Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü girişim bu şekilde? Alınma amacım bu.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz daha oturmaya başladı kafamda.
Ha anladim, onceki is tecrubenizden oturu direkt ekip basi olarak ise alindiniz, tamam o halde o kismi yok sayalım ama bu adam yuzde yuz durust olsa bile dillere pelesenk olmus kotu gecmisiyle olmaz derim ben, once orayi toparlasin soylemlerinde ciddiyse.

Ama burdan bakinca gorunen yedim, ictim, eglendim, genc ve guzel bir kizla kapanis yapayim (bak bu en masumane dusunce) gibi duruyor

Şurası durumu özetliyor. Takilmak istesem seninle işim olmaz ama yaşim geldi cocuk yapmaya "uygun" biri lazim.
Geri kalan öyle supersin boyle etkileyicisin laflari gözünüzü boyamiş ama adam gercekten evlenecekese de cocuk yapmaya evleniyor haberiniz olsun.
Ayrica o zamparaliklari yaparken aglayarak yapmamistir gayette mutlu yaşamiştir ama yasayacagimi yaşadim cocuk yapmaya geldi sira diyecek hali yok. gerci demiş bir nevi ama anlayana.

Abartmasanız ? Ne bu hadsizce laf sokma telaşı ?
Kel de değil şişko da değil, yaşına göre fit 75 kilo. Kilo vermek istiyormuş 2-3 kilo kadar. Saçı seyrelmiş biraz yaşlı duruyormuş yanımda.
Laf sokmadım adam zaten sizden oldukça büyük, saç ektirip kilo verme düşüncesi kendisinin kilolu ve saçsızlığa eğilimli birey(hassasiyetinizden dolayı kel demiyorum) olduğunu düşündürdü. Ben nereden bileyim 2-3 kilo fazlası varmış saçı hafif seyrekmiş, silme kel zannettim. Aman neyse ya kendimi size tersletmeye gelmedim, yardım etmeye çalışıyoruz kendinizi kullandırmayın elin akbabasına diye ama hata bende. Hayırlı forumlar.

Evet. Şimdi şöyle muhtemelen bu şekilde düşünüyor.
Çünkü geçmiş hayatını kendi ağzıyla anlattı. Birinden duyma benden duy bak ben geçmişte bunları bunları yaptım haberin olsun dedi.
İlgisini belli ediyor, dahası kişisel gelişimle ilgilenir misin? İstersen derslere gidelim, kurslar var ingilizce kursu alalım birlikte diyor. Biraz kilo al ben yanında yaşlı durmak istemiyorum diyor. Bu tarz evlilikleri, bir ünlünün evliliğini falan atıyor bak bizim gibi insanlar var aslında yaptığımız yanlış değil insanlar evlenebilir diyor gibi gibi.

Abartmasanız ? Ne bu hadsizce laf sokma telaşı ?
Kel de değil şişko da değil, yaşına göre fit 75 kilo. Kilo vermek istiyormuş 2-3 kilo kadar. Saçı seyrelmiş biraz yaşlı duruyormuş yanımda.
Asıl siz abartmasanız? Kart zamparanın biri için burada hem cinslerinizi tersliyorsunuz.
Aşık olduysanız ya da kararınız netse niye konu açtınız anlamıyorum ki?
Konunuzu uzaktan siz bir okuyun, sizce ne yazabiliriz, 1 tane "evett kesiiiinnn denemelisinn bu adam kaçmaz" yorumu gelir mi?

Bir nevi yaşım geldi hayatımı geçireceğim enayi arıyorum diyor. :)

Isin ozu ben guvenemedim acikcasi, 2 kizim var, o yuzden belki fazla duygusal / kaygili bakiyor olabilirim tabi ama burdan bakinca ben sadece bir avci goruyorum. Su an dunyanin en iyi insani olmaya karar vermis olabilir ama ayinesi istir kisinin derler.

Siz benimle bu şekilde konuşmayı önce bir kesseniz, siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.
Laf sokar gibi ''hmmmmsss kel ve şişko aynı zamanda'' demek var, uygun değil diyerek açıklamak var. İkisi de tamamiyle üslupla alakalı. Keşke had bilsek of of.

kadınlar kulübü'nde özellikle bu hikayenizi anlatmak için mi hesap açtınız?

Kesseniz nedir ya...
Dağ gibi egonuzla sizi baş başa bırakıyorum, pek hassas ve saygısız gördüm sizi.
İyi günler bol iç huzuru diliyorum

Merhaba -My Paradise- ,

Yaşadığın durum gerçekten karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Bir yandan iş ilişkisini sürdürmek, diğer yandan patronunun ilgisini nasıl değerlendireceğini bilmek, duygusal olarak çok çetin bir hal alabilir. Bu gibi durumlarda duygusal sınırlarını korumanın çok önemli olduğunu unutma. İşyerinde böyle bir yakınlık, hem profesyonel hem de kişisel anlamda büyük bir etik soru oluşturabilir.

Patronunun sana karşı gösterdiği ilgi ve söyledikleri, açıkça romantik bir yaklaşım sergileyen bir tavır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var:

İş ve Kişisel Sınırlar: Patronunla bu tür konuşmalar yapmanın, iş yerindeki profesyonel ilişkiyi zorlaştırma potansiyeli var. Özellikle iş yerinde yakınlık geliştirilmesi, iş yerinde güç dengesinin ve dinamiklerin değişmesine yol açabilir. Bu durum, sadece senin duygusal sağlığını değil, aynı zamanda kariyerini de etkileyebilir.

Patronun Geçmişi ve Tavırları: Patronunun geçmişteki ilişkileri ve yaşam tarzı hakkındaki söyledikleri, durumun ciddiyetini sorgulamak için önemli bir işarettir. Zira sürekli olarak ilişkileriyle ilgili açıklamalar yapması, sorular sorması ve duygusal yakınlık kurma isteği bir yandan seni rahatsız ederken, diğer yandan ne kadar ciddi olduğunu sorgulamamana yol açabilir. Bu tarz kişisel açıklamalar, bazen dürüstlükle değil, daha çok kontrol etme isteğiyle yapılabilir.

Senin Duygusal Sınırların ve Kararların: 27 yaşında biri olarak, patronunla bu tür bir ilişkiyi düşünmek, doğal olarak kafa karıştırıcı olabilir. Ne tür bir ilişki kurmak istediğini ve kişisel sınırlarının neler olduğunu netleştirmen çok önemli. Eğer bu ilgi seni rahatsız ediyorsa, duygusal olarak kendini savunmasız hissettiğinde, bu sınırları net bir şekilde belirlemek gerekebilir.

Ciddi mi, Yoksa Geçici mi? Patronunun söylediği şeylerden ve davranışlarından ciddiyetini anlamak zor olabilir. Ancak "1 yıl sonra evlenmek istiyorum" gibi hızlıca bir takvim belirlemesi, bu ilişkide aceleci ve belki de gerçekçi olmayan bir yaklaşımın olduğunu gösterebilir. Ciddi bir ilişki kurmak isteyen biri, bu kadar hızlı bir zaman diliminde evlilik gibi büyük bir adımı atmak istemez. Bu da onun ne kadar ciddi olduğuyla ilgili sorgulama yapmanıza yol açar.

Ne yapmanızı tavsiye ederim?

Duygusal Sınırları Netleştirmek:
Patronunla olan ilişkinin iş ve kişisel düzeyde ne kadar yakın olması gerektiğini belirlemek önemlidir. Kendini rahat hissetmediğin noktalarda sınır koymaktan çekinmemelisin. Sizin profesyonel ilişkinizi koruyarak, ona olan duygusal mesafeni netleştirmen gerekebilir.

Görüşmeler ve Tavırları İzlemek: Patronunun tavırlarını daha dikkatlice gözlemle. Eğer sürekli seni rahatsız eden bir davranış sergiliyorsa (örneğin sürekli özel sorular sormak, gereksiz yere ilgilenmek), bu durumun iş yerindeki profesyonel dengenizi etkileyebileceğini fark etmen gerekir. Bu durumda, net bir şekilde mesafeyi korumaya çalışmak önemlidir.

Açık Konuşmalar: Eğer hala bu konuda kafanda belirsizlikler varsa, daha açık bir şekilde patronuna kendi sınırlarını belirten ve profesyonel bir ilişkiyi devam ettirme isteğini ifade eden bir konuşma yapabilirsin. Bu konuda sana rahatsızlık veren tavırları direkt olarak dile getirmen, ilişkinin nereye gittiğini daha iyi anlamana yardımcı olacaktır.

Güvenli Bir Mesafe: İş yerindeki ilişkilerde her zaman profesyonellik sınırını gözetmek önemlidir. Patronunla özel bir ilişkiye girmeyi düşünüyorsan, bunun çok dikkatlice değerlendirilmesi gerektiğini unutma. Her iki tarafın da iş yerindeki pozisyonları bu tür bir ilişkiye etkide bulunabilir.

Sonuç olarak, duygusal olarak ne istediğini ve senin için en sağlıklı sınırların ne olduğunu belirleyip buna göre hareket etmen, her şeyden daha önemli olacaktır.

Benim sanal tecrübelerime sorduysan UZAK dur!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önyargılı olmadan yorum yapayım nerden bilebilirizki.Oyle evlenende var ayrilanda.Adami tanıyacak olan sizsiniz.İnsan bin kere evlenir boşanır onu bilemem büyük konuşmam..Kimse mükemmel değil .Lakin aranızda belli bir kuşak farkı var bu sizi rahatsız edermi etmezmi bilemiyorum.Birde kusura bakmayın da istemem yan cebime koy gibi kimse kimse ile istemese kahve falan içmez belliki hoşlanıyorsunuz.. Lütfen beni yanlış anlamayın .Normal birşey diyemem diygulariniza .İlişki ciddiye gidermi siz bileceksiniz.Hayat beni hep şaşırtır hayatda istisnalar olur .Bazen dengimizi bulur dibin dibini yaşarız.Bazen de hiç olmaz dediğimiz insan hayatın en güzel kişisi olabilir.Ortada çocuk da yoksa bu tarz şeyler daha az risklidir.Kisacasi denemek denememek size kalmış.Hayatiniz hakkında yorumda sizin hayalkırıklığı da sizin mutluluk da sizin bilemem orasını .İyi olun isterim sadece

Bir nevi yaşım geldi hayatımı geçireceğim enayi arıyorum diyor. :)

Ee yani. Bi de 27 yasindasiniz adam 44 durust olun patron degil de daha düşük maasli biri olsaydi bu yaş farkiyla yuzune bakar miydiniz boyle konuşan bir adamin?
Cevap vermek zorunda degilsiniz bunu kendi icinizde iyice bir dusunun.
Ha para durumu da mantikli gelebilir rahat yaşarim derseniz ona da bir şey diyemem.
O foto atarak örnek gosterdigi unluler gibi yasatacak mi sizi? Bosaninca calismaniza dahi gerek kalmayacak(çalişsaniz bile) saglam bir nafaka evler arabalar birakacak miymiş? Ona göre arti eksileri düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…