çok doğru söylüyorsunuz bu devirde tl olarak borçlanmak çok mantıklı ama ben kredi çekmek istemiyorum nakitim varken nakit alayım kafasındayım ..Ev alma konusunda bir şey diyemiyorum, alacağınız ev şu an oturduğunuz ev kadar değer kazanabilecek bir evse ekonomik olarak mantıksız bir şey yok, İstanbul'u bilmiyorum. Benim yorumum şu olacaktı, kredi çekebilecek ve ödeyebilecek imkanınız varsa nakit para harcamak bu enflasyonda çok mantıklı değil. Kredi hep aynı kalıyor, aldığınız mal değerleniyor, elinizdeki nakitle yatırım yaparsanız nakit de değerlenir ve daha kârlı olur. Tüm birikimi harcamaktansa borçlanmak daha makul geliyor bana, bilmiyorum ekonomiden daha iyi anlayanlar ne der. Zaman geçince pişman olmamak önemli bu maddi konularda.
:))) bu yorumlar çok iyi geldi inanın ,son 1 aydır kafamı kurcalayan yapmak isteyip de acaba doğru mu yapacağım pişman olur muyum diye düşünürken bir çok kişinin mantıklı bulması cesaret verdiBen olsam yaparım bu planı..bir kere geliyoruz dünyaya
Evi satmadan başka bir ev daha alacak bütçem yok..maddiyatınız olsa satmadan alabilseniz keşke. evinizide kiraya verirdiniz... ohh. şartlar...
satış çok zormuş. siz satana kadar alacağınız evi kaçırmazsanız çok iyi. biz evimizi satıp, yeni ev aldık. ama eski evimizi satmak çok zor oldu... herkesde de nakit yok çat diye çıkartıp para verebilen olmadı.. ama en sonunda şükür sattık...
O kadar da değil. 2 sene önce 200 bine aldığım araba şuan 400 bin liraBence mantıklı sonuçta evsiz kalmayacaksınız ve araba da değer kazanacak TL düşse bile.. 2 yıl önce 55bine aldığım araba şu an 400-450bin..
Clio4 2017 girip bakabilirsiniz :)O kadar da değil. 2 sene önce 200 bine aldığım araba şuan 400 bin lira
Valla aracına göre o kadar. İş arkadaşımın geçen sene 450 bine aldığı araç şu an 1.200.000 tl . Tamı tamına 1 senede hem deO kadar da değil. 2 sene önce 200 bine aldığım araba şuan 400 bin lira
Hata edersiniz. Boşu boşuna paranıza değer kaybettirirsiniz. Nakit alışveriş yapmayın dikkatli olunçok doğru söylüyorsunuz bu devirde tl olarak borçlanmak çok mantıklı ama ben kredi çekmek istemiyorum nakitim varken nakit alayım kafasındayım ..
demek istediklerinizi anlıyorum ama herhangi bir araç istemiyorum kafamda belirlendiğim bütçede ve markada var o da 1-1.2 milyon üstü o kadar araç kredisi çıkacağını düşünmüyorum memur değilim serbest çalışanım.Hata edersiniz. Boşu boşuna paranıza değer kaybettirirsiniz. Nakit alışveriş yapmayın dikkatli olun
Hem de ne kolaylık. 18 yaşımdan beri trafikteyim inanın çok zor sosyal hayatınız daralıyor sırf ulaşım gözüm yemiyor bazen .taksi çevirmek dert toplu ulaşım dert aktarma dert .istanbulda en azındanYerinizde olsam ben de öyle yaparım. Araba büyük kolaylıkken neden arabasız olasınız ki.
çok teşekkür ederim kurtköyde bir kaç ev denk geldi ilanlarda hava alanına çok yakın site içi vs çok beğendim avrupa yakasında oturan biri için ha Kurtköy ha maltepe aynı:)) hepsi İstanbul dışı gibi geliyor ama oralarda hayat daha yaşanılır gibi geliyor . Tabi hayaller Üsküdar Suadiye ama hayatlar maltepe kartal Kurtköy :)Hiç durmayın satışa çıkarın evinizi.Lokasyon itibariyle kolay satılır bence.Anadolu yakasındanda kurtköyun çamlık mahallesi tarafına bakın.Muhteşem havası yesılliği mukemmel.Annem 22 sene once merterden taşındı oraya iyiki diyoruz hep...
Araban olduktan sonra her yer senin zatençok teşekkür ederim kurtköyde bir kaç ev denk geldi ilanlarda hava alanına çok yakın site içi vs çok beğendim avrupa yakasında oturan biri için ha Kurtköy ha maltepe aynı:)) hepsi İstanbul dışı gibi geliyor ama oralarda hayat daha yaşanılır gibi geliyor . Tabi hayaller Üsküdar Suadiye ama hayatlar maltepe kartal Kurtköy :)
Kesinlikle. Araba alma ihtimalim olmasa anadolu yakasına asla taşınmayı düşünmem çok izole hayatım olur diye. Şu an yaşadığım yer osmanbey civarı her yere yürüyerek veya metro ile gitmek mümkün ama maltepe kartal oralarda aslaAraban olduktan sonra her yer senin zaten
Kesinlikle katılıyorum ve maalesef anadolu yakası sahil kesimine bütçem yokÖğrenciyken Şişli’de de kaldım Bostancı’da da. Paranız sahile yakın nezih semtlerden ev almaya yetmeyecektir zaten ama Anadolu yakasında düzgün semtler her türlü Şişli’den iyidir.
Şimdi size çok uzak geliyor ama metrobüs var metro var ayrıca trafiksiz saatlerde karşiyada gidersiniz özleyince.Bir suadiye değil ama kurtköyün özellikle camlık tarafı varoş değil öyle düşünmeyin.Hani sosyal profili düsüktur diye düşünmeyin.Kesinlikle. Araba alma ihtimalim olmasa anadolu yakasına asla taşınmayı düşünmem çok izole hayatım olur diye. Şu an yaşadığım yer osmanbey civarı her yere yürüyerek veya metro ile gitmek mümkün ama maltepe kartal oralarda asla