- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
- Konu Sahibi Yagmur Selen
-
Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu
Benim çocuğuma dokunacak koca kadın? Vallahi onu o an tekme tokat kapı önüne koyarım! Toplasın eşyasını, yediği yetmiştir kendine uşaklı bi ev tutsun! Sende niye oyun yapıyorsun ciddi ciddi artık yeter bacım senin bisürü akraban var bizde yorulduk, daha fazla burda kalmanın manası yok de göster kapıyı, yarın öbürgün senin ihtiyacın olduğunda o seni tanımayacak biliyorsun değilmi? Çünkü burada tek bir arkadaş var Oda sensin! Korkma konuşmaktan. Bende 10 yıllık arkadaşımdan vazgeçtim neden biliyomusun? Çünkü pkk leşlerine ağzından şehit diye bişeyler geveledi, bende o anda ondan vazgeçtim çünkü oradaki tanıdığım kişiyi gerçekten tanımıyormuşumKonuyu actim ve uyudum. Sabah kalktim benim oglum onun cocuguna vurunca kendi de benim ogluma vurdu. Bardagi tasiran son damla oldu zaten öfkeliydim. Sonra sordum ameliyattan sonra ne yapmayi dusunuyosun dedim valla bilmiyorum bakicam duruma göre diye yuvarladi net bi cvp vermedi. Anladim ki ameliyattan sonra da bu iskence devam edecek. Sonra sizin uorumlarinizi okudum ve kararimi verdim. Anlattigim gibi oldu iste sonrasi malum.. su an ben evimdeyim o evde yok ve sevincten kafayi yemek üzereyim. Ama Şu var ki kulaklarım ortam sessiz olmasina rağmen hâlâ çınnnnnnn yapıyor. .
Insan oglu neden iyilik bilmez anlamiyorum ben enayi degilim zaten temizlige vs. Düşkün oldugum icin onlar pek zoruma gitmiyor benim zoruma giden onun rahatligi.. cocuk gelmis oglumun parmaklarini kapinin arasina sikistirmis oglum can havliyle aglamaktan nefesi kesiliyor ben o anki öfkeyle gidip cocuguna bagiriyorum benim cocuguma bagirma diyor cocugu kucaklamis oturmus agliyor. Benim bagirmam zoruna gitmis. Ulan sen ben bagirinca bu hale geliyorsan bir de beni düşün sürekli yüreğim agzimda yasiyorum cocugun gözünün kenari mor gözü şiş ve ensesinden tut yanaklarina kadar tirnak izi.. ben ne hissediyorum acaba bir sorsana !! Cocuk o iste anlamiyor diyor deli oluyorum. Ben konuyu yazdiktan sonra sabah benim oglan kendisinin ogluna vurunca kendi de kaldirdi benim ogluma vurdu daha onu hic saymiyorum. canima bagrima tak dedi artik.
Baslarim kirilmasina oyle is mi olur. Kusura bakmayin ama densizligin buyugu sizde. Yani ananiz degil ataniz degil 1 ay arkadasi kabul etmek de nedir. Evi yurdu parasi pulu olmaz muhtac olur amenna ama ben olsam asla kabul etmezdim. Sonunda cookk pişman olacaginiza adim gibi eminim.Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu
ŞAKAAA:))Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu
Hiç inandırıcı değil resmen uydurma bi konu olmuş , onca kişi sormuş 8 yaşındaki çocuk nasıl okula gitmez 2 aydır sizde? diye . Cevap yok .
Çoğu soruları es geçiyor konu sahibi
Sabaha karşı da evden kovdum diye yazıyor ve yine kenara çekiliyor
Düşündürücü . .
Göndermişsiniz ben bile rahatladım :)İnsan kayınvalidesine eşinin ailesine tahammül edemiyor yeri geliyor, eşiniz çok çok haklı kimse kabul etmez tek kişi olsa sesi çıkmasa bile rahat edilmez, bence konuşun kayınvalidenizi veya annenizi çağırın misafirim gelecek artık sığamayız falan deyip gönderin
Yine de sana çok kızdım şimdi.Insan oglu neden iyilik bilmez anlamiyorum ben enayi degilim zaten temizlige vs. Düşkün oldugum icin onlar pek zoruma gitmiyor benim zoruma giden onun rahatligi.. cocuk gelmis oglumun parmaklarini kapinin arasina sikistirmis oglum can havliyle aglamaktan nefesi kesiliyor ben o anki öfkeyle gidip cocuguna bagiriyorum benim cocuguma bagirma diyor cocugu kucaklamis oturmus agliyor. Benim bagirmam zoruna gitmis. Ulan sen ben bagirinca bu hale geliyorsan bir de beni düşün sürekli yüreğim agzimda yasiyorum cocugun gözünün kenari mor gözü şiş ve ensesinden tut yanaklarina kadar tirnak izi.. ben ne hissediyorum acaba bir sorsana !! Cocuk o iste anlamiyor diyor deli oluyorum. Ben konuyu yazdiktan sonra sabah benim oglan kendisinin ogluna vurunca kendi de kaldirdi benim ogluma vurdu daha onu hic saymiyorum. canima bagrima tak dedi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?