Eve gelen yardımcı kadınlara asla laf anlatamıyorum

14 sayfa dolmuş eve gelince mesajların hepsini okuyamadım yarın tek tek cevaplıcam. Ama anlayışınıza hayran kaldım gerçekten ahahah klozeti sürtmek lafını nerelere çekmişsiniz yahu goygoy için yer arıyodunuz heralde. Klozetin içi fırçayla ovulur bunu hepimiz biliyoruz demi? İçine tabiki sünger değmez ama kenarları ve oturulan yerin alt kısmı süngerle sürtülür ben bunu demek istemiştim her meyse yarın cevap yazıcam herkese klozet b.k içindr sananlar da olmuş pes doğrusu. Sürtmek kelimesinin etimolojisini araştıranlar bile olmuş ne tatava yaptınıZ yahu ahahah çok komiksiniz

Etkiye tepki. Birileri bir kelimeyi anlamamak için direnirse birileri de ciflemek diye bir eylem yoktur yazar. Tamamen etkiye tepki.

kim dedi ki vardır diye?
önce okuduğunuzu anlayın sonra cevap verin.
ha lütfen bunu da güzel bir üslupla yapamıyorsanız hiç cevap vermeyin. (hoşlanmıyorum insan gibi yazın vs. gibi hakaretvari şekilde muhattap alınmaktan) göz ardı edebilirsiniz beni.
hem sürekli açık aramaya çalışırken komik duruma düşmekten de kurtulursunuz.

Siz de cok komiksiniz,klozet temizlenmemis demekte zorlandiginiz icin

Ey kk bugun de elalemin poklu helasi yuzunden banlandik

Siz dediniz. Ciflemeki ben mi kullandım siz kullandınız.

dalga mı gecıyorsunuz bunları en basta yazmanız bu kadar zor muydu
klozet sürttürtmek yerıne ?

dogru duzgun konusmak zor olmamalı.

ayrıca sız dedınız nokta nokta klozetde pıslıkler vardı dıye bız sanmadık sız dedınız pıslık ıcındeydı dıye

Siz dediniz. Ciflemeki ben mi kullandım siz kullandınız.

konu sahibine demedim ki. arkadaş tatlı tatlı sormuştu ona dedim. doğrusu bu da demedim. hatta dalga geçtim kendimle engin bilgim bu kadar diye.
sonuna gülücükte koydum. ve hatta markası ne olursa olsun adı ciflemektir dedim.
bunun bir espri olduğunu anlamak neden bu kadar zor oldu?

hayır yani sürtme lafını yazan yada konu sahibesine ne demek diye soran da ben değilim.
çok şükür neyi kastettiğini anlayacak zekaya sahibim.

art niyet arıyorum artık bu ısrarınızda. yanılıyorsam kusura bakmayın ama cidden bir espriyi sanki ben parmağımı sallayarak hayır ona ciflemek denir şeklinde ifade ettiğimi iddia etmenize şaşırıyorum şu an.

Son düzenleme:
Yorumumu tekrar okudum. Googlamak ve ciflemek kelimelerini Türkçemize sokanları mı alkışlayalım gibi bir şey yazmısım. Ciflemek kelimesini siz ilk bulmuş gibi üstünüze neden alındınız. Şaka manasıyla kullanmıssınız işte demekki böyle bir fiilin olmadıgı ikimizin de kabulu. Ee daha ne ben ortada bir sorun göremedim. Benim ısrarım kendimi doğru anlatmak konusunda olur. Size ısrarla bir şey anlattıgım yok. Sizi alıntıladığım bile yok. Alınganlık yapmısınız bence.

Ve gerçekten klozeti sürtmemis nokta nokta pisliklerden anladım nasıl bir şey yahu? Oncelikle ailecek tuvalet eğitimi alin bence, hic bir ev çalışanı ev halkinin b.kunu temizlemek zorunda degil

Yahu ne fesat ne yargılayıcı insanlarsınız. Trafik kazası geçirdik Annem ameliyat olmuştu 1 aydır evde yoktum ve hastaneye uzaktan gelenlerde benim evimde kalmıştı. ilk sayfalarda en az 5 kez yazdım bunu. Eve çıktığımız gün kadını çağırdım ve durumu anlattım eve bakmaya fırsatım olmadı kusura bakma diye tamam abla ben hallederim dedi. Evet klozet temizlemeyi sevmem ama pislik halde bırakacak da değilim yok artık yaa. Kadın gittikten sonra iki tane minik nokta gördüm ve ordan anladım temizlemediğini. Defalarca ekstrem bir durum olduğunu anlatmama rağmen okumadan ne haddinize ailecek tuvalet eğitimi alın demek ??? Sen kim oluyorsun da bana tuvalet eğitimi al diyorsun haddini bil terbiyesiz.

Hanımlar farkında mısınız bilmiyorum ama klozeti sürtmek/temizlemek/ciflemek/fırçalamak vs vs vs düzeltmeleriniz ya da ne bileyim konu içeriğinden kopup tek bir nokta üzerinden diretme mi desem doğru olacak bilemedim şimdi, banlanacaksınız ve biz polemiğe girdik, konuyu aldık taaa başka noktalara getirdik de banlandık demeyeceksiniz her zaman ki gibi

Bir üstteki mesajımı sizde üstünüze alınabilirsiniz 1 aydır evde olmadığımı ekstrem bir durum olduğunu defalarca anlattım. Yahu ne fesat ne yargılayıcı insanlarsınız. Trafik kazası geçirdik Annem ameliyat olmuştu 1 aydır evde yoktum ve hastaneye uzaktan gelenlerde benim evimde kalmıştı. ilk sayfalarda en az 5 kez yazdım bunu. Eve çıktığımız gün kadını çağırdım ve durumu anlattım eve bakmaya fırsatım olmadı kusura bakma diye tamam abla ben hallederim dedi. Evet klozet temizlemeyi sevmem ama pislik halde bırakacak da değilim yok artık yaa. Kadın gittikten sonra iki tane minik nokta gördüm ve ordan anladım temizlemediğini. Defalarca ekstrem bir durum olduğunu anlatmama rağmen okumadan ne haddinize ailecek tuvalet eğitimi alın demek ??

Ayy surtmek surtmek cidden anlasilmiyor mu ne demek istedigi? turkiyede onlarca yore, agiz vardir. Ne var izmirde de simite gevrek deniyor ayyy o neymis mi diyeceksiniz bunu elestirenler sanirsin istanbul turkcesi konusuyor. Kimbilir neleri neleri farkli soyluyorsunuzdur.
Ayrica nasil yaa klozeti temizletmiyor muyuz? Yok artik! Kadinin isi, kadin profesyonel. Yani en azindan oyle olmasini bekliyoruz. Bastan kabul etmis bu durumu. Mesela hasta bakici da hastanin altini almasin o zaman. Temizlik isinde calisanlari kayirarak aslinda onlara haksizlik edildigini dusunuyorum. Islerinin dusuk bir is oldugunu dusunup pozitif ayrimcilik yapiliyor cunku. Baska hangi meslekte var bu durum? Hangi sekreter patronuna bana kahvalti hazirla diyebilir mesela ya da buyuk bir kurumda temizlik iscisi olan napsin? Parton mu temizliyor wcleri ayip olmasin diye
Konu sahibine tavsiyem ne yazik ki yok, ilacim olsa basima surecegim

Tuvaletin ici sungerle ovulur mu hic diyen, eli oraya girdi diye pislendigini iddia eden kendini temiz sanan insanlar da gordum bu konuda.
tuvaletin icini sadece fircayla ovarsaniz butun pislik mikrop aha orda kalir. Elinizi eldiven+sungerle oraya sokmadiniz diye temiz olmadiniz, mikrop icinde rezalet bi klozete poponuzu koydunuz.
mok lekesinin ustune azcik deterjan dokup fircayla ovunca o tuvalet temiz mi oluyo yani

Yani beklentiniz mi biraz fazlaydı acaba bana 6 senedir aynı abla gelir allah razı olsun hamileliğimde riskli gebelik yaşadığım için iç çamaşırlarıma kadar ütülerdi ben söylemezdim hiç çok pratik bir kadındır şu iş demedim hiç gelir gözüne kestirdiği odadan başlar dik bucak bitirir kapatır çıkar sistematik şekilde ha bazen gece 10 a kadar kalır + iş çoksa mutlaka bitirmeden çıkmaz ama piyasaya göre 2 katı fiyat alır sonuna kadar hak eder. Bir gün yine temizliğe geldiğinde o gidince fark ettim koltukların altında bile toz vardı viledq yapılmamış hiç dillendirmedim işini tam yapamamış çok mu yüz verdim de demedim iyikide dememişim özel hayatında sorunlarının olduğu bir dönemmiş sonradan öğrendim. Demem o ki onlarda insan onlarında bazen dalgınlık dönemi olabiyor. Arada bir tolerans gösterilmeli diye düşünüyorum belkide fark etmedi bile o işleri unuttuğunu.

Siz sürmek ve sürtmenin farkli seyler oldugunu dahi cikaramadiniz şuan, keske bu yorumu hic yapmasaydiniz

Ne şamın şekeri, ne arabın yüzü... pislikte benim, temizlikte... çağırmıyorum, onların yapmadığı şeyleri dert edeceğime, pis olan yerleri dert edinmeyi tercih ediyorum.. gece 12'de ev süpürdüğümde oldu, napalım Allah sağlık versin.

ben klozeti hic surtmem (bu arada klozeti surtmek deyince aklimda canlanan klozeti sokup duvara surtmek gibi bisey. klozete surtmemis deyince aklima geleni ise hic soylemeyeyim
domestos dokup yarim saat bekletince sifon cektiginde ne varsa gidiyor zaten anca inatci noktaciklarda firca kullanabiliyoruz
temizlikciye ayip olur diye pis eve temizlikci cagiramiyorum ben de. temizleyince de zaten temiz diye cagirmiyorum. oyle kisir bir dongu icerisindeyim.

Ya siz ciddi misiniz... süngerin fırçadan daha iyi temizlediğine nasıl vardık peki?

Kaç kere çağırdım hiçbirinin hijyen anlayışını beğenmedim. Aslında kendim yapacak durumda değilim çok çok fazla işim oluyor. Mecburen ve keyifle yapıyorum.
Bana kalırsa WC de kadının işidir. Komple temizliğe orası da girer.
Ayrıca Klozet temizliğinde her şey kullan-at olmalı. Herkesin hijyen anlayışı bambaşka.

Tuvaleti sadece fırça ile temizleyenide gördük şaka gibi eldiven takılır bir güzel sünger ile içini dışı ovulur klozetin nasıl sadece fırça ile temizliyorsunuz ?? Ayrıca niye herkes temizliğe gelen kadının tuvaleti temizlememesi gerektiğini düşünüyor nasıl bir saçmalık bana her temizliğe gelen abla yapıyordu, sonuçta b*k içinde olmuyor herkes tuvaletten sonra temizliyor, ama bir temizlik varsa evde orası birakilmaz... Konu sahibi arkadaşım sen çok iyi niyetlisin bu iyi niyetin suistimal ediliyor bence çok yüz göz olma yemek molasında yemeğini yesin daha sonra iş bitmeye yakın kahve ikram et istediği zaman mola yapsın tabiki robot değil ama beğenmediğin yeri mutlaka şöyle çok yumuşak yüzlü olma. Genelde temizliğe gelenler bir iki gelmeden sonra yuz göz olmayı çok seviyorlar olma kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…