Evi terk ettim..

Siz eşinizin ailesinin namusu falan değilsiniz.
Adam sizi kovmuş, evliyken de mağdur ediyormuş zaten, karım olarak görmüyorum demiş.
Bir iki lafına inanıp sakın dönmeyin. Çocuğun ihtiyaçlarını bile düşünmeden adam ne yüzle geri dönün diyor zaten. İletişim de kurmayın. Açın davanızı, ne güzel aileniz de arkanızda.
Tek istediğim temiz bir ev ve huzurdu

Şu kısım başkası tarafından yazılmadıysa ve ben yanlıs okumadıysam; sizi karısı olarak görmedigini söyleyen esine ve 40 günlük bebegine maddi manevi destek göstermeden, gidislerini mal gibi balkondan izleyen hödüğe hala seviyorum ve kırgınım mı diyorsunuz?
O evden cıkmıssınız aileniz arkanızda bebegine odaklan kendine bak o adamdan size hayır gelmez.

Ve ekliyorum: Bir kadin kendini baskasinin "namusu" olarak görmemeli

40'i cikmamis bebegine anasinin dizinin dibinden ayrilmamak icin farelerin cirit attigi bir evi layik goren adami sevmemelisiniz. Bosanmak en mantikli cozum, ancak ise girip calismaniz gerekiyor.

Hersey gönlünüzce olsun.
+1
Boşan bu adam tayin alsa da bebeğine sahip çıkmaz

Birde utanmadan kızımı senden alcm diyordu
Alamaz, evle ilgili mesajları fare olayını eve gelmeyişini avukat ile dosyanıza güzelce koyun. Küçük bebeği hakim zaten babasına vermez hiç korkma. Merak edip yanına bile gelmediği çocuğa mı babalık yapacakmış peh

Ben sadece bebeğime üzülüyorum ona bakınca içim yanıyor
Cok haklısın.Keske böyle olmasaydı ama saglıklı bir ailede büyümeyecekse birlikte olmanın ne anlamı var? Babası sadece kimlikteki isminden ibaret olduktan sonra?Bebegi dogmus ev yolu bilmeyen aile kavramını kök ailesinden ibaret sayan bir zihniyet belli ki? Sizce evi ayırdı ayrı düzen kurdunuz diyelim tüm sorunlarınız bitecek mi?Bu defa en ufak tartısmanızda daha ne istiyorsun? Senin icin evimi değiştirdim mutlu edemiyorum seni demeye,yaptıgını nimetten görmeye baslamayacak mı?Bak birsürü soru isaretli cümleler gönderdim düsün.

Alamaz, evle ilgili mesajları fare olayını eve gelmeyişini avukat ile dosyanıza güzelce koyun. Küçük bebeği hakim zaten babasına vermez hiç korkma. Merak edip yanına bile gelmediği çocuğa mı babalık yapacakmış peh
Daha kahveden çıkamıyorsun sen mi bakacaksın dedim ya da bir kez bile görmeye gelmeyen annen mi

Cok haklısın.Keske böyle olmasaydı ama saglıklı bir ailede büyümeyecekse birlikte olmanın ne anlamı var? Babası sadece kimlikteki isminden ibaret olduktan sonra?Bebegi dogmus ev yolu bilmeyen aile kavramını kök ailesinden ibaret sayan bir zihniyet belli ki? Sizce evi ayırdı ayrı düzen kurdunuz diyelim tüm sorunlarınız bitecek mi?Bu defa en ufak tartısmanızda daha ne istiyorsun? Senin icin evimi değiştirdim mutlu edemiyorum seni demeye,yaptıgını nimetten görmeye baslamayacak mı?Bak birsürü soru isaretli cümleler gönderdim düsün.
Bu saydıklarınızı ben kendime çok sordm inanın sırf çocugum babasız büyümesi diye acaba tüm bunları çeksem mi diye de düşündm ama yok yapmicam bunu. Ben bugün o evi terk ettiysem kızım için yaptm geri de dönmicem

Bu saydıklarınızı ben kendime çok sordm inanın sırf çocugum babasız büyümesi diye acaba tüm bunları çeksem mi diye de düşündm ama yok yapmicam bunu. Ben bugün o evi terk ettiysem kızım için yaptm geri de dönmiceö
Yazışmaların ekran görüntüsünü alıyorsundur umarım. Hatta ismini silip numarası görünecek şekildönmicm
Hepsi kayıtlı zaten benimle daha fazla iletişime geçmesn diye de engelledim çünkü beni kışkırtıyor sinirlerimi bozuyor.

Öncelik olarak adliyeye mi gtmem gerekiyor orda devletin bize sagladıgı avukatlar var mı acaba.

Böyle vicdansız, hayırsız bir eş ve baba olmayı beceremeyen birinden uzaklaştığın ve ailen destek olduğu için bu konuda şanslısın. Ailesine para veriyor yardım ediyor ama eşine 5 kuruş parayı çok görüyor! Annesinin yanında yaşlansın. Annesiz duramayan, annesine düşkün olan erkekler evlenip de kadınların başını yakıyorlar ne yazıkki

Bende mesaj çektm ev bul bize dedm taşınalm burdan ben bebeğimi burda büyütmek istemiyorum hastalanacak dedm.
kız kardeşime mesaj çektm bize iki koltuk ayarla dedm.
Sanırım hep bu şekilde iletişim kuruyorsun🙄
En doğrusunu yapmışsın. Doğru karar. Sakın geri dönme. 40'lık bebek ile sizin halinizi bile sormayan adam olsa ne olmasa ne.
Bir de durumum yok demiş. Tayin demişsiniz. Bu adam sanırım memur. Nasıl durumu olmuyor? Ayrıca ailesinden kopamamış,aile babası olmayı hak etmeyen dangozun teki. Ailen de sahip çıkmışken bas tekmeyi geç.

X