- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Oturma yeri, kapağı vs başka bezle silinir tabiiki. Ama oralarda leke ne arasın? Sadece sanitize etmek için deterjanla bezle silinir. Süngerle ‘sürtmek’ niye?İyi güzelde oturma yerine de mi bunu kullanıyorsunuz benim içime sinmez şahsen tuvaletin içini temizledigim seyle kenarlarını asla silmem mecbur sünger yapılıyor
Ne taktınız kadının sürtmek kelimesine ya, ben bezle silmem tabiki oradada lekeler oluyor hiç erkekelerin kullandığı tuvalete girmediniz herhalde oturarak yapmıyorlar biliyorsunuz kii her yere sıçrar o leke gözukmese bile bezle silip geçmek benim içime sinmez cif ve süngerle ovularak temizlenmeli üstün körü olmaz hijyen anlayışımız uymuyor anlaşılan sizinle öyle silmekle temiz olduğunu sanmayinOturma yeri, kapağı vs başka bezle silinir tabiiki. Ama oralarda leke ne arasın? Sadece sanitize etmek için deterjanla bezle silinir. Süngerle ‘sürtmek’ niye?
Beni aşağılayarak üste çıkamazsınız :))Ne taktınız kadının sürtmek kelimesine ya, ben bezle silmem tabiki oradada lekeler oluyor hiç erkekelerin kullandığı tuvalete girmediniz herhalde oturarak yapmıyorlar biliyorsunuz kii her yere sıçrar o leke gözukmese bile bezle silip geçmek benim içime sinmez cif ve süngerle ovularak temizlenmeli üstün körü olmaz hijyen anlayışımız uymuyor anlaşılan sizinle öyle silmekle temiz olduğunu sanmayin
Ben kimseyi aşağılayıcı bir yorum yazmadım sadece temizlik anlayışınizin benimle uymadığını yaptığınız temizliği beğenmediğimi dile getirdim tartışmaya dönüşmesini istemedigimden daha fazla yazmayacağım demek çevrenizdeki her erkek oturarak yapıyor güldümBeni aşağılayarak üste çıkamazsınız :))
Sürtmek kelimesine takmadım, zaten benim mesajım konu sahibine değil yorum yapan başka birineydi. Konu sahibinin nereleri süngerle sürtmek istediği net değil.
İkincisi çevremde ayakta tuvaletini yapan erkek yok, iğrenç çünkü.
Son olarak da size normal bir mesaj yazan birine aşağılayıcı üstten üstten tavırla cevap yazmayın. Herkesin hijyen anlayışı farklı evet. Benim evimdeki klozetin ne durumda olduğunu bilemezsiniz, benim sizinkini bilemeyeceğim gibi. Ama ‘yok öyle temizlik olmaz, yok üstünkörü bilmemne’ diyerek laf sokuşturmaya kalkarsanız ben de ayakta tuvaletini yapan pis erkeklerle bulunduğunuz çevreye giydiririm, konu bir yere varamadan kişileşmiş ve çirkinleşmiş olur, gerek yok.
Önce dilimizi kalbimizi temizleyelim. Hijyen eksikliği yalnızca vücudumuzu hasta ederken; sevgisizlik, nezaketsizlik, vurdumduymazlık hem ruhumuzu, hem kalbimizi hem bedenimizi hasta eder.
Her konuda kaba yorumlar, ego savaşlarına gerek yok.
Benim mesajlarım gayet net. Zaten ilk mesajımda bişey sormuştum, öğrenmek için.
Tabii hepimiz egolarımızı tatmin için yarışıyor olabiliriz, ama birbirimiz üzerinden bunu yapmamıza gerek yok ya. Az durulun nolur.
Ne taktınız kadının sürtmek kelimesine ya, ben bezle silmem tabiki oradada lekeler oluyor hiç erkekelerin kullandığı tuvalete girmediniz herhalde oturarak yapmıyorlar biliyorsunuz kii her yere sıçrar o leke gözukmese bile bezle silip geçmek benim içime sinmez cif ve süngerle ovularak temizlenmeli üstün körü olmaz hijyen anlayışımız uymuyor anlaşılan sizinle öyle silmekle temiz olduğunu sanmayin
batıkentte ikamet ediyorum ve maalesef şu anki eve gelen kadınla çok yüzgöz olduğum için laf geçirememeye başladım. geçen ilk defa bi başında durmadım, klozeti sürtmemiş bile ( açılmamış süngerden anladım ve nokta nokta pislikler duruyodu, ben sürtmek istesem zaten neden seni çağırayım ki? mutfak fayansları vs de ciflememiş. ben gittikten sonra farkettim tabi. nasılsa yumuşak yüzlüyüm laf etmiyorum diye. ve dediklerinizi nasıl yaptırıyorsunuz ya ben çok çekiniyorum. Kadın geliyo sohbet muhabbet ediyorum kahve falan yapıyorum sonra laf geçiremiyorum, kaale almıyorlar illa sert mi olmam gerek?Her seferinde 20-30 lira fazladan para veriyordum bide aman iyi yapsın diye.
Toz almak için bez ayırıyorum mesela bunla al bu iyi alıyor diye, sonra bi bakıyorum her yerin tozunu benim söylemediğim başka bir bezle alıyor, bu gibi durumlarda napıyorsunuz ? Duşakabini mesela aslaaaa kurulamıyor hep leke leke kalıyor. Bi banyo yıkayışı var kovayla su atıyor fayanslara sonra hep iz kalıyor defalarca annem aracılığyla söyledim ama aynı tas aynı hamam. Ben işteyken annem başında duruyordui geçen ilk defa haftasonu çağırdım ve sinirden kendi kendimi yedim yaptığı temizliği gördükçe.
Bi daha aynı kadını çağırmak istemiyorum, bana işini iyi yapan birini önerebilir misiniz?
Ben senin ilk mesajini okurum bütün konunu degil cünkü ilk mesajda yaziyorsun neyin ne oldugunu, sonra gelen mesajlara göre üretilen bahaneleri dikkate almıyorum... hala da lafimin arkasindayim, tuvalet eğitimi alın çünkü eve temizlik için birini de alsaniz klozet temizlemek onun görevi (çünkü ev temizliği işlerine bu da dahildir), ama b.k temizlemek onun görevi değil... bu bir terbiye, eğitim meselesidir... ve bana terbiyesiz demissin de ben terbiyeyi kendi b.kunu temizlemekten aciz birinden öğrenecek değilim...Yahu ne fesat ne yargılayıcı insanlarsınız. Trafik kazası geçirdik Annem ameliyat olmuştu 1 aydır evde yoktum ve hastaneye uzaktan gelenlerde benim evimde kalmıştı. ilk sayfalarda en az 5 kez yazdım bunu. Eve çıktığımız gün kadını çağırdım ve durumu anlattım eve bakmaya fırsatım olmadı kusura bakma diye tamam abla ben hallederim dedi. Evet klozet temizlemeyi sevmem ama pislik halde bırakacak da değilim yok artık yaa. Kadın gittikten sonra iki tane minik nokta gördüm ve ordan anladım temizlemediğini. Defalarca ekstrem bir durum olduğunu anlatmama rağmen okumadan ne haddinize ailecek tuvalet eğitimi alın demek ??? Sen kim oluyorsun da bana tuvalet eğitimi al diyorsun haddini bil terbiyesiz.
Çitilemek ! Gerçekten mi?Evet sürtmek kelimesine çok takıldık çünkü ‘Klozeti sürtmek’diye bir tabir yok . ‘Klozeti sürtmek’ derse karşıdaki de ‘klozeti alıp nereye sürtecek’ diye sorar .
Klozet bezle ya da her hangi birşeyle de sürtülmez.
Çünkü klozet sürtülcek bişey değildir .
Ama bezle ya da süngerle temizlemek, silmek, ovmak , çitilemek vardır.
Çitilemek ! Gerçekten mi?
Sürtmek daha mantıklı..
Klozette fırça sürtülebilir
Çitilemek çamaşırı birbirine sürtmekti di miolsun yine de klozet sürtülmez benim de aklım karıştı
Yani. Fırça gayet iyi iş görürken süngerle neden ovsun. Hemde başka biri.Klozette fırça sürtülebilir
Evet klozette fırça sürtülebilir. Ama klozet sürtülmezKlozette fırça sürtülebilir
Aklımızla oynadı konu sahibiYani. Fırça gayet iyi iş görürken süngerle neden ovsun. Hemde başka biri.
Bende ovmak yazdim
Süngerle ovanlar da var tabi ..Yani. Fırça gayet iyi iş görürken süngerle neden ovsun. Hemde başka biri.
Bende ovmak yazdim
Yav konu sahibi kendince kısadan gitmişEvet klozette fırça sürtülebilir. Ama klozet sürtülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?