• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelen misafirler

Sirf kocayi elinde tutacak diye ard arda patir patir 3 cocuk dogurup hepsini cayira salinmis keci gibi yetistiren annemin hala kizindan nefret ediyorum..
Bir gun evlenince aslaaa evime gelemezzz aslaa..
Misafirse misafir akrabaysa akraba..
Tmm laf edilmez misafirede tek bir oda batmiyor ki deli dana gibi her odaya giriyorlar..
Benim su kisacik onrumdeki gorevim elin kadini cocugunu terbiye edemiyor diye arkasini toplamak mi..
En buyuk korkum gorumcemin eltimin bu sekilde cocuk yetistirmeleri..
Allaaaahh seyir eyleyin cumbusu.

Tamam çocuğuyla ilgilenmeyen annelere bende kızıyorum. Gittigim yerde diken üstünde oturuyorum fakat cocuklu kisileri eve almamak nedir yahu ?
Birde cocuklarini birakacak yer ariyorlarmis o kisiye gitmek icin, peh. ? Asla gitmezdim duysam böyle birsey.

Sirf kocayi elinde tutacak diye ard arda patir patir 3 cocuk dogurup hepsini cayira salinmis keci gibi yetistiren annemin hala kizindan nefret ediyorum..
Bir gun evlenince aslaaa evime gelemezzz aslaa..
Misafirse misafir akrabaysa akraba..
Tmm laf edilmez misafirede tek bir oda batmiyor ki deli dana gibi her odaya giriyorlar..
Benim su kisacik onrumdeki gorevim elin kadini cocugunu terbiye edemiyor diye arkasini toplamak mi..
En buyuk korkum gorumcemin eltimin bu sekilde cocuk yetistirmeleri..
Allaaaahh seyir eyleyin cumbusu.

allah ıyılıgını versın ılk cümlene hala guluyorum:KK70::KK70::KK70::KK70: kusura bakma nlur:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir anne kendi çocuğunu tanır ve buna göre hareket etmeli. Çayını eline alıp koltuğa yayılamaz, az arada kalkıp çocuğunu kontrol edicek, hatta evden çıkmadan uyarıcak, misafirlikte nasıl davranması gerektiğini öğreticek.

Bilmiyorum ama biz böyle gördük, böyle büyüdük.

Zamanımı böyle şeye neden harcayayım diye düşünüyorum, zaten önceden evimi temizlemişim, yemekler yapmışım misafirlerimi güzel ağırlamak için, gittikten sonra normal bi temizlikle işimi bitirmek varken, neden günlerimi buna harcayayım?
Zaman bu kadar değersiz mi? Senin çocuğunun duvardan yağlı, çikolatalı parmak lekelerini temizlemek saatlerimi alıyor, ama senin o çocuğun çikolatalı elini silmen 3 saniyeni alır.
Evet anlatilsnlar cok yorucu gercekten annelerin ihmalinden kaynakli seyler
Sahsen bej cocuklarimun arkasindayimdir hepkontrolum altindadirlar ama herkez bizim gibi hassas degil ayni dusuncede degil ben alıştım şahsen sizin kadar takıyor
Bence bu ruh halinde strese gireceğiniz huzursuz olacağınıza ev oturmaktan iptal edjn

bana da gelmişti bu zatlardan. mutfağa geldi çocuğuyla bakiiyim neler yapmışsın diye. tepsiden kurabiyeyi aldığı gibi 3 yaşındaki oğluna verdi, çocuk döke saça evde gezine gezine yedi. çıldırmıştım sinirden.

bi arkadaşım karar aldı evine çocuklu misafir kabul etmiyor
artık herkes biliyo huyunu, ona gitmeden önce çocuğumuzu nereye bıraksak planı yapıyolar

arkadaşlarına evinin kuralı olduğuna alıştır, çocuklar ben size mutfağı hazırlamıştım falan diye kibarca uyar, kısa vadede olmazsa da uzun vadede sana uyarlar
Insanlar anlamış değilim çocuğumu istemediği yerde benim işim ne He bu tarz annelere görüşüyoruz denildi tamam
Ama hiç bir çocuklu anneye görüşmek ve bu annelerin sırf bu şahsın evine gitmek için mücadele vermesi çok garip

arkadaşım çoooook haklısın.bende senin yerinde olsam deli olurum.tamam hepimiz misafirperveriz ama misafirde misafirliğini bilsin.ben misafirim diye evimin içine edecekse nerede bunun misafirliği.seni sayan seven bi arkadaş olsa çocuğuna dur der canım.belkide sana özel bi davranış değildir kadın çocuğunu böyle yetiştirmiştir,çocuk gittiği heryerde ve evinde böyledir.çocuğunu böyle yetiştiren kadında suç,çocukta değil.en güzeli mesafeni koy..

Bize gelen misafir cocuklarida illa ya haliya ya koltuga bisiler döker dökmeden gitmezler yani neyse diyorum misafir gelmeyen ev neye yarar temizlerim diyorum benim cok takildigim bi konu eve gelen cocuk sevdigi bi oyuncakmi gördu koy cebine götur evine bundan acaip rahatsiz oluyorun yani cocugumun oyuncagini izin almadan nasil alabilirsin belki cok sevdigi bi oyuncak defalarca geldi basima bazen cocugu giderken annesinin babasinin yaninda kontrol edesim geliyor

Canım benim çocuğum yok ama arkadaşlarımın çocukları seninkilerden beter

Evin içinde ayakkabı giydirir çocuk ayağını duvara dayıyo öyle bağlıyo bağcıklarını ki ben eve ayskkabıyla girmem duvarlar sür beyazı

1 aylık koltuklarıma kocca bardak vişnesuyu döktüler

Masamda ödev yaparlar gerikafLı şey beyaz masayı bastıra bastıra çiziyo anasıda yanında dur ölüm yapma demedi

Börek çörek yerler elde ama tabak yok oturmak yok dökülenler umrunda değilde o yağlı eller heryere sürüyolar

Koltuğa yatarlar ayaklar duvarları siler

Kırmıyım diye hep sustum bi dur desin diye bekledim baktım olmuyo ona gidince ben dökmeye başladım örtüye yere

Hıncımı alıyorum çok zevkli :)

Misafirim diye rahat ettirmek isterim tabi ama bu evimin içine etme hakkını kimseye vermiyor.

Bayramda gelen misafirlerden birinin kızı kurabiyeleri bütün masaya ufalamıştı annesinin gözleri önünde. Kurabiyeleri salona taşımaya başlayınca "abla o kurabiyeler dağılıyor kızına bi baksan" dedim kibarca. Demesem umrunda olmayacaktı. Kızı kurabiyeleri ortalığa saçacak ben de aman mutlu olsunlar canım, saçsın döksün heryeri sıvasın bi güzel diyeceğim öyle mi?

Aynı gün gelen başka bi misafir de çocuğunun peşinde gezdi bi yeri kurcalar diye. Öyle misafir gelsin, canımı yesin.

Canım benim çocuğum yok ama arkadaşlarımın çocukları seninkilerden beter

Evin içinde ayakkabı giydirir çocuk ayağını duvara dayıyo öyle bağlıyo bağcıklarını ki ben eve ayskkabıyla girmem duvarlar sür beyazı

1 aylık koltuklarıma kocca bardak vişnesuyu döktüler

Masamda ödev yaparlar gerikafLı şey beyaz masayı bastıra bastıra çiziyo anasıda yanında dur ölüm yapma demedi

Börek çörek yerler elde ama tabak yok oturmak yok dökülenler umrunda değilde o yağlı eller heryere sürüyolar

Koltuğa yatarlar ayaklar duvarları siler

Kırmıyım diye hep sustum bi dur desin diye bekledim baktım olmuyo ona gidince ben dökmeye başladım örtüye yere

Hıncımı alıyorum çok zevkli :)

aynı durum bende de var, acık renk koltuğumun uzerıne bir bardak vısne suyu dokuldu, ama hala sılıyorum ara ara kusuyor yıne ız çıkıyor, kırmızı degıl ama koyuluk gölge seklınde belli, en olmadı kaplatayım mı, çıkmıyor bır turlu, siz nasıl çıkardınız?

Ben de kızımın arkadaşlarını ve annelerini çağıracagım.3.sınıfa gidiyorlar. Ama sırf bu rahatlıklarından dolayı bir kez daha düşünecegim.Maalesef bazı anneler çocuklarını takip etmiyorlar.

Hergelenmi senin evine bişey yapıyorbukafar şikayetçiysen çağırma yada çocuksuz arkadaş bul kendine

bu tarz kişiler banada gelmeye başladılar..her dakika acıkıp biz salonda otururken..kendileri mutfağa dalıp buz dolabında ne var ne yo çıkarıp..ekmekler yerlerde..zeytin taneleri yerde..artık dayanamadım..eve çocuklu almıyorum..kontağımı kestim böyle uzaylı insanlardan..
Bende nefret ederim yabancı birinin herhangi bi dolabımı açmasından hele buz dolabını açan çocuktan karıştırandan hiç hazzetmem. Ama malesef pluyo işte. Göz hapsine alıyorum dolabı açsa kapatıyorum eline yiyecek alsa peşinde geziyorum. Eşimin akrabası işte napcan...

Back