- 2 Temmuz 2023
- 9.313
- 26.283
- 468
- Konu Sahibi -My Paradise-
-
Ha anladim, onceki is tecrubenizden oturu direkt ekip basi olarak ise alindiniz, tamam o halde o kismi yok sayalım ama bu adam yuzde yuz durust olsa bile dillere pelesenk olmus kotu gecmisiyle olmaz derim ben, once orayi toparlasin soylemlerinde ciddiyse.Çünkü girişim bu şekilde? Alınma amacım bu.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz daha oturmaya başladı kafamda.
Goy goy muhabbetine çevirmesek, adam düşündüğünüz gibi kel, şişko vs değil.Gozumun onunde su tip canlandi gafahahahaj
Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum
Laf sokmadım adam zaten sizden oldukça büyük, saç ektirip kilo verme düşüncesi kendisinin kilolu ve saçsızlığa eğilimli birey(hassasiyetinizden dolayı kel demiyorum) olduğunu düşündürdü. Ben nereden bileyim 2-3 kilo fazlası varmış saçı hafif seyrekmiş, silme kel zannettim. Aman neyse ya kendimi size tersletmeye gelmedim, yardım etmeye çalışıyoruz kendinizi kullandırmayın elin akbabasına diye ama hata bende. Hayırlı forumlar.Abartmasanız ? Ne bu hadsizce laf sokma telaşı ?
Kel de değil şişko da değil, yaşına göre fit 75 kilo. Kilo vermek istiyormuş 2-3 kilo kadar. Saçı seyrelmiş biraz yaşlı duruyormuş yanımda.
Evet. Şimdi şöyle muhtemelen bu şekilde düşünüyor.Ha anladim, onceki is tecrubenizden oturu direkt ekip basi olarak ise alindiniz, tamam o halde o kismi yok sayalım ama bu adam yuzde yuz durust olsa bile dillere pelesenk olmus kotu gecmisiyle olmaz derim ben, once orayi toparlasin soylemlerinde ciddiyse.
Ama burdan bakinca gorunen yedim, ictim, eglendim, genc ve guzel bir kizla kapanis yapayim (bak bu en masumane dusunce) gibi duruyor
Ya of boşluğuma geldi çok güldümKel ve şişko yani aynı zamanda?
Asıl siz abartmasanız? Kart zamparanın biri için burada hem cinslerinizi tersliyorsunuz.Abartmasanız ? Ne bu hadsizce laf sokma telaşı ?
Kel de değil şişko da değil, yaşına göre fit 75 kilo. Kilo vermek istiyormuş 2-3 kilo kadar. Saçı seyrelmiş biraz yaşlı duruyormuş yanımda.
Bir nevi yaşım geldi hayatımı geçireceğim enayi arıyorum diyor. :)Şurası durumu özetliyor. Takilmak istesem seninle işim olmaz ama yaşim geldi cocuk yapmaya "uygun" biri lazim.
Geri kalan öyle supersin boyle etkileyicisin laflari gözünüzü boyamiş ama adam gercekten evlenecekese de cocuk yapmaya evleniyor haberiniz olsun.
Ayrica o zamparaliklari yaparken aglayarak yapmamistir gayette mutlu yaşamiştir ama yasayacagimi yaşadim cocuk yapmaya geldi sira diyecek hali yok.gerci demiş bir nevi ama anlayana.
Evet. Şimdi şöyle muhtemelen bu şekilde düşünüyor.
Çünkü geçmiş hayatını kendi ağzıyla anlattı. Birinden duyma benden duy bak ben geçmişte bunları bunları yaptım haberin olsun dedi.
İlgisini belli ediyor, dahası kişisel gelişimle ilgilenir misin? İstersen derslere gidelim, kurslar var ingilizce kursu alalım birlikte diyor. Biraz kilo al ben yanında yaşlı durmak istemiyorum diyor. Bu tarz evlilikleri, bir ünlünün evliliğini falan atıyor bak bizim gibi insanlar var aslında yaptığımız yanlış değil insanlar evlenebilir diyor gibi gibi.
Siz benimle bu şekilde konuşmayı önce bir kesseniz, siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.Asıl siz abartmasanız? Kart zamparanın biri için burada hem cinslerinizi tersliyorsunuz.
Aşık olduysanız ya da kararınız netse niye konu açtınız anlamıyorum ki?
Konunuzu uzaktan siz bir okuyun, sizce ne yazabiliriz, 1 tane "evett kesiiiinnn denemelisinn bu adam kaçmaz" yorumu gelir mi?
Zeki kadınları seviyorum yaa... Bakın siz de her şeyi görüyorsunuzBir nevi yaşım geldi hayatımı geçireceğim enayi arıyorum diyor. :)
Gözünüzde aptal bir profil mi canlanmıştı :)) Emin olun aptallığa ve manipülasyona gelecek son kişiyim.Zeki kadınları seviyorum yaa... Bakın siz de her şeyi görüyorsunuz
Kesseniz nedir ya...Siz benimle bu şekilde konuşmayı önce bir kesseniz, siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.
Laf sokar gibi ''hmmmmsss kel ve şişko aynı zamanda'' demek var, uygun değil diyerek açıklamak var. İkisi de tamamiyle üslupla alakalı. Keşke had bilsek of of.
4'ü de mevcut bende :)Kesseniz nedir ya...
Dağ gibi egonuzla sizi baş başa bırakıyorum, pek hassas ve saygısız gördüm sizi.
İyi günler bol iç huzuru diliyorum
İltifat ediyoruz yine yaranamıyoruzGözünüzde aptal bir profil mi canlanmıştı :)) Emin olun aptallığa ve manipülasyona gelecek son kişiyim.
Bir nevi yaşım geldi hayatımı geçireceğim enayi arıyorum diyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?