B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.385 20.917 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Boniva #61 BaharTanricasi .!.: Kesinlikle.muhit çok önemli .oturulan semt sakin ve güvenli olmalı.Eğer konum olarak düşünürseniz ben Üsküdar’a bayılıyorum.Uygunluk durumu nedir bilmiyorum ama bence güzel bi seçenek Genişletmek için tıkla... Üsküdar’a ben de bayılıyorum :) ama ev+ araba imkansız o muhitte .. bütçem yetmez
BaharTanricasi .!.: Kesinlikle.muhit çok önemli .oturulan semt sakin ve güvenli olmalı.Eğer konum olarak düşünürseniz ben Üsküdar’a bayılıyorum.Uygunluk durumu nedir bilmiyorum ama bence güzel bi seçenek Genişletmek için tıkla... Üsküdar’a ben de bayılıyorum :) ama ev+ araba imkansız o muhitte .. bütçem yetmez
BaharTanricasi 🎭 Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 1.482 2.644 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Boniva #62 boniva .!.: Üsküdar’a ben de bayılıyorum :) ama ev+ araba imkansız o muhitte .. bütçem yetmez Genişletmek için tıkla... Doğrudur Hakkınızda hayırlısı olsun
boniva .!.: Üsküdar’a ben de bayılıyorum :) ama ev+ araba imkansız o muhitte .. bütçem yetmez Genişletmek için tıkla... Doğrudur Hakkınızda hayırlısı olsun