- 18 Aralık 2009
- 6.260
- 7.147
- 773
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Hadi ya başınız sağ olsun canımuçuyorlar valla:) bence bereket mi gelcek diyorum hep çikmişti :)
hamile kalmadan önce karincalar çok fazlaydi... bebegimi kaybetmeye çok yakin kaybolmuştu.. hatta fare çikti iki tane.. eşimle kayinbabam öldürdü onlari..
sonra bi kaç gün sora bebegimi kaybettim
araba almaya çok yakinsan karincalar başladi yine bilmiyorduk arabayi alacakti düşünüyorduk işte.. hemde çoktu...:)
araba aldik yine kayboldular..
şimdi dün yine başladii.. bence acaba yine bereketmi gelicek diye düşünmeden edemiyorum
yine bebek düşünüyoruz inşallah olur:)
Ben görsem o şekilde ödüm patlar:))Sen ne yaptın kırkayak kaçtı mı yoksa!!insanın aklına gelmez dimi sabah yatağı düzeltirken gördüm çarşafın üstünde ööööyle duruyordu paranoyak oldum yeminle... yatak duvara dayalı o haşerelere zorluk mu var her yere tırmanıyorlar..... bütün cam önlerini detanladım kapı altlarını her yeri her yeri... muhtemelen bende çok yaşamam :))
bahçe katı olunca evin önünde de çimler olunca börtü böcük bana kaçıyo bahçeyi ilaçlardıklarında....
Kediler bu konuda başarılı ben de burada gördüm,uçanı kaçanı affetmiyorlar:))geçen gün kocaman bi sinek girdi eve ama kedim olduğu icin uğramıyorlar :)
gazabından kurtulamadı hayvancık bizim kedi bi baktım yiyo panik oldum bide midesini bozar mı diye annem sakinleştirdi doğasında var bırak vitamin dedi
Evet gece çıkıyorlar meydana kimse yokken:)ve çokk hızlılar..İlaç çok acılı bir ölüm ama ya korkmuyorsanız tutupp atın bence ya da başka bir yol deneyin isterseniz..
Kediler bu konuda başarılı ben de burada gördüm,uçanı kaçanı affetmiyorlar:))
Ben görsem o şekilde ödüm patlar:))Sen ne yaptın kırkayak kaçtı mı yoksa!!
Kelebek etkisi olmuşben korkuyorum Allah affetsin üzülüyorum ama aşırı korkuyorum .... geçen sene eve uçan yarasa gibi bir kelebek girmişti ama nasıl deli uçuyor ondan kaçarken halı kaydı laap düştüm düşün şu bünye düştü deprem etkisi yarattım valla :)) kolum bir ay mor kaldı :)) hatta hala geçmemiş iz var.... kelebek hatırası....
bana saldırıyordu diyorum kimse inanmıyor... kelebek mi saldırıyordu diyorlar.... yaa resmen kafama kafama hamle yapıyordu... öyle şirin sevimli renk renk kelebek değildi bu böyle kahverengi kocaman yarasamsı suratlı bir şeydi ve sürekli suratıma suratıma geliyordu....
ben hayatta tutup dışarı atamam zaannımca.... kendimi atarım onu atamam :)))
Olabilir ama profil fotondaki gibi olursa yerinden kımıldaması pek mümkün olmaz sanıyorum:))kedi mi alsam ki .....
Kelebek etkisi olmuşO büyük ihtimal güvedir:))Ahaha ben de aynı durumdayım çok soğukkanlıyız maşallah:))
Olabilir ama profil fotondaki gibi olursa yerinden kımıldaması pek mümkün olmaz sanıyorum:))
bekleyin bence karincalar varsa...Hadi ya başınız sağ olsun canım(Ama bu son gelişmeler çok iyiymiş,inşallah en hayırlı ve sağlıklısından bir evlat nasip olur size:)
Evet gece çıkıyorlar meydana kimse yokken:)ve çokk hızlılar..İlaç çok acılı bir ölüm ama ya korkmuyorsanız tutupp atın bence ya da başka bir yol deneyin isterseniz..
Akrep girmedi evime hiç. Ama diğer haşareleri genelde bayıltmak suretiyle evden atmaya gayret ediyorum. Can almak zoruma gidiyor çünkü. Tabi bayıltırken elimin ayarı kaçıp öldürdüklerim de yok değil.Yazın bunlar büyük dert oluyor böceğinden,akrebine dalıyorlar içeriye..Soğukkanlılıkla alıp atabiliyor musunuz yoksa o onun son anları mı oluyor:))
Akrep dışında şu hamam böcekleri falanda çok hareketli oluyor..Bayıltma işini nası yapıyorsunuz eterle falan mı müdahale ediyorsunuz:))Akrep girmedi evime hiç. Ama diğer haşareleri genelde bayıltmak suretiyle evden atmaya gayret ediyorum. Can almak zoruma gidiyor çünkü. Tabi bayıltırken elimin ayarı kaçıp öldürdüklerim de yok değil.
Kuş muu çok ilginçmiş ne denir ki bilemedim:))Ya kizlar benim evimede kus giriyor ortaligi tos toprak ediyor
hafif terlik darbesiyle müdahale ediyorum. Orantısız güç kullanmıyorumAkrep dışında şu hamam böcekleri falanda çok hareketli oluyor..Bayıltma işini nası yapıyorsunuz eterle falan mı müdahale ediyorsunuz:))
Valla iyiymiş siz soğukkanlısınız benim hem büyük hem de hızlı hareket edenlere onu yapmam çok zor:))hafif terlik darbesiyle müdahale ediyorum. Orantısız güç kullanmıyorum
Direk ilaci basarimYazın bunlar büyük dert oluyor böceğinden,akrebine dalıyorlar içeriye..Soğukkanlılıkla alıp atabiliyor musunuz yoksa o onun son anları mı oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?