- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.871
- 133
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Ben de 40haftalik hamileyken temizlik için yardım aldım, o gün bir iş için isyerimdeydim de kadın mesaj attı 'ama canım evin çok pis'. nasıl sinirlendiğimi bilmiyorum aradım şimdiye kdr çoktan doğurmuş olmam lazimdi temizlik yapamıyorum diye yardım aldım zaten sen ne diyorsun dedim de, aklıma geldi şimdi yine sinirlendim... evi yarim yamalak temizlemişti akşam baktigimda, bir de benim ayakkabımi giyip gitmiş
Istedim ama onu da getirmedi eski bi ayakkabımdı o yüzden peşine de düşmedim getirse de giyemezdim başkasının giydiği ayakkabıyı ztnBunlar haspalaşmış iyice afadersin. Sonuçta bu profesyonel bir iş, işverene cnm yazmak nedir?
Ben olsam sana mı sorucam gerizekalı ev benim işini yap paranı al çık git beğenmiyorsan da yapma derdim. İnsanlara insanca davranmak yaramıyor zaten hemen tepene çıkıveriyorlar.
Ayakkabıyı geris isteseydiniz istediniz mi
Mesajlardaki türkçeHerkese merhaba arkadaşlar biz dün sabah eve temizlikçi çağırdık iyi hoş kadın yaptı yapmadığı kısımları tek tek ben gösterip burası olmamış dedim o şekil yaptı. Ben tek bir temizlikçi kadın istedim ama erken bitirsinler diye onlar kendi iradesi ile fazla ücret almadan 2 kadın yolladılar.
Kadınlar gittikten sonra tekrar baktım o an gözümden kaçanları kadınlar gittikten sonra fark ettim. Buzdolabının arkası leş gibi ! üst mutfak dolaplarıda silinmemiş bende şirkete whatsapptan yazdım böyle böyle diye (RESİM EKLEYECEĞİM) kadına da kirli olan yerleri yolladım özür diledi yarın bizzat kendi geleceğini söyledi bende teşekkür ettim konu kapandı. Bugun ise yazdığı mesajları atıyorum. Mesajtada yazdığım gibi zaten bir kere temiz olan eve kimse temizlikçi çağırmaz ki eve 2 hafta boyunca gitmedik.. Ben kadınlara görünen yerleri silsinler süpürsünler diyede o kadar parayı heybeye vermedim. Mutfak camını bile ben söyledikten sonra sildiler. Birde ukala gibi eviniz bu kadar pis mi deyip engelliyorlar. Şirket adı; ZEYNEP TEMİZLİK bu arada. Ve doğru düzgün silmediği bir çok yer var oraları atamadım ama kadına hepsini attım ve önce haklı bulup sonradan bu şekilde yan çizmesi resmen hakaret ve dolandırıcılıktan farkı yok. Böyle iş yapanları bir yere şikayet edemiyor muyuz?
Eki Görüntüle 2634485 Eki Görüntüle 2634491 Eki Görüntüle 2634492 Eki Görüntüle 2634486
Tabikide.yasasinozgurluk komple detaylı ev temizliği olarak mı anlaşma yaptınız?
Tek kadın 300 TL ama kendi istekleri ile fazla ücret almadan 2 kadın gönderdiler işleri erken bitsin diyeNe kadar ücret ödediniz
Tek kadın 300 TLHiç profesyonel biri değil sahibi.
Sanki bir kadın var , mahalleden üç bes kişiyle ekip kurmuş gibi.
Ne kadar ödediniz ?
.....
Insanlar zaten yapamadıklarını işler için yardımcı tutuyor .
Bir ihtiyacimizdan kesip temizliğe yatırıyoruz .
Ayrıca " Burası çok kirlenmiş " eviniz ne kadar kirli " demek çok saygısızca bir hareket.
Böyleleri zaten temiz iş yapmaz.
İki kadın hele hiç kabul etmeyin.iyice şişiriyorlar.İkisini takip etmek de zor.Tek kadın 300 TL ama kendi istekleri ile fazla ücret almadan 2 kadın gönderdiler işleri erken bitsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?