Evi satıp başka ev almak

Şimdi size çok uzak geliyor ama metrobüs var metro var ayrıca trafiksiz saatlerde karşiyada gidersiniz özleyince.Bir suadiye değil ama kurtköyün özellikle camlık tarafı varoş değil öyle düşünmeyin.Hani sosyal profili düsüktur diye düşünmeyin.
İnanın Şişli var Şişli var buralarda varoş:KK43: yeni rezidanslar gece kondular iç içe. Dar sokaklar çöp yığınları. Ben ev ortamını çok severim evimin içini tadilat a dan z yaptım çoğu sıfır evlerden güzel oldu ama çevre bunaltıyor . Ben doğayı daha ferah alanları kaldırımlı caddeleri seviyorum hem istanbulda olayım hem kuş sesi evcil hayvanları gezdiği parklar olsun,esnafının mahalle kültürü olan evlere özeniyorum .
Oturduğum semt insanlar robot gibi ,yabancı çok,herkes kendi derdinde ,sokakta bayılsan yanından geçip giderler .
Bu Çamlık mahallesini bugün burada 2 defadır duyuyorum ,araştırayım

Yapacağınız en güzel karar anadolu yakasına taşınmak olur, zaten bir alıstınızmı oraya daha da kopmak zor gelir, tümm öğrencilik yıllarımı üniversitem bitene kadar Anadolu yakasında geçirdim. Hemen hemen hergün yıllarca metro kullandım. Ulaşımda bir kez olsun sıkıntı yaşamadım. Avrupa yakasının bir ucuna taşındım, işimi yine orda tercih ettim hergün saatlerce maltepeye gittim geldim, ben o tarafa aşığım diyebilirim..♥️ 3 yıl oldu yabancı olmadığım bir semtte oturmamama rağmen Avrupa yakasına hala alısamadım beni cok boğuyor. Elinizde böyle bir şans varken hic geri çevirmeyi derim 🧡

Yapacağınız en güzel karar anadolu yakasına taşınmak olur, zaten bir alıstınızmı oraya daha da kopmak zor gelir, tümm öğrencilik yıllarımı üniversitem bitene kadar Anadolu yakasında geçirdim. Hemen hemen hergün yıllarca metro kullandım. Ulaşımda bir kez olsun sıkıntı yaşamadım. Avrupa yakasının bir ucuna taşındım, işimi yine orda tercih ettim hergün saatlerce maltepeye gittim geldim, ben o tarafa aşığım diyebilirim..♥️ 3 yıl oldu yabancı olmadığım bir semtte oturmamama rağmen Avrupa yakasına hala alısamadım beni cok boğuyor. Elinizde böyle bir şans varken hic geri çevirmeyi derim 🧡
Avrupa yakasının da güzel yerleri var şimdi hakkını yiyemem Arnavutköy Bebek Yeşilköy Florya gibi ama oralar artık bizler için değil. Kalan her yer aynı artık,çok kalabalık çok kaos.
Anadolu yakasına geçince hep başka bir şehire iki günlük tatil için gitmişim gibi hissediyorum nefes aldığımı yaşadığımı anlıyorum

Geç bile kalınmış bir karar. Şişli’nin gürültüsü, hava kirliliği, trafiğiyle iyi bile oturmuşsunuz.

Merhabalar kk hanımları. Kafamı kurcalayan sorum için üye oldum,fikirlerinizi almak istiyorum .
Şişli’de kendi evimde oturuyorum .Evin fiyatı 2.8-3 milyon civarı .2+1 giriş kat önden arkadan 3 kat.
Bu evi satıp Anadolu yakası kartal,maltepe taraflarından 1.7-2 civarı evler var oradan ev alıp,kalan parayı araba için kullanmak istiyorum . Bu evi alırken arabamı satmak zorunda kalmıştım inanın istanbulda çok zor .
Evi satıp araba almanın mantıksız olduğunu savunanlardanım ama yeni ev alacağım evsiz kalmayacağım. Hem ev hem arabam olmuş olur .
Semte bağlı işim ailem vs yok,tekim.
Siz olsanız ne yapardınız ? Akıl akıldan üstündür .
Ben olsam evi satar ev+ arabaya donustururum.
Su an en cok kazandiran yatirim araba.

Merhabalar kk hanımları. Kafamı kurcalayan sorum için üye oldum,fikirlerinizi almak istiyorum .
Şişli’de kendi evimde oturuyorum .Evin fiyatı 2.8-3 milyon civarı .2+1 giriş kat önden arkadan 3 kat.
Bu evi satıp Anadolu yakası kartal,maltepe taraflarından 1.7-2 civarı evler var oradan ev alıp,kalan parayı araba için kullanmak istiyorum . Bu evi alırken arabamı satmak zorunda kalmıştım inanın istanbulda çok zor .
Evi satıp araba almanın mantıksız olduğunu savunanlardanım ama yeni ev alacağım evsiz kalmayacağım. Hem ev hem arabam olmuş olur .
İstanbul u pek bilmem gezmeye geldim.Bir gün zor gezdim. Sıkıldım.Eger ki şişli de aile iş hayatı yoksa tabiki yeni ev araba mantıklı.Ama işiniz Şişli de ise trafik sıkıntısı olabilir.Ben Ankara trafiğine bile dayanamıyorum.

Şehir merkezinde yaşama mecburiyetiniz yoksa kesinlikle Maltepe civarlarında yaşamalısınız. Ne işiniz var o keşmekeşte yahu. Canınız sıkılınca atlarsınız arabanıza alırısınız sandalyeleri hop 5 dk da Maltepe sahil miiiis.

Çok mantıklı siteye taşının

Ben Anadolu yakasındayım tavsiye ederim. Orda mutlu değilseniz , sizi bağlayan bir şey yoksa neden orda kalasınız? Koşuyolu, acıbadem taraflarına baktınız mı , buralarda çok güzel.

Şehir merkezinde yaşama mecburiyetiniz yoksa kesinlikle Maltepe civarlarında yaşamalısınız. Ne işiniz var o keşmekeşte yahu. Canınız sıkılınca atlarsınız arabanıza alırısınız sandalyeleri hop 5 dk da Maltepe sahil miiiis.
Ben de böyle düşünüyorum ,yaş ilerledikçe sakinlik istiyor insan huzur istiyor . Gençken iyiydi bulunduğum muhit ,Beşiktaş Beyoğlu Taksim yanıbaşımda. Ama çok bunaldım

Ben Anadolu yakasındayım tavsiye ederim. Orda mutlu değilseniz , sizi bağlayan bir şey yoksa neden orda kalasınız? Koşuyolu, acıbadem taraflarına baktınız mı , buralarda çok güzel.
Çok severim oraları ama fiyatlar uçuk. Yani burayı satıp oradan ev bulsam bile kuruş kuruşuna denk gelecek hatta üstüne para koymam gerekecek . Yani aşar beni . Ama kartal,maltepe civarları yeni binalarda(yada genç bina diyim) daha uyguna bulunabiliyor . Araba alacaksam oralar cazip geliyor . Orada evler site olmasa bile açık otoparklı oluyor çok hoşuma gidiyor

Hesap tutuyorsa olur, neden olmasin .. Sisli Nisantasinin orasi degil miydi, yorumlari okuyunca sastim kaldim :110:

Hesap tutuyorsa olur, neden olmasin .. Sisli Nisantasinin orasi degil miydi, yorumlari okuyunca sastim kaldim :110:
Nişantaşı dediğimiz yer 2 caddeden oluşan bir yer ki:) evet o da Şişli ,ama şişlinin 1% gibi düşünün . Mağaza ve cafeler dışında bir şey yok nişantaşında :KK43:

İlk evlendigimde kartal yakaciktan ev aldik arkasi orman onu deniz mukemmel bir yer sakin tertemiz hava gezilecek yer cok yemekleri ucuz ve cok iyiydi cocuk oldugu icin eyube tasindik ailelerimize yakin ama olmasa hayatta gelmezdim sislinin kesmekesinde duracagima kartala tasinizim zumrutevlerden ziyade yakaciga bakin ulasim var metroya cok yakin yepyeni guzel siteleri var mahallede cok temzi

Bilemiyorum. Bana Şişli tarafında araba daha mantıksız geliyor açıkçası. Ne zaman o tarafa yolum düşse araba ile çıkmam kesinlikle. Siz öyle deyince başta çocuk var zannettim

İnanın Şişli var Şişli var buralarda varoş:KK43: yeni rezidanslar gece kondular iç içe. Dar sokaklar çöp yığınları. Ben ev ortamını çok severim evimin içini tadilat a dan z yaptım çoğu sıfır evlerden güzel oldu ama çevre bunaltıyor . Ben doğayı daha ferah alanları kaldırımlı caddeleri seviyorum hem istanbulda olayım hem kuş sesi evcil hayvanları gezdiği parklar olsun,esnafının mahalle kültürü olan evlere özeniyorum .
Oturduğum semt insanlar robot gibi ,yabancı çok,herkes kendi derdinde ,sokakta bayılsan yanından geçip giderler .
Bu Çamlık mahallesini bugün burada 2 defadır duyuyorum ,araştırayım
Öyleyse çıkın. Huzurlu olacağınız bit yerde yaşamak için bile olsa çıkın

Bilemiyorum. Bana Şişli tarafında araba daha mantıksız geliyor açıkçası. Ne zaman o tarafa yolum düşse araba ile çıkmam kesinlikle. Siz öyle deyince başta çocuk var zannettim
Şişli tarafından kurtulmaya çalışıyorum tam tersi..

Babam sisli den muglaya kacti, huzuru buldu adam :) simdi tedavi için bile olsa sisliye tekrar gelmem, buranin oksijenini hiçbir şeye degismem diyor. Bence doğru karar. Arastirmaya devam :)

İnanın Şişlinin lokasyonu dışında bir cazibesi yok en azından benim için. İstanbul’un kalbi olabilir ama eksileri de bir o kadar çok ki..
evimi sırf araba almak için satmayı düşünmüyorum semtimi ve evimi sevmediğim için ,Anadolu yakasının daha ferah ve nefes alınır olarak gördüğüm için satmak istiyorum aslına bakarsanız . orada alacağım ev daha uygun olacağı için elimde para kalmış olur onu da satmak zorunda kaldığım için araba için kullanmak istiyorum . Arabasız çok zor alışan biri için
Kesinlikle.muhit çok önemli .oturulan semt sakin ve güvenli olmalı.Eğer konum olarak düşünürseniz ben Üsküdar’a bayılıyorum.Uygunluk durumu nedir bilmiyorum ama bence güzel bi seçenek

X