Eve gelen temizlikçi

Ben de 40haftalik hamileyken temizlik için yardım aldım, o gün bir iş için isyerimdeydim de kadın mesaj attı 'ama canım evin çok pis'. nasıl sinirlendiğimi bilmiyorum aradım şimdiye kdr çoktan doğurmuş olmam lazimdi temizlik yapamıyorum diye yardım aldım zaten sen ne diyorsun dedim de, aklıma geldi şimdi yine sinirlendim... evi yarim yamalak temizlemişti akşam baktigimda, bir de benim ayakkabımi giyip gitmiş

Bunlar haspalaşmış iyice afadersin. Sonuçta bu profesyonel bir iş, işverene cnm yazmak nedir?
Ben olsam sana mı sorucam gerizekalı ev benim işini yap paranı al çık git beğenmiyorsan da yapma derdim. İnsanlara insanca davranmak yaramıyor zaten hemen tepene çıkıveriyorlar.
Ayakkabıyı geris isteseydiniz istediniz mi

Ya böyle temizlikciler de var maalesef. Bir kere dedemin evine kadın çağırmıştık 2 tane. Kadınlar mutfak raflarinin ici perde storeları dolap icleri dışları koltuklar duvarlar vs.. yapılmadık dip köşe bırakmadılar. Söylenmeyen seyleri dahi yaptılar. Ve ikisi 100 tl aldı toplam. Gündelikçi şans işi tamamen

Hiç profesyonel biri değil sahibi.

Sanki bir kadın var , mahalleden üç bes kişiyle ekip kurmuş gibi.

Ne kadar ödediniz ?

.....

Insanlar zaten yapamadıklarını işler için yardımcı tutuyor .

Bir ihtiyacimizdan kesip temizliğe yatırıyoruz .

Ayrıca " Burası çok kirlenmiş " eviniz ne kadar kirli " demek çok saygısızca bir hareket.

Böyleleri zaten temiz iş yapmaz.

Bu corona döneminde temizlikçi neden çağırdınız ki
Ne olur ne olmaz
Evet güzel temizlenmemiş.
İş yapmıyorlar basında beklemeyince.
Şikayet var a yazabilirsiniz.

Istedim ama onu da getirmedi eski bi ayakkabımdı o yüzden peşine de düşmedim getirse de giyemezdim başkasının giydiği ayakkabıyı ztn bi de referansla gelmişti bana arkadaşımın önerisiydi, eve geldigimde tüm musluklar olduğu gibi duruyordu ki musluklarim yenidir biraz deterjanla ovmadan pırıl pırıl oluyorlar yani... halılar serilmemis, mesela masayı orayı süpürmek için çekmiş öylece bırakmış ortada, el supurgemle sulu zemin çekmiş supurgem leş gibi kokuyor filtresi mahvolmuş... ki doğum öncesi temizlikti bu artık Allaha havale...

O son oldu sonra bi siteden personel talep ettim hep, şu meyve adı olan degi ama diğeri... kaliteli hizmet neymiş gördüm gerçekten de, temizlik sonrası puanlama fln bile var...

Mesajlardaki türkçe

Tek kadın 300 TL

Eve asla almiyorum,is yerine geliyor yemin ederim 3 saat boyunca pesinde dolaniyorum iflahim kesiliyor ,is yeri duz zemin toz al sil ,is yapmadan para almaya geliyorlar

Hıh,burda diğer konularda temizliğe gelenleri savunanlar görsün.Büyük çoğunluğu böyle.Nerden mi biliyorum,çünkü 10 yıldır her hafta ve haftada 2 gün alıyorum.İş disiplini,ahlakı maalesef yok çoğunda.Gerekli yerlere şikayet edin.Biz parayı kolay kazanmıyoruz,ama görülüyor ki bu tip şahıslar çok kolay kazanıyor.

Hanımlar ev temizliği hizmeti alabileceğimiz büyük kurumsal bi firma biliyor musunuz? Birkaç ay içinde benim de ihtiyacım olacak düzenli temizlik hizmetine.
Şu meyve ismi olan siteden bahsetmiyorum o da mahalle arası firmacıkları topluyor sonuçta.

Aklıma geldi
Bir defa temizlikçi çağırmıştım bir sene önce falan
Ben ondan çok yorulmuştum
Önceki günden banyoyu yıkadım
Evi büyük süpürgeyle süpürdüm
Tüm çamaşırları bulaşıkları yıkadım
Eşyaları yerleştirdim
Kadın geldi kahvaltı üstü öğle yemeği hazırladım
Bir yandan kadın söylene söylene başladı eşyanız çokmuş diye
Dakika başı beni çağırdı
-gelin halıyı yuvarlayalım
-masayı çekemedim
-Buzdolabı ağır çekemiyorum
-kovamı değiştirin yeni bez verin
Saflığıma doymayayım bir an önce işi bitirsin diye her dediğini yaptım
Kendi dinlendi ben bir saniye oturmadım
Temizliği bitirdiğinde her yer tam üstünkörü geçilmiş denilen durumdaydı.
Kendime söylene söylene temizliği ben bitirdim
Anlaşılan kendime temizlikçi değil temizlik koçu tutmuştum
Aklıma geldikçe sinirleniyorum
İlk baştan temizliği sade ben yapsam bu kadar yorulmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…