- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
Eğer kaynanam oğlunu iki ay görmediyse gelir on gün kalır gayet normal. İki ay görmeyip sonra iki üç gün kal hadi git demek hiç olmaz. Ben adamı kendime mal almadım. Evlenince aileden uzaklaşmak gerekmiyo. Ben iki ay annemi görmesem annem gelecek diye eşim surat sallarsa ben o adamla bir dakika bile yaşamam.sız oyle yapmaya devam edın , kendı annenızı de cagırın . mutluysanız sıkıntı yok , durumdan rahatsız olanlara vıcdansız tanımlaması yapamazsınız. bız kocalarımızla evlenıyoruz kayınvalıdelerımızle degıl. o zaman her ay benım annem de 10 gun kalsın . bız kocamla 10 gun beraber kalalım ne guzel dımı. :) neyse kalın saglıcakla
Hanimefendi isterseniz 5 ay kalin hatta yaniniza alin yasayin. Benim fikrim ben size katilmiyorum. Kocanizi mal olarak algilamayin bencede. Kimse kimseyi almiyor herkes karar verip evleniyor. Ben 2 ayda bir kaynanayi 10 gun istemem ustelik 5 aylik evliyken. Kaynana olunca yeni evlenmis ogluma kizima 10 gunluk gitmem. Bu benim fikrim. Bu benim vicdansiz oldugumu gostermez. Ben size lacka olun diyor muyum. Niye siz insanlari vicdansiz mal mi aldin diye yargiliyosunuz. Rabbim umarim kaynananizla omur boyu ayni evde oturmayi ve yasamayi nasip eder size. Sizde mutlu olursunuz fikrinizle. Kocanizi ayirmayin anasindan.Eğer kaynanam oğlunu iki ay görmediyse gelir on gün kalır gayet normal. İki ay görmeyip sonra iki üç gün kal hadi git demek hiç olmaz. Ben adamı kendime mal almadım. Evlenince aileden uzaklaşmak gerekmiyo. Ben iki ay annemi görmesem annem gelecek diye eşim surat sallarsa ben o adamla bir dakika bile yaşamam.
Bazen mecburiyet olur kaynananızla aynı evde yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Yaşayan arkadaşlarımda var ve gayet mutlular. Bazen karşındaki kadın melekte olsa sonuçta kocanın annesi ya öcü gibi görürsün istemezsin. Gün gelecek ben kaynanamı yanıma alacağım çünkü yaşlanacak ve bakıma muhtaç olacak. Kaynanaları mahluk gibi görmeye gerek yokHanimefendi isterseniz 5 ay kalin hatta yaniniza alin yasayin. Benim fikrim ben size katilmiyorum. Kocanizi mal olarak algilamayin bencede. Kimse kimseyi almiyor herkes karar verip evleniyor. Ben 2 ayda bir kaynanayi 10 gun istemem ustelik 5 aylik evliyken. Kaynana olunca yeni evlenmis ogluma kizima 10 gunluk gitmem. Bu benim fikrim. Bu benim vicdansiz oldugumu gostermez. Ben size lacka olun diyor muyum. Niye siz insanlari vicdansiz mal mi aldin diye yargiliyosunuz. Rabbim umarim kaynananizla omur boyu ayni evde oturmayi ve yasamayi nasip eder size. Sizde mutlu olursunuz fikrinizle. Kocanizi ayirmayin anasindan.
Kımse kaynanasını mahluk gıbı gormuyor o sızın husnu kuruntunuz. sızın kaynanasıyla arasına mesafe koymak ısteyen gelınlere karsı onyargınız. ne mutlu sıze. kaynananızla omur boyu mutlu yasamanız dılegı ıle :)Bazen mecburiyet olur kaynananızla aynı evde yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Yaşayan arkadaşlarımda var ve gayet mutlular. Bazen karşındaki kadın melekte olsa sonuçta kocanın annesi ya öcü gibi görürsün istemezsin. Gün gelecek ben kaynanamı yanıma alacağım çünkü yaşlanacak ve bakıma muhtaç olacak. Kaynanaları mahluk gibi görmeye gerek yok
Teşekkür ederim inşallah herkes mutlu yaşar:)Kımse kaynanasını mahluk gıbı gormuyor o sızın husnu kuruntunuz. sızın kaynanasıyla arasına mesafe koymak ısteyen gelınlere karsı onyargınız. ne mutlu sıze. kaynananızla omur boyu mutlu yasamanız dılegı ıle :)
Şubat ayınin konusuymuş.
Acaba son gelişmeler neler merak ettim