evi terk eder mi sizin eşleriniz?

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
gidesi varmis diye dusundum bir an 🙄

biz 1,5 yildir ayni evdeyiz ve evi terk eden olmadi. ne ben ne nisanlim.
he terk etse zaten kilidi degistirirdim ve eve almazdim ama gercekdende cok cok cocuksu bir davranis..
nerede kaliyor?

Kovsam da gitmez. Bir kere denedim 😂 Hamileyken bir sinir basmasiyla valizini eline verdim, yallah dedim 😂 Kapida oturmus yine de gitmemis. Esseklik ettiydim o zaman. Evden kovmak,evden gitmek falan neymis. Normalde yuksek sesle tartismayiz bile. Ama hormonlardan oldu heralde o zaman. 🤦‍♀️ Allahtan gitmemis. Gitse gelmezdi cunku bilirim güttüğüm koyunu ben 😊
Nereye gitti,nerde? Bunlari bilmiyo musun?

Kovsam da gitmez. Bir kere denedim 😂 Hamileyken bir sinir basmasiyla valizini eline verdim, yallah dedim 😂 Kapida oturmus yine de gitmemis. Esseklik ettiydim o zaman. Evden kovmak,evden gitmek falan neymis. Normalde yuksek sesle tartismayiz bile. Ama hormonlardan oldu heralde o zaman. 🤦‍♀️ Allahtan gitmemis. Gitse gelmezdi cunku bilirim güttüğüm koyunu ben 😊
Nereye gitti,nerde? Bunlari bilmiyo musun?
yok bilmiyorum aramadım bu sefer diğerlerinde annesinde kalıyordu

merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda

2 gündür gelmemesi çok tuhaf. Biz de hiç küs kalamayız. İkimizinde bi huyu var konu ne olursa olsun küs kalamıyoruz. birbirimizi görünce gülmek geliyor. Sabah çıktı en kötü akşam eve gelmesi gerek değil mi? Gelip yatabilir konuşmadan. Geldiğinde kaldığı yerden devam mı ediyorsunuz? Öyle bi durum yoksa eşiniz abartmış bence

Eşim değilde ben terkederim oda kendimi toplamak için kısa Bi yürüyüş yaparım dogada.. Bazende ona cık git derim o gider dolanır gelir. Geliriz ama eve, gelmemezlik yapmayız yapılmamalı.

Yalniz simdi eski konularini okudum. Seni uzmek istemem ama aldatilmakla ilgili konun dikkatimi cekti. Baskasi olabilir mi esinin hayatinda?

İlk önce yatağınız sonra eviniz dinlenme tesisi olmadığına göre kimse küsünce yataktan da evden de gidemez. ufacık tartışmada gidip 2 gün gelmiyor mu o zaman bi daha o eve giremez. Kapının kilidini değiştirin ve eve almayın. Ev orası yuva, kolaylı dinlenme tesisleri değil.

merhaba
Ben tartışma yaşanınca genelde öfkemin doruğa çıktığını, o raddeden sonra felaket şeyler yapabileceğimi/söyleyeceğimi hissettiğim an orayı çabucak terkederim. Evden çıkarım, yürürüm öfkem geçene kadar. Her şeyi tekrar tekrar düşünür, bu kadar öfkelenmekle haklı/haksız olduğumun tartışmasını yaparım kendimle. Öfke nobetimde sular durulunca dönerim eve ki bu da bir iki saati geçmez. Eşim şimdiye kadar böyle bir şey yapmadı. Yapmaz da. Tartışma sebebiyle geceyi dışarda geçirmek, eve günlerce gelmemek diye bir şey söz konusu olamaz. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bu konuyu eşinizle konuşmanız lazım. Evet öfkelenince bulunulan yeri terketmesi iyi bir şey ama bu kadarı fazla. İnsanın sakinleşmesi günler almaz.

Canım gece 12 ye kadar bekle gelmezse kapıyı kitle arkasında bırak anahtarı giremesin, Bi daha yapmaz

olabilir diye çok düşündüm ama ortaya çıkaramadım hiç bişey bulamadım
Otel konumu, otel aramalari?bunlar yeterli degkl miydi zamaninda? Gercekten ne olmasi lazimdi? Ilk degilmis ki bu gitmeler. 20 gun,15 gun.. adam hep gidiyor. Hic mi bunun pesine dusmeyi denemediniz anlamadim? Pesine birini tak, en kotu sen takip et. Ses kayit programlari var. Onlardan yukle.
Benim esim bunlari yapsa. O evden ciktigi andan itibaren hayalet gibi pesine takilirim. Ipligini pazara cikarana kadar da birakmam olayin pesini. Cumle aleme rezil eder, donuna kadar da alir bosarim sonra

Back
X