Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onunla dışarı çıktığımda max 2 saat sonra evimde olmam gerekiyor ve oluyorum. Uğraşmak istesem seninle mi uğraşmak isterdim diyor.
Valla zamanında bir patronum, iş yerim benim namusumdur demişti.. bence doğru bir bakış açısı.. 4 kardeş aynı yerde çalışıyor güzel kumpas..

Normal.Duygulariniz olmasına tuhaf demem.Bunu açıklamak istedim.Bazen cetvel gibi düzgün gitmez hayat.Simdi dedikleri değil yaptıkları önemli .Onuda ben bilemem.Cocuklari var deseniz farklı yorum yapardım belkide

bunun bildirimi neden geldi ki?
27 yasinda 44 yasinda adamla ne isin var? "ben ozelimi saklamiyorum konustugum icin herkes bilir" demis. yarin seni nerede nasil şaaptigini da ballandira ballandira anlatinca bunun nasil igrenc bir ozellik oldugunu anlarsin!
bir gram aklin varsa cik o isten, kart zamparanin da lafina kanip bulusup aklini bulandirma..belli ki safsin evlilik vaadine kanacak kadar dusunme kabiliyetin az. ki evlensen bile ne alaka 27ye 44.

Ya akjfjwdjjse siz benim hakkımda nasıl böyle kanılara varabiliyorsunuz? Komik. Gerçekten komik.

Sen aklını peynir ekmekle yedin herhalde ….. Bırak onunla ilgilenmeyi işini bile bırakkk……

Yukarı gecıp yorum yapacağım size sorun degıl ıcınızı açmışsınız

Bence çık git o iş yerinden senin yaşın daha çok genç

Aman yavrum dikkat et bunların derdi başka şeyler oluyor oyuna gelme

44 yaşında ve boşanmış boşanan erkekten bence pek hayir gelmez gelse zaten karisi bosamazdi heralde aile hayatı istese karısını hayatında tutmak istemez miydi

Ben senin çalışanınım ailen beni onaylamaz demişsin ama senin ailen onaylayacak mi bu adamı? 44 yaşında, boşanmış, çevresinde zampara ve alkolik diye tanınıyor, böyle bir adamın niyeti ciddi olsa ne olur olmasa ne olur. Diyelim evlendiniz ki evlenir bence yaşı geçiyor anası babası torun istiyordur kesin, sadık bir eş olacağına inanıyormusun?

Goy goy muhabbetine çevirmesek, adam düşündüğünüz gibi kel, şişko vs değil.
Şişko veya sıska niye agresifleştiniz ki.
Ne gerek var 27 yaşında bi kadınla 44 yaşında bi adamın olur mu acaba diye denemesine. Hayır kafada soru işaretleri dolu hayır niye yani adam mı kalmadı

Hayır de

kaç oradan

Boyle bir durum yasadigim anda o isten ayrilirdim
Kafamda karismazdi
Asla samimiyet ciddiyet icermeyen bi yaklasim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…