En nefret ettiğim cümledir "yuvayi dişi kuş kurar. " Hayir efenim, biz kuş degiliz!! Yuva beraber kurulur. Beraber birbirini mutlu etme derdi olmali.
Niye sadece kadin erkegi mutlu etmeli? Onu mutlu etmek için kendini ezdirmeli? Ben kdeye gece 11de yorgunluk ilevmeyve servisi yapiyorum diye niye eşim bana hayranlik ile baksin? Benim mutsuz olduğumu bile bile?? Bu nasil bir evliliktir?
Evet evlilikte tartişma olur. Yeri geliyor idare edersin fakat bu konuda idare edilcek birşey yok. Konu sahibi eşinin annesine gitmesine engel değildi, hasret gidermesine engel değildi.
Demek ki neymiş, konu hasret gidermek değilmiş. Konu, konu sahiben kayinvalidesine yapacagi hizmettir.
Cidden eşini değerli görse, telefonda "anne yol uzun, yorma kendini, ben gelirim" diyebilirdi. Demek ki oda esini, annesinin hizmetçisi olarak görüyor. Eşinin isteklerine zerre saygi duymuyor. Eşine şeytan diyor, s..git diyor. Bunun neresi alttan alinmaliymiş?
Bence konu sahibi çok iyi yapmiş. Erkekleri pofpofloyarak değer kazanmazsiniz hanimefendi. Bir kadinin onuru, gururu ve istekleri vardir. Sadece kadin verici değil ve olmamali.
E es8482 aferin sana! Burdakilein çoğun yapamadiklarini yapmişsin. Çizginden ve restinden vaz geçme derim. Burnu iyicene bir sürtsün.