Eve gelen yardımcı kadınlara asla laf anlatamıyorum

Ben bir de kahvaltı hazırlıyorum halbuki kahvaltisini yapip gelebilir cunku zaman konusu sorun oluyor.. 150 ye geliyordu tam gün o da olmuş 200 ya bu ücret bir bana mi çok geliyor .. Bende ankaradayım bana da yeni biri lazım

Aylık alıyorsanız ücret normal.
Şuan haftalık için 170 veriyorum, haftada 2 alırsam 160 veriyorum.
15 günde gelenler de 180 190 civarında alıyor.

Ama tam gün geliyorsa ya da sabah erkenden, kahvaltı vermek durumundasınız, diğeri insafsızlık bence.
Kadın yetişmek için 7 de evden çıkıyor, kalkması en geç 6 buçuk.
E size gelip iş yapana kadar 2 3 saat geçiyor.

Eve gelen hiçbir yardimciya asla klozet temizletmedim, elim ayağım tuttuğu surecede bunu yaptırmam.

Kimse yaptirmasin zaten .

Diğer temizlikler için ise iyi yapmıyorsa işini ,başka birini bulun.
Benimkiler daima temizler, ama temizi temizler.
Ben kadın gelmeden önce pırıl pırıl ederim, kendi başkasının kullandığı tuvaletten huylandığı için eve girer girmez cif be çamaşır suyuyla temizler ve o gidene kadar o banyo kullanım dışı kalır, giderken de kendi kullandığı için temizler gider

Konuya göz attım da, neler olmuş öyle
Pisi pisine(kabacasını herkes anladı) deyimi yerini bulmuş resmen.
Kk birkaç gün çok sıkıcı olacak, severek okuduğum üyeleri griler bürümüş

Ne saçmalanmış gerçekten ya duyulmamış diye bazı kelimeler yok sayılamaz öyle değil mi konu Sahibi gayet de düzgün anlatmış normal yani. Temizlik konusuna gelince ben de hiç memnun kalamadım olmuyor yani kimseninki kimseye uymuyor bir kadını çok beğendim o da profesyonel değilmiş önümüzden çok iyi yaptı işin hilesini filan bilmiyordu o da işi bırakmış bendeki şans

Duyar kasmak tanımını Türkçeye ilk kazandıran kişinin aldığı nefese kadar lanetlerimi iletiyorum.
Başımıza bela ettiler şu lanet sözü. Ne desek duyar kasmayin diye dikiliyor biri karşımıza
Ağzınıza sağlık Ben de ne zamandır düşünüyordum bir ben miyim bu tabirden nefret eden diye.

Banyoyu yıkarken klozeti de yıkamak başka ,kirlisini elini içine sokarak yikatmak çok başka.

süngerle içini silmek miiii

Konu sahibi kendini belki iyi ifade edememiş ama ben hak veriyorum
10 temizlikçi kadın eve geliyorsa dokuzu işini iyi yapmıyor
Gün sonunda bakıyorsun sen ondan daha çok yorulmuşsun üstüne her yer temiz değil
Ki Türk kadını yardımcı kadın gelmeden temizlik yapmaya başlar

Haram ediyorlar bence aldıkları parayı niyeyse başka bir yerde doktorun avukatın işi beğenilmez onlara r şey denmez hak verilir
Temizlikçinin işi beğenmediğini söyleyince birden Suzan Avcıya dönüşürsün

İşini biraz bile iyi yapan temizlikçi Hanımlara gün bulunmuyor bu sebeple

Süngerle iç kısımlarını sürtmesi lazım. yazmış.

Ayrıcalar banyolar evin içinde değil mi
Eşinizle beraber uyuduğunuz en namehrem yeri elalemin kadınına temizletiyorsunuz klozet evin iç kısmına girmiyor mu
Kadın pis bıraktım dememiş orayı temizlememiş demiş

Başka bi kadın çağırın, fakat şuna emin olun başında durmayıp çıktığı odayı o an kontrol etmezseniz %99 zu şişirip gidiyor.
Ve çok yüz göz bı tipse mesafeli durun gelen kişiye.

Aynı dertten bende muzdaripim
Bende çok yumuşak yüzlüyüm ama çalışan kişilerle mesafeyi korumak gerekiyor Anladığım.
Defalarca söylememe rağmen yapmıyorlar hep yumuşak yüzlülüğümden

Kesinlikle katılıyorum

Cunku bahsedilen yere firca girmiyor? Degmedigi icin de temizleyemiyor :)

El sürmek hayatî değil, böyle fırçalar tertemiz yapıyor.. fırçayı sık değiştiriyorum tabi.
Neyse gideyim de buraya eklemek için galerime kaydettiğim klozet fırçası fotosunu siliyim. Çünkü çok saçma.

İyi güzelde oturma yerine de mi bunu kullanıyorsunuz benim içime sinmez şahsen tuvaletin içini temizledigim seyle kenarlarını asla silmem mecbur sünger yapılıyor

Valla bizde yabanci yatili var emin olun al birini vur otekine. Iki gunde simariyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…