Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Oğlum hassas noktam.
Ona zarar veren karşısında beni bulur. Ağaymış, paşaymış tanımam.
100 kaplan gücünde olabilirim.

Onun hakkını savunmak, korumak, kollamak benim analık görevim zaten.
Siz anlamsız sabır göstermişsiniz bu konuda.

Neyse bir şekilde kurtulmuşsunuz sonunda, gözünüz aydın.

denizlide doktor mu yok ameliyata daha var madem ameliyattan 2 gün önce gelsin bu insanların rahatlıkları beni öldürecek arkadaşı falan bırakın insan çoğu zaman kendi annesine kardeşine tahammül edemiyor hem onun ki artık misafirliği geçmiş ev sahibi olmuş kira falan alın siz ondan bu işin güzellikle halledilecek bi yeri de kalmamış eşim istemiyor diyin çıkın işin içinden

Benim çocuğuma dokunacak koca kadın? Vallahi onu o an tekme tokat kapı önüne koyarım! Toplasın eşyasını, yediği yetmiştir kendine uşaklı bi ev tutsun! Sende niye oyun yapıyorsun ciddi ciddi artık yeter bacım senin bisürü akraban var bizde yorulduk, daha fazla burda kalmanın manası yok de göster kapıyı, yarın öbürgün senin ihtiyacın olduğunda o seni tanımayacak biliyorsun değilmi? Çünkü burada tek bir arkadaş var Oda sensin! Korkma konuşmaktan. Bende 10 yıllık arkadaşımdan vazgeçtim neden biliyomusun? Çünkü pkk leşlerine ağzından şehit diye bişeyler geveledi, bende o anda ondan vazgeçtim çünkü oradaki tanıdığım kişiyi gerçekten tanımıyormuşum

gözünüz aydın. kendim göndermiş kadar sevindim.
eşyalarını gelip alacak demişsiniz, siz toplayın her şeyini hazırlayın ve geldiğinde uzatmadan eline tutuşturun. hatta gönderebileceğiniz bir yer varsa bahaneyle oraya gönderin, ben sizin yerinizde olsam şu durumda eşyalar için bile tekrar yüz yüze gelmek istemem.

Aranizdaki iletisim bu sekilde ve hala evde kaliyordu pesss aanki kuma gibiiiii kalmaya mecburmus gibiii hahaha..numuneliksiniz bence.ya da fake konuuu

Baslarim kirilmasina oyle is mi olur. Kusura bakmayin ama densizligin buyugu sizde. Yani ananiz degil ataniz degil 1 ay arkadasi kabul etmek de nedir. Evi yurdu parasi pulu olmaz muhtac olur amenna ama ben olsam asla kabul etmezdim. Sonunda cookk pişman olacaginiza adim gibi eminim.

ŞAKAAA:))

Hiç inandırıcı değil resmen uydurma bi konu olmuş , onca kişi sormuş 8 yaşındaki çocuk nasıl okula gitmez 2 aydır sizde? diye . Cevap yok .
Çoğu soruları es geçiyor konu sahibi
Sabaha karşı da evden kovdum diye yazıyor ve yine kenara çekiliyor
Düşündürücü . .

cevap vermiş aslında siz gözden kaçırdınız sanırım :)))))))))))

Hepsini geçtim ben kocamla arkadaşım 2 ay aynı evde olsa kafamda neler neler kurarım. Aksamdan aksama dahi olsa.. bence hastaneye gittiklerinde bizde tatile gidecez de 2 haftalık tatil yapacağınızı söyleyin. Veya hastayim kv geldi çocuğa bakıyo ev cok musait değil falan de ama kabul etme ameliyat sonrasi

Benin çocuğuma vuracak insanın alnını karışlarım! Yolardım o kadını evimden kovardim. Konu sahibi fazla iyilikten maraz doğar.

Neyse ki göndermişsiniz. Sakın bir daha kabul etmeyin, çocuğunuza yazık.

İnsan kayınvalidesine eşinin ailesine tahammül edemiyor yeri geliyor, eşiniz çok çok haklı kimse kabul etmez tek kişi olsa sesi çıkmasa bile rahat edilmez, bence konuşun kayınvalidenizi veya annenizi çağırın misafirim gelecek artık sığamayız falan deyip gönderin

Göndermişsiniz ben bile rahatladım :)

Konunuzu ve yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. Kadını göndermişsiniz evden. Sizin adınıza sevindim. Ancak siz bu kafayla daha çok konu açarsınız böyle. Nasıl elin yabancı kadınını evde kocanız varken 2 ay misafir edebiliyorsunuz? Hiçmi düşünmediniz kocanızı etkileyebileceğini? Neler duyup neler görüyoruz. Bu kadar güven ve bu kadar genişlik çok fazla. Helede böyle arsız bir kadına. Karı koca böyle birşeyi kabul etmenizi aklım almadı gerçekten. Ayrıca bir insan nasıl bu kadar pısırık olabilir? Helede çocuğu söz konusuysa. Elalemin kadını gelip sizin evinizde aylarca kalıyor size hizmetçi muamelesi yapıyor çocuğunuza kötü davranıyor ve sizin gıkınız çıkmıyor. Kusura bakmayın ama sizinki iyi niyet falan değil bildiğin saflık. Kadını gönderirken bile kavga ettik gidiyorum diye yalan söyleyip kardeşinizi kullanmışsınız. Kendiniz göndermeyi bile becerememişsiniz. Kimseye ağzınızı açamayacak kadar pısırık, evinizde hanımlık yapamayacak kadar acizsiniz. Bunları hakaret etmek için yazmıyorum. Bu halinizden kurtulun. Yazık o çocuğa. Ben beni korumayı bile beceremeyen başkasının kırılmasını incinmesini benim kırılmama tercih eden bir annem olmasını istemezdim.

Birkaç şeyi merak ettim.

Ne tür bir "ufak, yatış gerektirmeyen" operasyon Denizli'de ve 2-3 saat mesafedeki İzmir'de yapılamıyor ama Kahramanmaraş'ta yapılabiliyor? Hani 'zorunda' kalmış ya.

Bu ameliyat öncesi neden 1 ay o şehirde bulunmak gerekiyor?

Arkadaşınız 1 ay kalacağını söylediğinde ne gerekçe sundu?

Çocuğu neden okumuyor, ilkokul zorunlu değil mi? Ameliyat öncesi (5 Mart'a kadar) 2,5 aylık süre için rapor alınamayacağına göre.

Siz pasif yahut rahatsınız tamam ama eşiniz neden katlanıyor? Neden kovmuyor ya da çocuğunuz ve kendisi yerine elin çocuklu parazit kadınını tercih ettiğiniz için çocuğunu alıp sizi ve evi terk etmiyor?

Teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: Cevap gelmiş.

Yine de sana çok kızdım şimdi.
Çocuğunu bu kadar hırpalamasına nasıl göz yumdun?
Arkadaş kimmiş ya benim evladımın yanında.

Sana da yazıklar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…