- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 34
Ben bir de kahvaltı hazırlıyorumüff haklısınız maalesef
Neyini anlamadınız ya klozeti sürtmemiş dedim işte? Süngerle iç kısımlarını sürtmesi lazım.Türkçem gayet anlaşılır. Tuvaleti temizletmicez de neyi temizleticez pardon? B.k içinde bırakmıyorum heralde ama ben yapacak olsa zaten kadını çağırmam, ben sevmiyorum parasını veriyorum yapsın diye ve yapıcam diyor yapmıyor? Siz akıl vermeyin bana en iyisi.
İş bitince de kahve ikram ediyorum :) işe başlarken de. bende hata sanırım.
Haklısınız ben çok iyi davrandım suistimal etti.
Cunku bahsedilen yere firca girmiyor?Ya siz ciddi misiniz... süngerin fırçadan daha iyi temizlediğine nasıl vardık peki?
Aylık alıyorsanız ücret normal.Ben bir de kahvaltı hazırlıyorumhalbuki kahvaltisini yapip gelebilir cunku zaman konusu sorun oluyor.. 150 ye geliyordu tam gün o da olmuş 200 ya bu ücret bir bana mi çok geliyor .. Bende ankaradayım bana da yeni biri lazım
Benimkiler daima temizler, ama temizi temizler.Eve gelen hiçbir yardimciya asla klozet temizletmedim, elim ayağım tuttuğu surecede bunu yaptırmam.
Kimse yaptirmasin zaten .
Diğer temizlikler için ise iyi yapmıyorsa işini ,başka birini bulun.
Ağzınıza sağlıkDuyar kasmak tanımını Türkçeye ilk kazandıran kişinin aldığı nefese kadar lanetlerimi iletiyorum.
Başımıza bela ettiler şu lanet sözü. Ne desek duyar kasmayin diye dikiliyor biri karşımıza
Ayy cidden banlanmissinz ya usenmedim tek tek okudumSiz de cok komiksiniz,klozet temizlenmemis demekte zorlandiginiz icin
Ey kk bugun de elalemin poklu helasi yuzunden banlandik
Benimkiler daima temizler, ama temizi temizler.
Ben kadın gelmeden önce pırıl pırıl ederim, kendi başkasının kullandığı tuvaletten huylandığı için eve girer girmez cif be çamaşır suyuyla temizler ve o gidene kadar o banyo kullanım dışı kalır, giderken de kendi kullandığı için temizler gider
süngerle içini silmek miiiiüff haklısınız maalesef
Neyini anlamadınız ya klozeti sürtmemiş dedim işte? Süngerle iç kısımlarını sürtmesi lazım.Türkçem gayet anlaşılır. Tuvaleti temizletmicez de neyi temizleticez pardon? B.k içinde bırakmıyorum heralde ama ben yapacak olsa zaten kadını çağırmam, ben sevmiyorum parasını veriyorum yapsın diye ve yapıcam diyor yapmıyor? Siz akıl vermeyin bana en iyisi.
İş bitince de kahve ikram ediyorum :) işe başlarken de. bende hata sanırım.
Haklısınız ben çok iyi davrandım suistimal etti.
Süngerle iç kısımlarını sürtmesi lazım. yazmış.Ne kadar değişik yorumlar okudum Aman Allahım. Kadının Türkçe'sine laf etmek kimin haddine. Anlamayan güzelce, anlamadım diyebilir. İnsanız hepimiz değil mi? Ayrıca ben gayet tabi anladım nedense, "içini sürttürmek" deyince, tuvaletin iç kısmı neresi arkadaşlar? Peki neyle sürttürülür? Bezle, süngerle değil herhalde değil mi? Fırçayla sürttürülür. Pes cidden. Derdim Var bölümündesiniz ama amacınız yardımcı olmak yol göstermek değil de yermek, eleştirmek, aşağılamak.
Ayrıca eve gelen bütün temizlikçiler tuvaleti temizler. Tabi ki her yer b.k içinde değildir bunu da nereden çıkardınız? 200 lira para veriyoruz, işi bu ayrıyetten, yarın bir gün bu işi yapacak olursam ben de temizlerim. Yardımınız dokunmayacaksa yorum yapmayın ya silah zoruyla mı yorum yaptırıyorlar?
Konu sahibi arkadaşım, bir daha çağırma. Ben şahsen hiçbirini bir daha çağırıyorum ben de senin gibi hiçbir şey diyemiyorum. Tepeme çıkıyorlar. Temizlik firması da İzmir'de arkadaşım 400e çağırmış. Çok fazla. Bizim ev 200 metrekare bir de. Napacağımızı şaşırdık.
Kesinlikle katılıyorumMaalesef iyi niyeti suistimal etmeyen insan, az...
Ben yillardir ara ara temizlik icin yardimci alirim. Ancak referansla alirim.
Hepsinden de cok memnun kalmisimdir.
Yalniz eve ve kendi duzenime alismalari, 2 seferi buluyor. Bu noktada sabirli olmak lazim.
Bugun bende de temizlik vardi. 6 yildir geliyor. Aldigi parayi son kurusuna kadar hak ediyor. Temizlikten sonra begenmedigim bir sey varsa, mutlaka uyaririm. Ki artik hic gerek kalmadi...
Muhabbete dalmasin diye, is yaptigi yerlerde durmam. Tam gunse ogle yemegini mutlaka veririm. Sabah cok erken geldigi icin kahvalti da veririm. 15 dk.dan fazla masada oturmaz. Bir de ulasabilecegi yere kuruyemis veya meyve koyarim. Temizlik cok enerji harcatiyor, enerjisini bu sekilde toplar.
Temizlikci bana hayir icin gelmiyor, ben temizlikciyi hayir olsun diye cagirmiyorum. Bu bir is! Her iste oldugu gibi ciddiyet gerektirir.
Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.
Cunku bahsedilen yere firca girmiyor?Degmedigi icin de temizleyemiyor :)
İyi güzelde oturma yerine de mi bunu kullanıyorsunuz benim içime sinmez şahsen tuvaletin içini temizledigim seyle kenarlarını asla silmem mecbur sünger yapılıyorEki Görüntüle 2559055
El sürmek hayatî değil, böyle fırçalar tertemiz yapıyor.. fırçayı sık değiştiriyorum tabi.
Neyse gideyim de buraya eklemek için galerime kaydettiğim klozet fırçası fotosunu siliyim. Çünkü çok saçma.