- 12 Haziran 2019
- 19.082
- 116.875
- 598
- 37
Yapana saygım sonsuz ama ben ovmuyorumSüngerle ovanlar da var tabi ..
Ama fırçayı klozete sürteriz .
Aman:) Temizlik diye diye terimleri de karıştırdık sanki çok matah bir şey
Immm şey ban yemeyelim durduk yere benceAklımızla oynadı konu sahibivicdansız
Ne taktınız kadının sürtmek kelimesine ya, ben bezle silmem tabiki oradada lekeler oluyor hiç erkekelerin kullandığı tuvalete girmediniz herhalde oturarak yapmıyorlar biliyorsunuz kii her yere sıçrar o leke gözukmese bile bezle silip geçmek benim içime sinmez cif ve süngerle ovularak temizlenmeli üstün körü olmaz hijyen anlayışımız uymuyor anlaşılan sizinle öyle silmekle temiz olduğunu sanmayin
Aynen Adamlar kimbilir o fırçayı icad edene kadar neler çekmişlerYapana saygım sonsuz ama ben ovmuyorumfırça varken ne gerek var ki? Adamlar o kadar uğraşmış tuvalet fırçasını bulmuslar (yapana saygım var ama başkasına yaptırana yok)
Immm şey ban yemeyelim durduk yere bence
Erkeklerin ayakta yapmalari bir zorunluluk değil oturarakta halledebiliyorlar. Hic gormediginiz icin oturma engelli saniyorsunuz galiba erkekleri
Pisuvar varsa anca ayakta kullanilabilir, onun disinda evde klozete ayakta yapmak baya pis birşey. Eşim ayakta halletseydi bile o sicramis lekelerle birakmazdi tuvaleti. Cok titiz temiz hanimlarin bir o kadar kirli eşleri...
En sonunda biri de fotosunu paylasmis yaniEki Görüntüle 2559055
El sürmek hayatî değil, böyle fırçalar tertemiz yapıyor.. fırçayı sık değiştiriyorum tabi.
Neyse gideyim de buraya eklemek için galerime kaydettiğim klozet fırçası fotosunu siliyim. Çünkü çok saçma.
Midem bulandı okurken bile :/klozeti sürtmemiş bile ( açılmamış süngerden anladım ve nokta nokta pislikler duruyodu,
Ciflemek = ovmak anlamında kullanıyorBen kenarlarini fırçalamıyorum. İcini fircaliyorum ama kenarlarini (kapağın bindiği yeri )sürtüyorum.
Bak aklımı karıştırma :) Ciflemek türkçe degilki...cif marka ismi degilmi yaa, ...nasil "verb" olarak kullanalim?
Bu kahvalti verme isi benim aklima yatmiyor ya. Diger mesleklerdeki calisma kosullari baz alinmali bence. Is yerinin kahvalti verdigi nerede gorulmus. Hepimiz calistik, calisiyoruz. Ya kahvalti yapar gideriz, ya biraz erken gidip is yerinde yapariz ya da ogle yemegine kadar ac dururuz. Bu calisanin sorumlulugunda. Ama ogle yemegi insan gibi cesitli, corbasi etli yemegi salatasi falan verilmeli bence. Arada cay molasi da kullanmali yaninda atistirmalikla mumkunse. Yani ben boyle yapiyorumSon 3 ayda 3 yardımcı değiştirdim. Bu onların işi ve iş ahlakı bekliyorum ister istemez ama maalesef olmuyor. Dün en son birini aldım. Kahvaltısını hazırladım yedi içti oyanlandı. Sonra benden olması gereken zamana göre 1 saati aştım diye ek ücret istedi. Verdim uğraşmak istemediğim için ama bu da iş ahlakı değil yani. Şimdi ben ona kahvaltı hazırladım kahve yaptım. Aç susuz mu bırakmam gerekirdi. Sabahın 8 buçuğunda geldi bitirene kadar bi şey vermemeli miydim? Ben bunu yapamam ki o da insan. Ama işte bunu suistimal edenler de var maalesef. O aldığı 3 kuruşla zengin olmaz ben fakir olmam. Ama kendisi kaybetti. Sonuçta onu çağırmıcam bir daha ve kimseye tavsiye etmicem. Sildiği mutfak dolaplarını da yeniden sildim. Önceki 2 si de ayrı sıkıntılıydı. Velhasıl yapmak istemiyorlar mecburiyetten yapıyorlar. Sonuç da bu.
Ya işte profesyonel olamıyoruzBu kahvalti verme isi benim aklima yatmiyor ya. Diger mesleklerdeki calisma kosullari baz alinmali bence. Is yerinin kahvalti verdigi nerede gorulmus. Hepimiz calistik, calisiyoruz. Ya kahvalti yapar gideriz, ya biraz erken gidip is yerinde yapariz ya da ogle yemegine kadar ac dururuz. Bu calisanin sorumlulugunda. Ama ogle yemegi insan gibi cesitli, corbasi etli yemegi salatasi falan verilmeli bence. Arada cay molasi da kullanmali yaninda atistirmalikla mumkunse. Yani ben boyle yapiyorum
İyi niyetli olabilirsiniz ama ne olur, lütfen tam bilginizin olmadığı konularda ahkam kesmeyin.evet dil yaşayan bir varlık. Çok haklısınız. Dış etkilenmeler mutlaka olacaktır ama ne kadar dilimizi korursak o kadar iyidir zira dilini koruyamayan ülkeler hepimizin malumudur.
Konudaki sürtme kelimesine takılıp alay mevzusu edenlere ses yok ama ciflemek ya da googlamak gibi ucube şeyleri dilimize sokanlara aferin mi diyelim. Bir dile bana göre fiil giriyorsa orada tehlike çanları çalar. Yeni icatlar olur anlarım alırsın uygun kelimeyi bulana kadar ama Türkçemizde googlamak gibi ucube ucube sözcükleri sokmayalım sokanları kınayalım
İyi de çoğunluk çalışıyor. Ben kahvaltı verdikten sonra zaten gidiyorum mesela. Öyle çaydı atıştırmalıktı, salataydı bunlarla uğraşamam. Misafir ağırlar gibi hizmet etmek için çağırmıyorum kadını. Kahvaltı ve öğle yemeği için müsaitim ancakBu kahvalti verme isi benim aklima yatmiyor ya. Diger mesleklerdeki calisma kosullari baz alinmali bence. Is yerinin kahvalti verdigi nerede gorulmus. Hepimiz calistik, calisiyoruz. Ya kahvalti yapar gideriz, ya biraz erken gidip is yerinde yapariz ya da ogle yemegine kadar ac dururuz. Bu calisanin sorumlulugunda. Ama ogle yemegi insan gibi cesitli, corbasi etli yemegi salatasi falan verilmeli bence. Arada cay molasi da kullanmali yaninda atistirmalikla mumkunse. Yani ben boyle yapiyorum
Yok agirlamak degil kastim cok haklisiniz. Cay molasi derken illa ki cay demlemek falan degil. Is yerlerinde de oyledir ya, 1 ogle molasi 2 cay molasi. Adi budur yani. Ben evdeysem soylerim yoruldun bi mola ver istediginde diye. Cay zaten surekli var bendeİyi de çoğunluk çalışıyor. Ben kahvaltı verdikten sonra zaten gidiyorum mesela. Öyle çaydı atıştırmalıktı, salataydı bunlarla uğraşamam. Misafir ağırlar gibi hizmet etmek için çağırmıyorum kadını. Kahvaltı ve öğle yemeği için müsaitim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?