey temızleyıcısıyle beraber. ılık suyla.. ılk slındıgı an mıs gıbı kokuyo ama sonradan ucup gıdıyo. yumuşatıcı kaydırıyo ayrıca..

en son bingosil lovely yüzey temizleyicisi aldım ve kullandım gerçekten kalıcı ve hoş ama ban ağır geldi biraz koku olarak yani birde şu çok önerilen bebeğimin dünyaasından alıcam bakalım o nasıl olucak

ajax in kirmizi ve mor olan yuzey temizleyicisini kullaniyorum yerler icin
super ve kalici kokusu var
tr de varmi bilmiyorum ajax marka dikkat etmedim

Bende çamaşır suyu koksun istiyorum evi baştan aşağı yüzey temizleyici ve bol domestosla silerim o hijyen kokusu beni acaip rahatlatır...

Bende çamaşır suyu koksun istiyorum evi baştan aşağı yüzey temizleyici ve bol domestosla silerim o hijyen kokusu beni acaip rahatlatır...

aynen bende yalnız ben silerken kovaya hem yüzey temizleyici hem çamaşşır suyu koyuyorum bir de ace koyuyorum daha sıvı diye domestos bana yoğun olduğundan ordan arınmıyor gibi geliyor ama diğer suyla aşkır şakır yıkayabildiğim her yerde domestos tabikii

Aynen aynen :))

Eşim her seferinde bana kızıyo"napıyon sen içiyon mu bu ç.suyunu bu kadar çabuk bitiyo" diye su niyetine harcıyorum valla..Olsun evde bi erkekle yaşanılıyorsa boca etmek şart :))

Aynen aynen :))

Eşim her seferinde bana kızıyo"napıyon sen içiyon mu bu ç.suyunu bu kadar çabuk bitiyo" diye su niyetine harcıyorum valla..Olsun evde bi erkekle yaşanılıyorsa boca etmek şart :))

bende çamaşır suyu çok kullanırım mesela her gün mutfak tezgahına sulandırıp bir leğen döküyorum sonra birde hergün mutfak ve banyo lavabosunu ovuyorum çeşmelere döküyorum yerleri siliyorum ohoo bana çamaşır suyu mu dayanır ayol
mesela markete gidiyorum tamam mı ilk uğradığım kısım temizlik malzemelerinin olduğu reyondur ordan deterjanlar,cifler,yumuşatıcıları falan aldıktan sonra başlıyorum almaya ace,domestos,sonra birde domestos ekstra hijyen wc için olan ürününü alıyorum üç çeşit çamaşır suyu hatalık ya valla

heim.... bunu deneyecegim kesinlikle :) baska bi deterjan bisey koymuyorsun degil mi? Sadece yag ile kullaniyorsun.

toz aldıktan sonra yapıyorum. çok fazla miktarda kullanmıyorum. mesela iki damla beze damlatıp yemek masasını siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…