- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 25
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Sende benim gibi olma baya bir araştır öyle çağırHanımlar ev temizliği hizmeti alabileceğimiz büyük kurumsal bi firma biliyor musunuz? Birkaç ay içinde benim de ihtiyacım olacak düzenli temizlik hizmetine.
Şu meyve ismi olan siteden bahsetmiyorumo da mahalle arası firmacıkları topluyor sonuçta.
Bizde esimin ruh sagligi icin almiyoruz. Kadinlarin pesinden bi pista temizliyorRuh sağlığım için eve temizlikçi almıyorum. Yapabildiğimiz kadar yapıyoruz eşimle.
Gelen kadınlar anladığım kadarıyla özbekti.Sizin hatanız temizlik şirketi ile çalışmanız.
Ben evime aylardır düzenli olarak her hafta kadın alıyorum.
Büyük temizlik 1 günde bitmez 1 kişiyle doğru, ama 2 kişi oyle guzel bal dök yala yapar ki.
Camsille de kapı silinmez.
Is bilmeyene denk gelmişsiniz malesef,geçmiş olsun. Bir daha birileri önerisiyle alın. Komşu eş dost..
. Şirket falan cagirmayin. Hem pahali Yayapiyor lar hemde herşeyi yapmıyorlar.
Ben hamileyim,her zaman gelen kadına büyük temizlik dedim peki dedi,geçtiğimiz haftalarda bi gelmesine dolap içleri komple,mutfak,kıyafet,gömme,banyo dolabı döktü yapti. Ve 2 odanin cam perdesi, ondan sonraki hafta kalan odaların cam perdesi bitti gitti. 2 kisi olsaydı 1 gunde bitecekti belki de .
Tabiki buzdolabı altı çekilip silinecek oyle sey mi olur.
Bir de konuşan adamin konuşması tuhaf suriyeli falan mi?
Konuşanı bilmemde gelenler özbekistanlıydı. Valla ya paramızla rezil olduk ben temizledim eviSüriyeli mi bunlar konuşma da değişik .. bence de bir daha çağırmayın ne gerek var yani para ver üstüne böyle laf ye kirli ki ev temizlikçi çağırılıyor
değişik
Konuşanı bilmemde gelenler özbekistanlıydı. Valla ya paramızla rezil olduk ben temizledim evi
Normalde bende çağırmam ama çok yoğun günlerime denk geldiresmen oyle olmuş ya ben hiç evime çağırmadım sanırım çağırmam da
Nerede oturduğumu bilmeden ne bu yargı?sonro korona diye ağlıyorlar. bakın görün sayı fırlayacak bayramdan sonra aha bunlar yüzünden
Evet oradan da marsa geçeceğim :)) sanada tavsiye ederim sende gelaydamı oturuyorsun birdek orda yok korona.
Önce ki yorumlarda yazdım ama tekrar yazayım gelmeden önce ben evin tozunu aldım yerleri sildim süpürdüm zaten ikıi kadın bile yapamadıysa tek kadın gelseydi evden hiç iyi bir şey çıkmazmış. Kadının yazdığı eviniz çok mu pis kelimesine takıldınız galiba bende diyorum ki ev o kadar pis değil kadın silmesi gereken yerleri bile silmemiş ben söylediğim dile getirdiğim halde. Kadın ilk beni haklı bulup özür diliyor sonra çirkin uslupla konuşup engelliyor nesi haklı?Tek kadına aşırı pis bi evi bir günde temizletmeye çalışmak haksızlık. Siz de tek kadın için ücret ödemişsiniz, belirli zamanda nereyi ne kadar yapabiliyorsa öyle yapacak elbette. Kulpun içindeki kir sonradan akmış bariz belli, silseydi daha iyiydi elbette ama belki mutfağı bitirip başka odaya geçince aktı onı da görmedi. Kasten bırakmadığı sürece unutulabilir yerleri çok da problem etmemek gerek bence. İletişime geçtiğiniz kişinin üslubu hoş değil ama söylediğinde doğruluk payı da var. Uzun süre temizlenmemiş evi bir günde bal dök yala yapmak çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?