Evim çok güzel koksun istiyorum

bingosil bebeğimin dünyası çok hoş ve kalıcı onu kullanıyorum

yağlar daha pis yapmazmı yaglı yaglı :s denemek ısterdım aslında

yok yağlı bir görünüm olmuyor.
pis de olmaz, çünkü yağlar mikrop barındırmaz.
çok azz miktarda damlatarak kullandığım için yağ lekesi, iz vs olmuyor. hatta cilalı gibi de gözüküyor. örneğin, 2-3 damlasıyla konsol üstünü siliyorum.

bende çamaşırlara yıllardır bingo yumoş kullanıyordum geçenlerde yer silme içinde çıkmış bingo fresh kırmızı renkte olanı çok güzel kokuyor oda spreyide roxstar antitütün alıyorum süper koku veriyo kolay kolay beğenemiyorum oda spreylerini çünkü bazıları mide bulandırıcı oluyor

bende çamaşırlara yıllardır bingo yumoş kullanıyordum geçenlerde yer silme içinde çıkmış bingo fresh kırmızı renkte olanı çok güzel kokuyor oda spreyide roxstar antitütün alıyorum süper koku veriyo kolay kolay beğenemiyorum oda spreylerini çünkü bazıları mide bulandırıcı canım roxstar oda parfümünü merak ettim rsim ekleyebilirmisin.inan kullanmadığım parfüm kalmadı ama beni bayıyo bir zaman sonra çok zor beğeniyorum bu huyum çok kötü bide bunu denemek isterim.

bu oda spreyleri gibi seyler kanser yapıcı madde bulunduruyormus iclerinde bizdede fısfıslı var ama ben odada tütsü yakıyorum

arkadaşlar yağ yakmak için mumluklar satılıyor üstü kase gibi altına tealight mumu koyuyorsunuz kase gibi olan kısmına aromatik yağlardan damlatıyorsunuz mumu yakıyorsunuz ve yağ ısındıkça mis gibi kokutuyor etrafı..
sizede tavsiye ederim ben portakal ve limon kullanıyorum genelde mis gibi kokuyor ev,çok stresliysem lavanta yakıyorum,çam kokulu var tuvalette yakıyorum bazen.hem doğal hemde oda parfümleri gibi zararı yok..

arkadaşlar evinizin güzel kokması için yumoşun sarı spreyını tavsiye ederim.çok güzel kokuyor.Ben tuvalete bıle sıkıyorum.sonra gelen mısafırler evınız çok değişik hoş kokuyor dıye soruyorlar.:16:

yerleri arap sabununu sulandırdıgım spreyi sıkıp onunla sılıorum lamınantlar ıcın cok nemlı olmamaması adına gusel oluo her daım cılalı sonra koku ıcın evımde kucuk pıknık tupum var onun uzerıne yumusatıcı doktugum tencereyı koyup su eklıyorum su kaynadıkca yumusatıcının kokusu buram buram evınızı etkısı altına alıo kapıdan gıren herkes bu ev ne kokuyo bole diyo ben cok memnunum camasırlarımı kuruttugum odada da yapıorum yumusatıcı kokusu evımı bırakmıoo ohh mıss :)

bir kasenin içerisine vernel koy ve ateşte kaynat kokusu bütün eve dağılıyor Özellikle evde balık falan pişirdiğinde yada yoğun koku varsa hepsini alıyor.

yerleri arap sabununu sulandırdıgım spreyi sıkıp onunla sılıorum lamınantlar ıcın cok nemlı olmamaması adına gusel oluo her daım cılalı sonra koku ıcın evımde kucuk pıknık tupum var onun uzerıne yumusatıcı doktugum tencereyı koyup su eklıyorum su kaynadıkca yumusatıcının kokusu buram buram evınızı etkısı altına alıo kapıdan gıren herkes bu ev ne kokuyo bole diyo ben cok memnunum camasırlarımı kuruttugum odada da yapıorum yumusatıcı kokusu evımı bırakmıoo ohh mıss :)

arkadaşım çok zararlı ama bu yöntem
deterjan kimyasal barındıran maddeleri kaynatılmaz

ben bir arkadaşta gördüm evde balık pişirdik ardından ev çok kötü koktu.Arkadaşımkullanamadığı bir kabın içerisinde 10 dk verneli kaynattı bütün ev mis gibi koktu

arkadaşım çok zararlı ama bu yöntem
deterjan kimyasal barındıran maddeleri kaynatılmaz

evet kımyasal kaynatmak zararlı ama ben ocaga koyup odadan cıkmaya gayret edıyorum sadece tupun altını acıp kaparken buharı solumamaya dıkkat edıyorum kalıcı kokunun zararlı olcagını dusunmuyorum buharı solumadıkca sorun yok bence sprey deodorantlar da zararlı derıne ınınce zararsız bısıy yok ama napalım cok kotu zamanlarda yasıyoz :(

yazılanların hepsini okumadım ama yeni bişey öğrendm paylaşmak istedim.Gülben Ergenin programında doğal oda spreyi yaptılar.suyun içine çay kaşığının ucuyla karbonat koydular bir kaç damla limon damlattılar biraz(hatırlamıyorum miktarını) portakal yağı koydular.(vanilya,lavanta gibi yağlar da olabilrmiş)karıştırıp fıslattılar.ben deniycem en kısa sürede.17ocaktaki programdaydı isteyenler vidyosuna ulaşablr.

yazılanların hepsini okumadım ama yeni bişey öğrendm paylaşmak istedim.Gülben Ergenin programında doğal oda spreyi yaptılar.suyun içine çay kaşığının ucuyla karbonat koydular bir kaç damla limon damlattılar biraz(hatırlamıyorum miktarını) portakal yağı koydular.(vanilya,lavanta gibi yağlar da olabilrmiş)karıştırıp fıslattılar.ben deniycem en kısa sürede.17ocaktaki programdaydı isteyenler vidyosuna ulaşablr.

ben izledim biliyo musun o programı hatta yapan adam dedi ki sıkarkan biraz çalkalayın yine karışır koku falan dedi bende mi yapsam acaba:44:
ama ben şuan kavunlu oda spreyi kullanıyorum ama çok süper kokuyorr yaa aşığımkavun kokusuna RABBİM sen ne güzellikler yaratıyorsun böyle şeylerin kokularını duydukca daha çok aşık oluyorum ALLAHIMA:16:

canım fotoları ekleyemedim arama motorundan bulabilirsin haaa o oda spreyi room star adını yanlış yazmışım bimde bulabilirsin...

ahşapları pronto ile sildiğimde misss gibi kokuyor...

hele hele bu kış günlerinde yumuşatıcılı çamaşırları peteklerin üzerine attımmı varya :31:

bende banyoda ç.suyu kokusuna hastayım..gider gelir 5 kez banyo yıkarım ç.suyuyla :27:

ahşapları pronto ile sildiğimde misss gibi kokuyor...

hele hele bu kış günlerinde yumuşatıcılı çamaşırları peteklerin üzerine attımmı varya :31:

bende banyoda ç.suyu kokusuna hastayım..gider gelir 5 kez banyo yıkarım ç.suyuyla :27:

aynen aynen bende lavabolarda çamaşır suyu kokusuna bayılırım
aynen bende radyatörlere çamaşırlarımı seriyorum mis gibi kokuyor oda ama sonra o oda buz gibi olluyor ısıtamıyor odayı petekler:9:

bende kullandigim detarjanla birlikte birazda domestos koyuyorum her yer mis gibi kokuyor evde temizlik yapildigi belli oluyor,ama sadece yer silici deterjanla silince 1 saatte koku falan kalmiyor:50:

Back