- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
sen doğrusun canımtabiki gelme diyemez bende anneme diyemem ama Allah akılfikir vermiş bizlere. diyebirki annesine ben gelmek istiyorum yol uzun hem diyebilir.. daha benim kendi ailem aynı şehirde olmamıza rağmen 3 kere geldiler gelmeye çekiniyolar.. herşeyin bır uslubu oluru var ..yanlışmı düşünüyorum?
zamansız değil eğer ben bu tepkimi vermeseydim sonradan işin ucu kaçardı amaAslında genele bakınca haklısınız ama fevri davranmışsınız. Daha 2.gelişleri. Tepkiyi zamansız vermişsiniz.
Baba evine dönmek 6 aylıkken evliyken de, annesi babanı çok üzmüştür eminim. Birşeyler için buraz dışı sokmak gerekzamansız değil eğer ben bu tepkimi vermeseydim sonradan işin ucu kaçardı ama
demek kocanız size ne olursa olsun konu s. git deyince susup yarın konusurdunuz öylemiBenim esimde benim dogdugum sehire,benim annem oldugu yere tasinti. Zaten ikimizde ailelerimizden ayri sehirlerde okuyup calisiyorduk. Ama annem burda yalnizdi ve torun gelince daha sık görür diye geldik. Esimin fikriydi hemde. Kendisinin ailesi bize 5/6 saatlik mir mesafede oturuyor. Esim aileme cok yardim eder. Annemin yapilacak bir isi olsa hep el atar. Onun icin ben annesinin ve babasinin gelmesine asla karsi cikmam. O annemi nasil el üstünde tutuyorsa bende elimden geleni yaparim. Esinizin annesi nasil bir insan bilmiyorum veya önceden kötü durumlar yasandimi. Ama hicbir erkek ailesinin istenmemesini istemez. Heleki söz konusu anne ise. Ve gelmek isteyen annesine yok gelme demek istemez. Esiniz cok kaba konusmus ve davranmis size. Ama ilk kavgada hemen evi terk etmek niye? Keske ertesi gün sakin kafayla tekrar bir konussaydiniz. Evliligin ilk senesinde bazi catismalar normal cünkü evlilik henüz oturmamis. Umarim kendinize cözüm yolu bulursunuz.
Bence artık konu annesi filan değil.Esinizin size ağır bir küfür edip sizi kendi yataginizdan kovmasi.Bu davranışı hazmedip geri donecek misiniz ? Bundan sonra bir problem yaşadığınızda eşiniz size neler söyleyecek? Neler yapacak? Bunları konuşun
Herkes bir yorum yapmış ama 5 aylık bir evlilik ve evlilik öncesi hazırlık aşaması var ortada kayınvalideniz size nasıl davranırdı o zaman yada önceki gelişinde aranızdaki iletişim nasıldı? Bunları bilmeden kimse gerçekçi yorumlayamaz durumu.. ortadaki tek yanlış eşinizin size ettiği küfür ve yataktan kovması ama bende evinizi terketme konusunda biraz erken davranmışsınız diyorum.. tepki gösterip ayrı yatardınız ertesi gün konuşurdunuz bu hazmetmek kabullenmek değil evlilik için çabadır.. eminim eşiniz sabahına yaptıklarına üzüldü ama evi terketmeniz olayı çıkmaza sürükledi.. eşinizin köye gitmesi de ortamdan uzaklaşıp düşünmek istemesi ve kendi gitti ki ailesinin durumu öğrenmemesi.. evlenmek kolay ama evliliği yürütmek çok zor malesef ve daha çok yenisiniz. Alışma süreciniz var eşiniz döndüğünde yıkıcı konuşmamalı ama isteklerinizi ve kırıldığınızı net konuşmalısınız. Ölümlü dünya bugün var yarın yokuz niye bu kırgınlık.. çqlışıyormuşsunuz akşamdan akşama göreceğiniz biri için değdi mi bu üzüntü
demek kocanız size ne olursa olsun konu s. git deyince susup yarın konusurdunuz öylemi
demek annesi olanca küfür yemeyi haketmis mi oluyosunuz pesss
İnan kimse haketmez o lafı sende hakettin demiyorum zaten ama evi terk etmek de fazla ve gereksiz bir tepki geliyo bana evlilik emek ister ve yuvayı dişi kuş yapar lafı ev eşya değildir emektir idare etmektir. 30 yaşında 6 yıllık evliyim eşimle çok ciddi kavgalarım oldu ama evi terketmedim yuvama ve eşime çocuklarıma sahip çıktım o anda alttan almak inanın ezilmek değil idare etmektir.. sonrasında eşinizle daha sakin konuşursunuz emin olun konuşamazsanız yazın ama suçlayıcı değil istememez gibi değil sizde uyqnan hissiyatı yazın.. her erkek annesini tanır huyunu bilir siz güleryüzle davranın ki eşiniz annesinin tüm yaptıklarına karşı onu idare eden eşe hayranlık duysun.. eşinize sakin bir dille gönlünüzden geçenleri anlatırsanız anlayacaktır.. insan kendi annesine söyler müsait değilim diye anne anlar çünkü ama kv diyemezben s...git lafını hakeden bir kadın değilim. KİMSE beni yanlış anlamasın Gurur yapmıyorum. gerçekten övmek için demiyorum neşeli sempatik saygılı çalışan paramı kazanan biriyim.asık suratlı asabi burnu havada çook seyler isteyen değilim.AKSİ Bİ insan değilim. ama karıkocalar kavga eder tartışır bunlar olurken rencide edici olunmamalı.kocam tartışmalara gelemiyor uzun olur şimdi anlatması . kocam bu gelmegitme düşüncemi söylediğimde bana ; şeytansın sen dedi... bunun gibi .. sadece gerçekten çok kırgınııım üzgünüüüm sinirliyiiim..
eşimin annesinden bi terslik görmedim babası ilgisiz bi insan zaten. aileler arasında nişan döneminde bi sıkıntı yaşamadık. çünkü ben yaşatmadım .istediklerimin hiçbirini onlardan istemedim. zora düşürmedim onları..sadece çok cahiller ama dağbaşında yaşamıyolar sonuçta hiç mi etraftan örnek almaz insanoğlu