Eve giren haşerelere insaflı davranıyor musunuz?.

geçen gün kocaman bi sinek girdi eve ama kedim olduğu icin uğramıyorlar :)
gazabından kurtulamadı hayvancık bizim kedi bi baktım yiyo panik oldum bide midesini bozar mı diye annem sakinleştirdi doğasında var bırak vitamin dedi

Hadi ya başınız sağ olsun canım(Ama bu son gelişmeler çok iyiymiş,inşallah en hayırlı ve sağlıklısından bir evlat nasip olur size:)

Ben görsem o şekilde ödüm patlar:))Sen ne yaptın kırkayak kaçtı mı yoksa!!

Kediler bu konuda başarılı ben de burada gördüm,uçanı kaçanı affetmiyorlar:))

Evet gece çıkıyorlar meydana kimse yokken:)ve çokk hızlılar..İlaç çok acılı bir ölüm ama ya korkmuyorsanız tutupp atın bence ya da başka bir yol deneyin isterseniz..

ben korkuyorum Allah affetsin üzülüyorum ama aşırı korkuyorum .... geçen sene eve uçan yarasa gibi bir kelebek girmişti ama nasıl deli uçuyor ondan kaçarken halı kaydı laap düştüm düşün şu bünye düştü deprem etkisi yarattım valla :)) kolum bir ay mor kaldı :)) hatta hala geçmemiş iz var.... kelebek hatırası....

bana saldırıyordu diyorum kimse inanmıyor... kelebek mi saldırıyordu diyorlar.... yaa resmen kafama kafama hamle yapıyordu... öyle şirin sevimli renk renk kelebek değildi bu böyle kahverengi kocaman yarasamsı suratlı bir şeydi ve sürekli suratıma suratıma geliyordu....

ben hayatta tutup dışarı atamam zaannımca.... kendimi atarım onu atamam :)))

Ben görsem o şekilde ödüm patlar:))Sen ne yaptın kırkayak kaçtı mı yoksa!!

yoook önce çığlığı bastım komşuları haberdar ettim sabah alarmı olarak :)) sonra detanladın.... sonra çarşafı silkeledim ve 40 derecede yıkadım.... işimi şansa bırakamazdım... camdan atsam nolur geene gelir o bahçe katı....

Kelebek etkisi olmuş O büyük ihtimal güvedir:))Ahaha ben de aynı durumdayım çok soğukkanlıyız maşallah:))

Kelebek etkisi olmuş O büyük ihtimal güvedir:))Ahaha ben de aynı durumdayım çok soğukkanlıyız maşallah:))

çocukluğumda da tırsardım böyle piknikte falan hayatta öyle toprağa basalım elektriğimiz gitsin muhabbetlerine katılamazdım böcek çıkabilir diye.... yaş olmuş 34 artık değişemem zannımca....

Olabilir ama profil fotondaki gibi olursa yerinden kımıldaması pek mümkün olmaz sanıyorum:))

olmasa da olur öyle.... benle yaşamanın yan etkisi pofuduk olmak :)))

Hadi ya başınız sağ olsun canım(Ama bu son gelişmeler çok iyiymiş,inşallah en hayırlı ve sağlıklısından bir evlat nasip olur size:)
bekleyin bence karincalar varsa...
bende uğraştim gitsin diye neler yaptık bana misin dediler.. kaybolmadi.. elimizde firsat gelince kayboldular..
demek ki firsatimiz gelicek dedim.. içime doğdu..
örümceklerde var tabi. evi temizlemediğimden çikiyo onlar farkindayim.

Evet gece çıkıyorlar meydana kimse yokken:)ve çokk hızlılar..İlaç çok acılı bir ölüm ama ya korkmuyorsanız tutupp atın bence ya da başka bir yol deneyin isterseniz..

Valla dediğim gibi o büyük böceklere karşı insaflı olamıyorum. Bir de o ilk gördüğüm anda ki psikoloji öyle olmuyor. Onlar kaçarken tutup atmak mümkün değil zaten hemen bir şeyin altına giriyorlar.

Yazın bunlar büyük dert oluyor böceğinden,akrebine dalıyorlar içeriye..Soğukkanlılıkla alıp atabiliyor musunuz yoksa o onun son anları mı oluyor:))
Akrep girmedi evime hiç. Ama diğer haşareleri genelde bayıltmak suretiyle evden atmaya gayret ediyorum. Can almak zoruma gidiyor çünkü. Tabi bayıltırken elimin ayarı kaçıp öldürdüklerim de yok değil.

Akrep girmedi evime hiç. Ama diğer haşareleri genelde bayıltmak suretiyle evden atmaya gayret ediyorum. Can almak zoruma gidiyor çünkü. Tabi bayıltırken elimin ayarı kaçıp öldürdüklerim de yok değil.
Akrep dışında şu hamam böcekleri falanda çok hareketli oluyor..Bayıltma işini nası yapıyorsunuz eterle falan mı müdahale ediyorsunuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…