- 27 Ağustos 2022
- 5.502
- 9.258
- 128
HoşgeldinizHayırlı olsun yeni grubunuza bende katılmak isterim.Hepimize bol kazançlar bereketli yatırımlar diliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinizHayırlı olsun yeni grubunuza bende katılmak isterim.Hepimize bol kazançlar bereketli yatırımlar diliyorum.
Arada kaçamaklar oluyoriki gündür para harcamalara doyamıyorum.. =)
tebrik ederimBu mesajı yazdıktan sonra kredi kartı borçlarımı sıfırladım 62 bin tlydi. Ve hiç alışveriş yapmadı
teşekkür ederimHoşgeldiniz![]()
aynenbu grup tam da bana göreymiş.. ben de kredi kartı ekstremi düşürmeye çalışıyorum bu aralar.
Bizim burdaki sarraflarda kredi kartı geçmiyor, siz internetten falan mı aldınız?kredi kartına bilezik alınca kart borcum 40-50 binlere çıktıyoksa benim duracağım yoktu.. herşey hoşuma gidiyor herşeyi almak istiyorum
![]()
Netten alınıyor genelde. Ama nette çok pahalı.Bizim burdaki sarraflarda kredi kartı geçmiyor, siz internetten falan mı aldınız?
evet internetten aldım, altının düştüğü gün trendyolda indirim bildirimi düştü şöyle bir bakayım dedim hesap yaptım 3 ay içerisinde altın bi anda dip yapmazsa avantajlı oluyor diye aldım gitti..Bizim burdaki sarraflarda kredi kartı geçmiyor, siz internetten falan mı aldınız?
Ben de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?3 taksitle kredi kartıyla altın alma olayını araştırmaya devam ediyorum .Hepsiburadayı denedim Tuğrul kuyumculukta üç taksit yapıyor henüz almadım ama oluyormu diye baktım oluyor
Trendyolda da ahlatçıda denedim taksit yapmadı bende sadece tek çekim seçeneği çıktı .Tuğrul kuyumculuk 3 taksit seçeneği sundu.Çok güzel bir hizmet gerçekten.
Bu ara Cihat Çiçeğin videolarını tekrardan izlemeye başladım.Taksitle kredi kartıyla altın alın diyor .
Önceden dinliyordum ek avans olaylarını yapmıştım altın olayınıda bir iki yapmıştım ama devamını getirememiştim o söyledikten sonra altın 750 den 3400 lere geldi onu dinleseydim biraz param olurdu ben gittim borsaya yatırdım ama artık akıllandım sözünden çıkmam![]()
en son na _zdoravye almıştı ben tuğrul kuyumculuğun kendi sitesinden almıştım yıllar önce.alırsam trendyoldan ya da hepsiburadanda alırım üç taksit veren tuğrul kuyumculuk mantıklı geldi.İçine sinmiyorsa ufak bir gram sipariş verirsin kuyumcunda da sordurursun sorun çıkacağını sanmıyorum öyle bir sürü kişi alıyor yorumlarda yazar zatenBen de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?
birikimlik altınlarda 3 taksit yasa gereği yok, ama takı grubunda var, o yüzden bilezik olarak bakarsanız trendyolda da var sepete eklemeden önce seçtiğiniz ürünün fiyatları altında peşin fiyatına 3 taksit ibaresi var Peşin Fiyatına 3 Taksit3x 11.836,72 TL gibi yazıyor3 taksitle kredi kartıyla altın alma olayını araştırmaya devam ediyorum .Hepsiburadayı denedim Tuğrul kuyumculukta üç taksit yapıyor henüz almadım ama oluyormu diye baktım oluyor
Trendyolda da ahlatçıda denedim taksit yapmadı bende sadece tek çekim seçeneği çıktı .Tuğrul kuyumculuk 3 taksit seçeneği sundu.Çok güzel bir hizmet gerçekten.
Bu ara Cihat Çiçeğin videolarını tekrardan izlemeye başladım.Taksitle kredi kartıyla altın alın diyor .
Önceden dinliyordum ek avans olaylarını yapmıştım altın olayınıda bir iki yapmıştım ama devamını getirememiştim o söyledikten sonra altın 750 den 3400 lere geldi onu dinleseydim biraz param olurdu ben gittim borsaya yatırdım ama artık akıllandım sözünden çıkmam![]()