- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Haklısınız,sikayet edebildiğiniz her yere sikayet edin en azindan iciniz soğusun ama burada ilk yorumlarda size hak verenler çıkarken son sayfalara doğru temizlikçi duyarı yemeye başlarsınız benden söylemesi.Herkese merhaba arkadaşlar biz dün sabah eve temizlikçi çağırdık iyi hoş kadın yaptı yapmadığı kısımları tek tek ben gösterip burası olmamış dedim o şekil yaptı. Ben tek bir temizlikçi kadın istedim ama erken bitirsinler diye onlar kendi iradesi ile fazla ücret almadan 2 kadın yolladılar.
Kadınlar gittikten sonra tekrar baktım o an gözümden kaçanları kadınlar gittikten sonra fark ettim. Buzdolabının arkası leş gibi ! üst mutfak dolaplarıda silinmemiş bende şirkete whatsapptan yazdım böyle böyle diye (RESİM EKLEYECEĞİM) kadına da kirli olan yerleri yolladım özür diledi yarın bizzat kendi geleceğini söyledi bende teşekkür ettim konu kapandı. Bugun ise yazdığı mesajları atıyorum. Mesajtada yazdığım gibi zaten bir kere temiz olan eve kimse temizlikçi çağırmaz ki eve 2 hafta boyunca gitmedik.. Ben kadınlara görünen yerleri silsinler süpürsünler diyede o kadar parayı heybeye vermedim. Mutfak camını bile ben söyledikten sonra sildiler. Birde ukala gibi eviniz bu kadar pis mi deyip engelliyorlar. Şirket adı; ZEYNEP TEMİZLİK bu arada. Ve doğru düzgün silmediği bir çok yer var oraları atamadım ama kadına hepsini attım ve önce haklı bulup sonradan bu şekilde yan çizmesi resmen hakaret ve dolandırıcılıktan farkı yok. Böyle iş yapanları bir yere şikayet edemiyor muyuz?
Eki Görüntüle 2634485 Eki Görüntüle 2634491 Eki Görüntüle 2634492 Eki Görüntüle 2634486
Harikaymış orası kira kontratına dahil olmasıBen yardimci aliyorum, Turkiye`deyken bir yardimcim vardi cok zor buldum cok kisi degistirdim onu bulana kadar ama bulduktan sonra da cok guveniyordum, 5 sene haftada 2 defa geldi ve anahtar ondaydi islerin sirasini bile kendisine gore ayarliyordu piril piril oluyordu her yer. Onu bulmasaydik artik pes etmistim kendim temizleyecektim cunku sizin gibi bircok tecrube yasadik. Hatta bir keresinde geldi resmen yarim gun tv izleyip kahve icti, ben de yarim gun parasi verdim diye olay cikarmaya calismisti. Herkes calistigi kadar para aliyor dedim yolladim evden.
Su an yasadigim ulkede kira kontratina dahildi yardimci, haftada 1 defa geliyor butun malzemeleri onun istegine uyarak aldik ve inanilmaz sistematik calisiyor. Memnunum o yuzden degistirme geregi duymadim. Sanirim emlakci her zaman calistigi sirketten insanlar ayarliyor o yuzden herkes daha dikkatli calisiyor.
Gelmeden önce sildim süpürdüm toz aldım desemÖzür dileseydiniz "birdaha ki sefer önce iyice siler süpürür öyle ararım" deseydiniz... nasıl mantıksız insanlar var hayret... gerekirse her güne bir oda olacak şekilde yapın ama böyle paranızla rezil olmayın
Ah bunu diyenler çıktı bileHaklısınız,sikayet edebildiğiniz her yere sikayet edin en azindan iciniz soğusun ama burada ilk yorumlarda size hak verenler çıkarken son sayfalara doğru temizlikçi duyarı yemeye başlarsınız benden söylemesi.
Eve gelen yardimcilarla ilgili tum konularda boyle olduel insaf diye başlarlar 8 saatte mutfak dolabı yetişmez diye bitirirler.Ha bir de yerleri vileda ile sildirmişinizdir umarım yerleri elle sildirdiyseniz siz vicdansız bir ev sahibi olursunuz ve tabi ki yetişmez 2 kisi de olsa koca ev!! denilerek noktayı koyarlar.
İşte kim olursa olsun tavır çok önemli, birine yük olacağım veya zarar vereceğim diye ödüm kopar benim haliyle insan aynını karşıdan da bekliyor ama her zaman göremiyorsun işte napalım. Sen avize mevzusu deyince aklıma geldi bak, bi hafta çıkarken bozdolabındaki magnet kırıldı abla demişti olur öyle deyip geçmiştim magnet sonuçta. Mutfakta ufak tefek kırdıkları da olduydu o ara. Diğer geldiğinde ben içeri odadayım gümm diye bir ses geldi koştum baktım cam silerken peteğe çıkmış, petekle birlikte yere düşmüş (boylu poslu yapılı da bir kızımızBen alamıyorum yardımcı; iyilerin günleri dolu zaten, bir bilindin mi salmıyorlar kim kaparsa. Boşta olanlardan çağırdım birkaç kere, geldi biri avizeyi kırdı "Kusura bakmayın artık çok tozluymuş silerken olabilir" diyor. Bırak da ben diyeyim onu diyeceksem sen biraz bi utlan hani. :)) Neyse alacağından kesmedik ama bize fazladan bi avizeye patladı o temizlik ve kadın gittikten sonra koltukların altından cam topladım. Onu bile adam akıllı temizlememiş.
Birinde güya temizlik yapıyor, yerde kullandığı bezle masa silmeye kalktı. Böyle iş mi olur? Yer bezi ayrı, toz bezi ayrıdır.
Birinde geldi biri tek suyla her yeri silecek neredeyse, "Suyu tazelesen" diye kaç kere uyardım, ne kapıları sildi ne pencere kenarlarını, gösterdim ama yapmamış bırakmış. Cam bile sildirmeye kıyamam ben geleni düşer uçar diye ama yok artık. Eşime diyorum "İzin al, büyük temizlik yapacağız" tamam yani ikimiz temizlersek temizleniyor, yoksa değmiyor verdiğin paraya.
Şu İngiliz obsesif kadın bir girse evime vallahi daha ne isterim. Bana öyle biri lazım, hala lazım, hep lazım ama yok bulamadık bir işinde güzel düzenli hanım.
Kadını çağırma sebebiniz dip bucak kısımları temizlemesi o kısmı anlamakta sıkıntı yok.Bunun farkındayım zaten kadın gelmeden önce bende yerleri süpürdüm sildim toz aldım üstten üstten yardım etmeye çalıştım ama en ufak yerler bile hatalı. Dile getirdim kadın özür diledi gelecem dedi ama devamı yok
Kendimi gördümRuh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Aslinda dogru soyluyosunuz hic olmadi mutfak dip kose temizlenebilirdi yetismediginide ertesi gun yapabilirlerdiEv çok pis derecede bir ev değil zaten küçücük bir evimiz var oturduğum başka bir semtte de temizlikçi çağırdığımda dip bucak yapmıştı hem iyiydi hem kötüydü ama benim için dip bucak yapması yeterliydi. Ama dün ki kadında bunu göremedim birde onların gözünde ben haksız olup ukalaca bir hareketle karşılaştım. Birde perde ve koltuklara dokunmadılar
Annem bundan çok daha iyi temizlik yapan kadınlarınkini bile beğenmiyor.Herkese merhaba arkadaşlar biz dün sabah eve temizlikçi çağırdık iyi hoş kadın yaptı yapmadığı kısımları tek tek ben gösterip burası olmamış dedim o şekil yaptı. Ben tek bir temizlikçi kadın istedim ama erken bitirsinler diye onlar kendi iradesi ile fazla ücret almadan 2 kadın yolladılar.
Kadınlar gittikten sonra tekrar baktım o an gözümden kaçanları kadınlar gittikten sonra fark ettim. Buzdolabının arkası leş gibi ! üst mutfak dolaplarıda silinmemiş bende şirkete whatsapptan yazdım böyle böyle diye (RESİM EKLEYECEĞİM) kadına da kirli olan yerleri yolladım özür diledi yarın bizzat kendi geleceğini söyledi bende teşekkür ettim konu kapandı. Bugun ise yazdığı mesajları atıyorum. Mesajtada yazdığım gibi zaten bir kere temiz olan eve kimse temizlikçi çağırmaz ki eve 2 hafta boyunca gitmedik.. Ben kadınlara görünen yerleri silsinler süpürsünler diyede o kadar parayı heybeye vermedim. Mutfak camını bile ben söyledikten sonra sildiler. Birde ukala gibi eviniz bu kadar pis mi deyip engelliyorlar. Şirket adı; ZEYNEP TEMİZLİK bu arada. Ve doğru düzgün silmediği bir çok yer var oraları atamadım ama kadına hepsini attım ve önce haklı bulup sonradan bu şekilde yan çizmesi resmen hakaret ve dolandırıcılıktan farkı yok. Böyle iş yapanları bir yere şikayet edemiyor muyuz?
Eki Görüntüle 2634485 Eki Görüntüle 2634491 Eki Görüntüle 2634492 Eki Görüntüle 2634486
Kadınlar geldiler işe başladılar ben bir sorun olursa seslenirsiniz dedim bahçeye çıktım çünkü laptoptan bakmam gereken işler vardı ara sıra içeri girdim olmayan yerleri söyledim geri bahçeye çıktım. Dün çok yoğun olduğum için fazla takip edemedim kadınlar gittikten 2 saat sonrada benim işim bitti kontrol ettim o zaman anladım mesaj attım zatenAslinda dogru soyluyosunuz hic olmadi mutfak dip kose temizlenebilirdi yetismediginide ertesi gun yapabilirlerdi
Peki bunlar naptilar gelince hemen bitti diyip gittilermi
Linç yemek umrumda değil ben harbeye para saçmıyorum hakkınıda vermediAnnem bundan çok daha iyi temizlik yapan kadınlarınkini bile beğenmiyor.
Bazı yerlere bez bile değmemiş
Nasıl bir temizlik bu?
Burada temizlikçi kadın konuları lince uğruyor ama bir insan aldığı parayı hak etmeli
Yazabildiğiniz her yere yazın
Uygulamadan çağırdıysanız puanları düşük verin ki insanlar yanılıp çağırmasınlar
Bende bu konuya ayarımEv tabi ki kirli olacak, yoksa niye cagirasiniz? Temizlik yapmayi sevmeyenler/usenenler/istemeyenler/vakti olmayanlar temizlikci cagiriyor zaten, dip kose temizleyecek olsak zaten para vermezdik degil mi? Bir daha burdan servis almayin cok saygisizlar.
Yok ben senin için demedimLinç yemek umrumda değil ben harbeye para saçmıyorum hakkınıda vermedi
Harikaymış orası kira kontratına dahil olması
Firmadan temizlikçi mi asla.Normalde bizde çağırmıyoruz ama hem yoğun olduğumuz için hemde dip buçak temizlik yapılsın diye çağırmıştık.
Valla isterse vermesin keyfi bilir ama burda birsürü kişinin okuduğu bir foruma yazıyorsa ben de cevabımı ona göre yazarım. Bir kişi bile görse kâr . Benim de ufak bebeğim var ev işlerine yetişemiyorum ama ona rağmen bi gün bi odayı bi gün başka odayı şeklinde idare etmeye çalışıyorum. Kimsenin sağlığını riske atmaya gerek yokBiz de aynı durumdayız. Bahar temizliği yapılacak, kimseyi çağıramıyoruz. Bebekle oturdum kara kara düşünüyorum. Konu sahibi salgınla ilgili yorumlara özellikle cevap vermemiş, boşuna yorum yapılıyor.
Ne kadar ücret ödedinizNormalde bizde çağırmıyoruz ama hem yoğun olduğumuz için hemde dip buçak temizlik yapılsın diye çağırmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?