Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Şubat ayında yuvarlak 14.000 L kredi kartı harcamam olmuş.Ayrıyetten 3200 tl temizlik için kadın almıştım ona verdim 2200 TL de psikolog ücreti ödedim.Pazar alışverişi vs saymıyorum.Şubat ayında özel bir durumumuz vardı ondan biraz harcadım artık masrafları azaltmaya çalışıyorum özelliklede kredi kartını.

Mart ayında dün alışveriş yaptım 1500 tl civarı tuttu .Mecbur kalmadıkça markete gitmeyeceğim.

Son düzenleme:
kredi kartına bilezik alınca kart borcum 40-50 binlere çıktı :KK48: yoksa benim duracağım yoktu.. herşey hoşuma gidiyor herşeyi almak istiyorum :KK48:

İyi gidiyoruz sanki 💪💪
1000057376.webp

Bizim burdaki sarraflarda kredi kartı geçmiyor, siz internetten falan mı aldınız?
evet internetten aldım, altının düştüğü gün trendyolda indirim bildirimi düştü şöyle bir bakayım dedim hesap yaptım 3 ay içerisinde altın bi anda dip yapmazsa avantajlı oluyor diye aldım gitti..

3 taksitle kredi kartıyla altın alma olayını araştırmaya devam ediyorum .Hepsiburadayı denedim tuğrul kuyumculukta üç taksit yapıyor henüz almadım ama oluyormu diye baktım oluyor

3 taksitle kredi kartıyla altın alma olayını araştırmaya devam ediyorum .Hepsiburadayı denedim Tuğrul kuyumculukta üç taksit yapıyor henüz almadım ama oluyormu diye baktım oluyor

Trendyolda da ahlatçıda denedim taksit yapmadı bende sadece tek çekim seçeneği çıktı .Tuğrul kuyumculuk 3 taksit seçeneği sundu.Çok güzel bir hizmet gerçekten.

Bu ara Cihat Çiçeğin videolarını tekrardan izlemeye başladım.Taksitle kredi kartıyla altın alın diyor .

Önceden dinliyordum ek avans olaylarını yapmıştım altın olayınıda bir iki yapmıştım ama devamını getirememiştim o söyledikten sonra altın 750 den 3400 lere geldi onu dinleseydim biraz param olurdu ben gittim borsaya yatırdım ama artık akıllandım sözünden çıkmam😁

3 taksitle kredi kartıyla altın alma olayını araştırmaya devam ediyorum .Hepsiburadayı denedim Tuğrul kuyumculukta üç taksit yapıyor henüz almadım ama oluyormu diye baktım oluyor

Trendyolda da ahlatçıda denedim taksit yapmadı bende sadece tek çekim seçeneği çıktı .Tuğrul kuyumculuk 3 taksit seçeneği sundu.Çok güzel bir hizmet gerçekten.

Bu ara Cihat Çiçeğin videolarını tekrardan izlemeye başladım.Taksitle kredi kartıyla altın alın diyor .

Önceden dinliyordum ek avans olaylarını yapmıştım altın olayınıda bir iki yapmıştım ama devamını getirememiştim o söyledikten sonra altın 750 den 3400 lere geldi onu dinleseydim biraz param olurdu ben gittim borsaya yatırdım ama artık akıllandım sözünden çıkmam😁
Ben de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?

Ben de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?
en son na _zdoravye almıştı ben tuğrul kuyumculuğun kendi sitesinden almıştım yıllar önce.alırsam trendyoldan ya da hepsiburadanda alırım üç taksit veren tuğrul kuyumculuk mantıklı geldi.İçine sinmiyorsa ufak bir gram sipariş verirsin kuyumcunda da sordurursun sorun çıkacağını sanmıyorum öyle bir sürü kişi alıyor yorumlarda yazar zaten

birikimlik altınlarda 3 taksit yasa gereği yok, ama takı grubunda var, o yüzden bilezik olarak bakarsanız trendyolda da var sepete eklemeden önce seçtiğiniz ürünün fiyatları altında peşin fiyatına 3 taksit ibaresi var Peşin Fiyatına 3 Taksit3x 11.836,72 TL gibi yazıyor

Back
X