Evi terkettim galiba..

Ederiz tabii... İnşallah ayrılmazsınız canım, bu kadar küçük bir sebepten ötürü ayrılırsanız çok üzülürüm. Bazı erkeklerin yapısı bu, evde ilgi gösterseler de dışarıda yapamıyorlar. Benim eşim de öyle ama ben alıştım artık. Evdekiyle idare ediyoruz. Bazı insanların yetiştirilme tarzı böyle, ondan da olabilir.

yorum yazacaktım ama gerek kalmadı senin yazdığına yüzde yüz katılıyorum adamın yapısı bu demek ki..

esinden istedigin tarzda, istedigin zamanda ilgi alaka bekliyorsun, ve acikca gostermiyor.
annesine kizginlikla konusmakla cok hata etmissin.
onun oglu ama o napsin ?
hem de kendi ardesinin dugununde.
dugunde bunlari yapmak zorunda deyilmissin bence, dugunden sonra canini fena halde yakabilirdin.
o zaman iste senin ne adar ciddi oldugunu anlardi.

ama sen sinirlenir sinirlenmez ortaligi yakmissin.

valla bilmiyorum, ya kocan aslinda seni sevmiyor ( senin aileni istemiyor belli)
ya da seni kendi sartlarinda seviyor,
ya da seviyor, ama okuzluk ruhuna islemis, senin isteklerine cevap veremiyor.

hangisi olduguna kendin kara vericeksin artik.

ama biraz mantikli ve sogukkanli olmak zorundasin.

madem isleri bu dereceye getirdin kolayina barisma.
yoksa hic bir soylediginin bes paralik deyeri olmaz.

Her keyifli animi eglencemi zehir ettigi icin belkide bunda patladim. En yakin arkadasimin nisaninda 1 saat sonra 'seni kacta almaya geleyim, arkadaslarla bulusup biraz muhabbet edecegiz' demesi mesela. Simdi dugunu olan kardesimin dugunu esnasinda yurtdisinda olmasi. Yada iki kuzenimin dugunlerinin her ikisindede yurtdisinda olmasi yine (is icin). Hepsi mi tesaduf? Hep son anda mi isi cikiyo yurtdisinda? Dugunde olacak diye sevincten havalardaydim, burnumdan getirme diye yalvardim birkac hafta once. Ama kibirli ruhundan midir neydendir, yine yapti yine yapti.
Annesine kizma sebebimde oglunu boyle yetistirmis olmasi zaten. Bukadar sisirmesin anneler evlatlarini ne olur..

Bilmiyorum benim gibi düşünen kaç kadın var ama belki yorumumdan hoşlanmazsın.
Yine de yazacağım :)

Adama bu kadar öfkelenecek, evi terkedecek, boşanmaktan söz edecek kadar sorun göremedim ben.

Şahsen her insanın bir yapısı var kimi cıvıl cıvıl, girişkendir.
Dediğin gibi almadır, yolcu etmedir, alkıştır oracıkta bitiverir.

Kiminin de aklına bile gelmez, gözlerden uzak yerlerde takılmayı tercih eder.
Şahsen ben de öyleyim bu sebeple eşini anlayabiliyorum.

Elalem desin diye rol takınamıyor demek ki, sen de elalem görsün, göstersin derdini bırakıp evliliğindeki mutluluğa bakmalısın bence. Başka sorunumuz yok diyorsun çünkü.

Bu sebeple ayrılırsan çok pişman olursun diyeyim..

Düğünleri sevmiyor,oynamayı sevmiyor olması başka birşey,senin ailenin düğününde yanında olması başka birşey.Haklısın.Kim istemez ki eşim yanımda olsun.Ama bu işte kayınvalidenin suçu ne.
Keşke düğünde değil de düğünden sonra tepkini verseydin eşine.
Mutluyuz diyorsun.Bunun dışında sorun yoksa,bunu evi terkederek değil,konuşa konuşa zamanla çözersin.

Arkadasim sen bu adami tanimadan huyunu suyunu bilmeden mi evlendin? Benim esimde ayni seklde sessz sakin girdgi ortamda knsmaz annemlre kirk yilin basi gelir sinirlidir vs.. Ama ben bunlari bile bile evlendgm ivin smdi cekiorum huylarini.. Bence cok buyuk bi problem olmdkca burdaki cok bilmis sevgli bosanan dyen arkadaslara katilamiyorum.. Yuva yikmak evi terk etmek bu kdr fevri olmak kararli olmadgn surece hicbir anlam ifade etmez. Baktin ki olmuyor bas edemiorsun tukendin yillarin bosa gecior toplarsin esyani tamamen gidersin lutfen biraz sabirli olalim insanlarin ne.problemleri oluyorda mucadele ediyor..

Kesinlikle size katiliyorumm..

Kardesinizin esine yaptiginiz gibi yine fevri cikis yapmissiniz.
Annesine kizmaya hakkiniz yoktu.
Nasil siz boyle yetistirmeseymis haketti diyr dusunuyorsaniz, sizi de aileniz el bebek gul bebek yetistirmis galiba.
Herkese ver veristir herkes sizi basinda tasisin olacak sey degil malesef.
Bence uzatmayin ve evinize donun, esiniz bir hakarette bulunmamis sadece karakterine uygun davranmis.
Pire icin yorgan yakiyorsunuz.

o zaman iyice burnunu surtmen gerekiyor belki de.
yanliz unutma eyer o geri adam atmazsa bu bosanmaya bile gidebilir.

sırf bu sebepten boşanmak saçma geldi ve verdiğin tepki çok fazla olmuş olay çıkarmışsın düğünde sonra da niye gitti diyorsun. bir de eşinin huyunu biliyorsun gururluysa ve seni evden almayacaksa neden evi terk ettin, bu durumda ya boşanıcan ya da tükürdüğünü yalıycan çünkü o gelmez gibi görünüyor

Benim eşimde sizinkinin bir değişik modeli , saygısızlık yapmaz ama böyle seromoniler, düğünler , doğumgünü kutlamaları benim kabusum...adam sevmiyor öyle kutlamaları...hele fotoğraf çektirmek ölüm...ilk başlarda bende çok tartıştım, kavga ettim ama huyu bu artık alıştım zorlamıyorum...gidiyoruz usulen hediyemizi verip kısa bir sürede kalkıyoruz...tabi sizinki kardeşinizin düğünü biraz ayıp etmiş. Dışarıdan bakanlar eşim için xxx bey çok ağırbaşlı, çok iyi , çok bilmem ne saydırıyor bana göreyse tek kelimeyle asosyal Ama bence sakinleş tekrar düşün normalde mutlu bir evliliğin var anladığım kadarıyla öfkeyle yanlış karar verir insan...

ben biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum. keşke o kadar sinirli hareket etmeseymişsiniz. yaptınız madem birşey konuşulmadan dönmeyin iyice durum kötüleşebilir. bence annenize arattırın oğlum bi gel konuşalım filan desin.

Bence çok büyük tepki vermişsiniz. Bazı insanlar bu tip formalitelerden hoşlanmazlar, kendi düğününde bile oynamamış eşiniz kaldı ki kardeşinizin düğünü....

Niye zorladınız ki ? İdare etseydiniz kimseye duyurmasaydınız çok mu zordu?

Benimde yeğenim evlendi kendim oynadım kendim eğlendim, eşimle dansta etmedik. Eşimin varlığını bile unutmuştum düğünde aynı masada bile değildik ben hep ortalardaydım koşturdum falan. Ama eşimide hiç zorlamadım sevmiyor çünkü adam. Niye zorla istemediği bi şeyi yaptırıyım ki?

Sanki eşiniz tüm bunları yapmadıda noldu yine evlenmedimi kardeşiniz , evlendii. Ortada dans edip millete hava atamadınız diye evliliğinizi bile silmeyi göze almış bu kadar kişinin üzülmesine sebep olmuşsunuz.

Aklınızı başınıza alın bunlar hiç sorun edecek şeyler değil ki daha fazla uzatmadan evinize dönün.

Ben esime yalvariyorum bir Istanbula gidim 2 gün kalip gelim annemlerde diye, benimkide bana yapisik birakmiyor. Ya beraber, ya hic.
Ne bicim olmus bu adamlar ya inanilir gibi degil. Gelir alir o sizi bence kisa bir süre sonra, cünkü evde kendi aranizda aslinda büyük bir olay olmamis.

Diğer konularınızı da okudum da siz belki göremiyorsunuz olayın içinden ama dışarıdan şu çok net görülüyor ki.. Tamamen mantık evliliği yapmış eşiniz ve pişman. 35 yaşına geldim karşımdaki bayan iyi bir konumda iyi maaşı var daha kimi bulucam ki kafasıyla yapılmış. Siz sosyal birisiniz o ise daha resmi seviyeli çok büyük karakter çatışması var çok iyi tanımadan evlenilmiş. Size teninin kokusuna alışamıyorum demiş sineye çekmişsiniz. Hamile kalmışsınız hazır değildim demeye getirmiş,Yurtdışı seyahatleri çok sık??? Başka bir kadına inanmıyorsunuz?? Adam sizi sürekli tersliyor.. Ama çok seviyorsunuz. Bu evlilik onun için sadece kağıtta gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…