Evi terkettim galiba..

Değilmi canım, biz yumurtadan mı çıktık yahu?
Geldi mi sizinkiler konuşmaya? Hala burunlarından kıl aldırmıyorlarmı yoksa??

Değilmi canım, biz yumurtadan mı çıktık yahu?
Geldi mi sizinkiler konuşmaya? Hala burunlarından kıl aldırmıyorlarmı yoksa??
Yok gelen giden yok bizde.. Ablası aradı fikrin ne diye. Ben de düzeleceğine inanmıyorum barışmayı düşünmüyorum dedim.

gercekten inanamiyorum.nasil oluyor da cumleler bu kadar benzer.yurtdisinda yasayan herkes mi ayni fikre zikre sahip.bu tavrini devam ettirmeni diliyorum.sen durust olduktan sonra hic kimse senden ailenden kiymetli degil.kocaya bak etegi tutusmus ama hala burnundan kil aldirmayip babayi yolluyo. destekcinim canim

Sendemi yurtdisindasin? Ya kuzum boyle olanlar burdada var elbet, ama tabikide genelleme yapmak istemem sukur 'normal' olanlarda var haha..

Hala ne arayan nede soran bir adet koca. Nekadar tahammul ederim bu sessizlige bilmiyorum. Ama mecburum. Kiyafetlerimi ozledim. Eve gitmiyorum tabi. Ufff ne sikici ne yorucu ne berbat bir durum..Allahim sabrini ver Yarabbim herseyin hayirlisi.
Ailem artik tamamen bitecek gozuyle bakiyo. Bende gittikce oyle bakmaya basladim, ne kotu bir durum. Maalesef ara ara fotograf ve videolarimizi aciyorum..iyi gelmiyo tabi..
Hayirlisi Allahim.

Allahim hakkında hayırlısı ni versin insallah esin imana gelir ve değerini bilir mutlu bir hayat surersiniz. Rabbim yardimcin olsun

Fransa da olduğumu söylemiştim ya canım . Tabi genelleme yapılmaz da çoğu diyelim. Seni öyle iyi anlıyorum ki hem yuvam yıkılmasın diyorsun hem sırtını dayadığın , eşim dediğin bir nefes olduğun insanın sensiz de yapabildiğini gururunun senden öne geçtiğini görüyorsun. Aslında fazla seçenek kalmıyor ki . Bence sen çok hoş aklı başında bir hanımsın öyle bir his uyandırdın ben de. Hiç umrunda bile olmasın bu devirde böylesini kaçırdığına yanmayla kalsın. Anahtarın yok mu git eşyalarını al . Daha karalı olduğunu anlar da aklı başına gelir belki

Tatlım kusura bakma sen Fransalıydın evet : ) kafa gelgit bu aralar kusura bakma.

Tabikide bensiz yapabilir, ama yinede sahip çıkmadığını görmek ağır geliyo.
Ailem izin vermiyo gitmeme, ikidebir gidip yeni şeyler alıyorum ama yani yazık günah : ) iki haftadır dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyomuşum gibi geliyo rahat edemiyorum haha (şu haldeyim derdime bak haha ay yuh bana).
Tuhaf olan ne biliyomusun, evet içim acıyo, ama bi yandanda inanılmaz bi sakinlik sessizlik ve rahatlık var üzerimde. Öyle devamlı üzgün müzgünde değilim. Normal değil sanırım, fırtına öncesi sakinlik galiba.

Sen evlimisin canım?

Özgüven görünüşle de alakalı bi yerde . Demek sen de usanmıştın da tepkini gösterince az da olsa huzur buldun kartları açık oynamakla. İyi yaptın valla senin yerinde olsam eşyamı da alırım hiç de oralı olmam . Herşey senin elinde dönder kararımdan dönderebiliyorsan tavrı takınırım . Ben de evliyim canım ama benim ailem tr de. Yalnızım kızım oldu şükür. Çok çok çok zor bu anlayışla yaşamak. Üstelik hür özgür öğrencilik hayatından sonra dilini bilmediğin bir ülkede ,en önemlisi sığ düşünceler arasında yaşamak.

Bende evi terk etmistim bir öfkeyle.... Geri dönemeden hersey bi anda bitti. Kocam gurur yapti... Sizden ricam kocanizi seviyorsaniz ve kaybetmek istemiyorsaniz geri dönün.... Ayriligin acisi evliliginizdeki sorunlara bin basar cook kötü anlatamam... 3ay oldu gecmedi... Allah sizinde yardimciniz olsun.

Bizim buradaki bircok Turk nedense biraz takilip kalmislar bi yerlerde. Ama genc nesil yetisti artik, genc nesil farkli oldugu gibi ailelerinide (buyuklerinide) bir sekilde degistiriyorlar yani cok buyuk bir kultur catismasi olmuyor. Ama bazi kesimlerde bu yinede var. Gelin gittigim aile Karsli, sanki dogunun insani daha bi nasil desem, kadina daha az deger veriyor gibi (kimse uzerine alinmasin, izlenimlerim bu). Ailemdeyim bildigin gibi iki haftadir, babamin anneme defalarca yardim ettigini gordum, yerleri supurmekten tut utuye kadar. Annem hicbir sekilde yardim istemiyor ha bu arada! Ama esim evliligimizin basindan beri 1 defa yerleri supurmustur. Cunku ev islerini kadina has birsey olarak goruyor, yardim edeyim yaziktir gunahtir diye bir vicdan olayi yok yani. Bana bi DANK etti tabi babamin yardimlarini gorunce, babam hangi jenerasyon esim hangi jenerasyon.

Zor. Peki guzel dostluklar edinebildinmi? Dil egitimine filan gittin/gidiyormusun? Is guc? Kendine ait (esinden cocugundan ayri) birseyler kurabildinmi? Allah bagislasin canim bu arada kizini : )

Tatlim senide anliyorum inan, ve evet, maalesef diyorum (cunku sevmeseydim coktan biterdi) esimi cok seviyorum. Burnumda tutuyor. Ama bazen kalbini bi kenara birakman gerekiyor, bazen biraz mantiginla hareket etmen gerekiyor. Bu evliligi oldugu sekliyle ben bir omur surduremem. Artik fedakarlik yapilmasi gerekiyor, ama bu fedakarligin buyuk bir kismi karsi taraftan gelmeli. Gelmeyecekse, inan tatlim, omur boyu pohpohlayan, onun etrafinda donen taraf ben olacagim. Hem kendimi, hemde onu mutlu edecegim omur boyu. Karsiliginda kayda deger birseyler gorsem, inan yine yaparim. Ama birkac sevgi kirintisiyla doymuyor gonlum, doyamiyor.
Birazda durumuna boyle bak, tabikide ayriligin acisi derindir, gecmez, uzunca surer ve yakar. Ama umarim kullerinden dogarsin bir gun. Bosuna terketmedin evini degilmi, vardi herhalde gecerli sebeblerin. Gururunu sana tercih ediyorsa esin, bunun ne anlama geldigini aslinda bilirsinki canim, sevgide askta senden vazgecebilecek kadar fazla gurura yer yoktur cunku.

karsimda mantikli ,ayaklari ustunde duran birini gormek inan beni mutlu ediyor. evet ayrilik cok aci en son care ama iste evlilikte en onemlisi ask ve sevgide tek basina yurumeyecek kadar zor.
bana gelince dil egitimine gittim 3 ay baya iyi gelmisti sonra is bulamadim 2 sene evde oturmaktan tum motivem ve guvenim kaybolmustu. simdi calsiyorum -asistante comercial -olarak tabi ben, program bilgisayar islerine bakiyorum dil problemi yuzunden. isimi yapabiliyorum artik ama istedigim seviye de degil malesef fransizcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…