Evi terkettim galiba..

En iyisini yapmışsın kızz. haketmiş yeminlenn..

Ayyyyy sonunda kardeşiniz ve o tüm kk'nün anlayamadığı gelininiz evlendi mi? Allah mesut etsin inşallah. Size gelince önceki konularınızı da okumuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ancak belki acımasız olacak yazdıklarım ama, eşiniz sizi sevmiyor! Ten kokunuza alışamadığından yakınan sizinle mantık evliliği yaptığını söyleyen kendini ve ailesini 1,5 yıldır pohpohlatan ama sizin ailenizi takmayan bir insandan bahsediyoruz. Eşiniz değişmez. Sanırım siz de yaptığınız fedakarlıklar dolayısı ile bu kadar düşkünsünüz eşinize. Bir de kaçan kovalanır mantığı ile bu tarz durumlarda bir taraf kendini daha çok yıpratıyor. İnşallah ben yanılırım... Ama siz önceki konularınızdan da anladığım kadarıyla iyiniyetli ve orta yolu arayan bir insansınız. Kendinizi daha fazla yıpratmayın. Size ve ailenize yapılan saygısızlık karşısında hiç bir haklı sebebi olmayan insanlar için kendinizi yıpratmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun...

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Üstelik düğünde ben eve gelmeyeceğim siz gidebilirsiniz demişsin. Giderlerkende niye biz gidiyoruz demediler diye düşünmen garip olmuş. Orda değilde düğünden sonra yapsaydın bunun muhasebesini. Ben erkeğin süs bitkisi gibi sürekli eşinin yanında durmasından çok hoşlanmam mesela. Otursun bi kenarda daha iyi bence. Eee oynamayı falan da sevmiyormuş. Zaten bu onun yapısı.. Sende bunu biliyorsun.. Biz kadınların en kötü huyu işte bu. Olduğu gibi kabul edemiyoruz ve değiştirmeye çalışıyoruz. Ben yerinde olsam düğünün eğlencesine bakar hiç umursamazdım. Ne o üzülür ne sen üzülürdün böylece... Üstelik insanların boşanmayı gerektirecek öyle büyük problemleri var ki.. Onların yanında seninki açıkcası garip geldi bana..

eşinizle ilgili başka sorunlarınız var mı bilemicem ama bu konuyu çok abartmışsınız gibi geldi.genelde erkekler benim eşimde dahil hiç düğünleri sevmez gitmez ben eşimle o tip yerlere gitmem çok zorunlu kaldığnda görünür kalkar ben kendi ailemle devam ederim herkes huyunu bildiği içinde bunu saygısızlık olarak algıılamazlar.tabiki siz eşinizin huyunu daha iyi bilirsiniz ama sırf oetalıkta çok fazla görünmedi diye ne kadar doğru hareket ettiğiniz onu bilemicem ama şunu konuda hak verdim k.veldinizi eve bırakıp en azından sizi geri alabilirdi ama naparsan yap dediğine göre son cümlesinde sizi önemsemiyor gibi

zaten problemli bir eş siz sosyal eşiniz asosyal birine benziyor ailenize karşı ister istemez düşman var dost var eve gelen damadı arar diye düşünüyorum siz bu konuda sonuna kadar haklısınız annenize gidin bekleyin zaman her şeyi gösterir zaten birde size bir sıcak çoğunlukla soğuk davranıyormuş bir de evet sevmişsiniz o belli eme bu adam sizi ne kadar sevdi buda önemli teninizin kokusunu alışamadım demek ilginç ve ben farklı şey ararım canım... yol yakınken bu adamdan yolunu ayır canım sen yapılacak her şey yapmışsın önüne bak daha gençsin....

bu adamla devam edersen karanlık tünelden zor çıkarsın yine son karar senin....

Bugün ben de bu düşünce ve hislerdeyim ..
İnsanın değer görmesi, sevdiğinin ona özverili davranması çok önemliymiş ..
Zamana bırak bence, ve bekle ..

Erkeklerden beklentiniz yüksek olmasın çoğu böyle zaten kafaları bu kadar çalışıyor kadınlar gibi duyarlı değiller bizde onlardan duyarlı olmalarını bekliyoruz bulamayınca hayal kırıklığı oluyor sen şimdi kendini paralasan da koca aynı koca
Belki vardır duyarlı erkek ama bu asla sizin için ölçü olmasın çünkü bunların sayısı çok azdır ya da sadece elalemin yanında gösteriş yapıyordur. Onu bunu bilmem iyi kötü kocana sahip çık iyi yönlerini düşün.

her ne olursa olsun size saygısından yanınızda durması gerekırdı en azından.. Erkekler bunu algılayamıyor ama cıdden.. Eger öfkelilerse ;Sizin ailenizmiş, arkadaşınızmış dümdüz bır tavır ıcınde oluyorlar..Ayrıntıyı kaçırmayalım yalnız '' Kendı dugununde sadece sızınle dans eden adam'' Normalde düğünlere HİÇ katılmayan bırıyse gene bı nebze anlayabılırım.. Siz aynısını yapsanız nasıl karsılardı bıde onu degerlendırın..

Sonuc olarak bakacaksanız bı kere rest çekmişsiniz.. Eger donersenız bundan sonra hep böyle devam eder.. daha hasarsız bıcımde cozum yolları bulunmalı ama bu yönde ne tavsıye verebılecegımı bende bılemedım..

eşinizin başka sorunları var mı ?
ailenize bu kadar uzak durmasının yada asosyal olmasının geçmişte bir sebebi olabilir mi?

Eşiniz aynı eniştem. Olan olayda benim dügünüm yani sizde ablamla eniştemi gördüm tek fark ablam dügünden iki hafta sonra ailesinin yanına döndü. Bence ne msj atın ne arayın ne geri dönüceginize dair bir umut verin. Msj atsa bile yazmayın bakın 2 hafta sonra nasıl kapıya geliyo. Hem sizde biraz düşünün belki onsuz daha mutlusunuz

bence büyütülecek bir konu değil.

Kötü niyetle yaklasmak istemem ama sorun kv de ve görümcede esin de doldurusa geliyor benim esim ailemle cok oyi anlaşırdı ama ne zaman annesi bo iki kere esimi fiştekle fi ondan sonra esim degisti niraz sabir ve eğer yapabilirsen kirmadan dökmeden kv de goz dagi ver esimi 3 .şahıslar icin terketmem falan de ve hep dua et ben 6 yildir mucadele ediyorum

erkekleri anlamak mümkün değil.
Bence düşünceniz doğru, eve gitmemek doğru bir karar.ailenizde yanındaysa bir süre daha devam ettirin tavrınızı.
Sizi seviyorsa mutlaka pişman olur yaptıklarına

Esin benim esime benziyormus

gerçekten zor bir adam eşiniz.Yani oynamayı sevmiyosa bile dışarıya karşı eşiniz olduğunu belli edip yanınızda destek verebilirdi,ve sizi bu şekilde mutlu edebilirdi.Yanlış yapmış tabiki GÖRÜMCE fonksiyonunu anlamadım ama belki annesi hastalandı diye size birşey demeden gitmiş olabilr anahtarıda siz o hengamede aramayın diye mesaj atmıştır.Onda art niyet göremedim be n açıkçası. eşiniz hep böyle ilgisiz birimiydi ?yani değil ise sizi bu şekilde bu duruma ne getirmiş olabilir.Madem evi terk ettiniz kendinize düşünme payı verin ,eşinizde yokluğunuzu anlasın ve yaptığı bu duyarsızlığın belki farkına varır.

Isin icinden cikamiyorumda be kizlar. Esimle ilk sorunumuz degil. Karakterleri cok oturmus iki insaniz, yasimiz oyle cok gencte degil. Alismakta sikinti cektik yani. Ikimizde kariyerimizle alakali guzel yerlerdeyiz. Gorunuz olarak birbirimize cok yakistigimizi soylerler. Basbasayken hem karisi, hem arkadasi, hem kankisi, hem sevgilisi, hem flortuyum. Cok guzel vakit geciriyoruz birlikte inanin. Ara ara surtusmelerimizi saymazsak tabi. Kardesimin kina gecesinde esim vardi ailesi yoktu. Dansa kalktik tabi (hafif zorlanmis hisetti kendini sadece biz kalkmadigimiz icin). Cok daha uysaldi, guler yuzluydu kinada. Hem kinada hemde dugunde biraz fazla sik idim, geline ayip olur mu acaba diye icimden gecirmedim degil. Yanina mi yakistirmiyosun derdin ne diye cok sinirlendim dugunde inanin. Zoruma gidiyor, cok hemde.
Vukuat 1 degil, aileme cok duskunum. Ama inanin hicbir seyime karismazlar, karistirmamda zaten. Yani o 'gicigi' nerden geliyor bilmiyorum!

Bende esime defalarca sordum normalde birbirmize asigiz ve iyi anlasiriz genelde ama esim ailemi neden mesafesi oldugu hakkinda cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…