Eve gelecek insan , evin hanımını aramaz mi ?

Allahım evladımı hayırlı eyle ,Hanımını hayırlı eyle ,hayırlı bir evlat hayırlı bir gelin nasip eyle yaraabbbbbbbbim AMİN
Amiiinnnnnn

Ben anlamıyorum benim annem eve gelmek isteyecek ben dur bi eşime sorayım diyeceğim daha neler
Aynı şey onun için de geçerli
Kayınvalidem ha beni aramış ha eşimi ne farkeder beni arasa da buyur gel başımla beraber derim eşimi arasa da aynı şeyi der

Benim evimse eşimin de evi kim kime haber ne önemi var ya

Ya arkadaslar şu konuyu bir okuyun allah askina kimse kimseden izin alsin yazilmiyor kiii taktiniz yok hamileyimde yok ilerde oglume gitmek icin gelinden izinmi alicakda ..... yaa boyle bisi zaten söz konusu degil izin almayi nerden cikartiyorsunuz anlamiyorum gercekten konu amacindan şaşti gercekten .

Evin beyine haber vermişler ne var ki bunda.Günlerce kaldılarsa o Zaman ses et.Sadece bir zeytin peynir hazırlamak içinse diyecek birşey yok.Eşin de yardım etmiş daha ne olsun.

Konu sahibi benden izin alsınlar dememiş ki niye gerildi ortam ?
Benim kayinvalidem hep eşimi arardi eşim anne istersen nsccktsi bı ara ben gecikebilirim unutabilirim kız hazırlık yapmak isteyebilir siz kendi aranızda haberlesin dedi

Bende bı yere giderken hatun kişisini ararım eşimde yolda gelirken herifcan kişisini arar abi bişey lazımmı gelirken diye genelde akşam aile bireyleri yan yana olduğu vakitlerde sozlesiriz hoparlör açık olur falan ...

Çünkü iki kişininde yaşadığı evde ikisinide adam yerine koymak gerekir ... Annem bile gelirken haber verir musaitmisin diye veya eşimi arar planiniz varmı yoksa geleyim diye...

Telefon icat edilmiş çok çeşitli operatörler var sınırsız kampanya var nezaket diye birşey var ... Hele hele evden biriyle arada bı gerginlik haz etmeme durumu varsa zaten kesin aranmalı haber verilmeli diye düşünüyorum

Aha burda da çıktı mı kavga?
Valla biz bunu geçen Linam'ın konusunda tartıştık.
Görümceler gelinler birbirine girdi

Ben evet nezaket gereği evin hanımı aransa iyi olur görüşündeyim.
Ama en büyük suçlu karısına danışmayan koca kişisidir tabi.

Herkesten incelik bekleyemiyoruz da koca kişisi bir zahmet akıl etsin
eşim müsait mi bir bakayım haber ederim demeyi.

Abartmışsınız da abartmışsınızdaha ne kadar abartılın diye düşünüyorum da Yok bulamıyorumbenim kvde gelmedi kafam rahat herşeyi hallettik eşimle beraber Yok evi döşemek dert Yok evlenmek dert Yok hamilelik dert Yok aramadı Yok çaya gelecekmişeşiniz annemize de böyle davransın da biraz yaptıklarınıza ayna tutsun bence. Haber verme konusunda sizi araması uygun olurdu

Aynı benim kayınvalide. 3. kez görüştüğümüzde düğün günüydü.O zaman da beş karış suratından herkes anladı beni istemediğini. Ama ağızlarında hep bi kışın gelip kalacağız lafları. Bundan önce diğer çocuklarına karşı hiç böyle bir uygulama yapılmadığı halde. Ilk biz 4 aylık evliyken gelip 1 hafta kalmışlardı. Sonraki sene kayinvalideye yüz vermediğim için kayinpeder istemedi ki gelemediler. Şimdi de doğumuma gelmek istedi onu da bir bahaneyle reddettim. Hiç pişman değilim. Madem bu kadar sık gelmeyi düşünüyordun ona göre davranacaktın.
Sizinkilere gelecek olursak sizi arayıp müsait olup olmadığınızı sormaları gerekirdi. Yoksa bir çay bir kahvaltı sizin için de sorun değildir tabii.

Bende gelinimi arardim hem hamile sorunlu geciyormus erkeklere gore ev her daim temiz ama gelde kadina sor hazirlik yapicak olan o neticede oglum olucak Allahin izniyle ama boyle konularda gelinden yana dusunurum tabi oglumu ariycam diye sacma sapan cocukca muhabbete girecegime gelini arar derim nezakettendir ya kaynanalik yapmak hobi olmus artik bide evi incelemeler falan bos seyler

Bence de kaynanaya çemkirene kadar kendi kocasınaeğitim vermesi lazım kaynanayı eğiticem diye uğraşana kadar kaynana aradığında anne x i arabanla konuş ben anlamam o ayarlıyor herşeyi diyip geçsin

Benim için ha ben ha eşim aranmış farketmez. Eşim de benden onay almadan cevap vermez zaten. Orayı burayı incelemesi ve düğün zamanı bahanelerinde kv haksız tabi ama arama konusunda ben tuhaflık görmedim.

Konu sahibini su acidan anlayabiliyorum. Bahsettigi kayinvalide her seyi kusur yapabilecek, inceleyip sorun bulup laf uretebilecek bir karakterse insanin eli ayagi birbirine dolanir. Yola cikmaya aniden karar vermedikleri asikar, 2 saat once degil 1 gun onceden bile haber etselermis iyiymis. Burada asil meselenin ugramalari degil teftise cikmis gibi baskin seklinde ugramalari oldugunu saniyorum. Ben de olsam hosuma gitmez. Ev halidir, ortada donun atletin olur, bulasigin olur.

Tamamen pislik yapmak amaci,bebege bisey olsa hih kadin olaydi da hem bebegine sahip.cikaydi hem evinin isini goreydi diycek,sevincek.. boyle kafali.insanlar,evet var...
Senle.itiscek zora sokucak seni.. amac bu.
Yani cay icme kahvaltiya gelme dert degil. Ama o kina olayi biseye elini surmeme yok bahane etme vs.. sonradan birden balim gulum olma istegi adami sinir eder..Yoksa duzgun olsalar eminim ki sen de sinir olmazdin . Aramasalar bile dert etmezdin. Ama evin kopegi miyim demissin ya,oyle hisset diye yapiyorlar. Kaale almiyoruz seni diye..

Aaah canım benim topa tuttular mı seni çoğusu yerden yere vurmuştur sanırım senden kötüsü yoktur şuan seni çok iyi anlıyorum annelik yapmayan insanların anne gibi ortada dolaşmasın bende tahammül edemiyorum

Gercekten dayanamadim yazacam birincisi hamileyken insan gercekten bitkin olabiliyor ruh hali farklilik gostereboliyor hepiniz biliyorsunuz aslinda calisanlarda isteyerek calismiolardir sonucta ee para alirken de hamileler sonucta :) ikincisi herkese ne kadar kolay.basiniza arkadas ben kaynanama gderken kayinpederimi arasam biz gelcez diye ne kadar mantikli olur kayinvalidede saygi duyup gelinini aramali bence bak sekil a senin oglun yaptigina takilmaz ama el kiziyiz madem takiliriz haliyle gelini yokmus gbi davranmamasi lazim bence

Şoklar içindeyim
herkes ne var demis
Geçen gorumceli konuda 90 sayfa gorumcenin hiç bir haberi olmamasına rağmen sen yengeden habersiz o eve gidemezsin diye afaroz edilmemiş miydi kk da her şey çok ilginç

Benim görümcem de bayramda eşinin ailesinden istanbula dönerken ankaradan gececeklerdi, bize uğramayı düşünmüşler. Hatta çay içip kalkmalı değil, 1 gece kalmalı bir plan yapmışlar. Ben bunu kimden öğrendim? Kayınvalidemden Combo yani anlayacagınız. Ama bizim ilişkimizde olumsuz bir sey yasanmadıgı için biraz gıcık olsam da sorun yapmadım. Bence böyle şeylerde ilişkinin kalitesi önemli o yüzden. Eger art niyetlilerse ben de sinirlenirdim. Ama yok genel anlamda iyiyseniz, sırf bana niye haber verilmiyor! diye ortaya dökülmek de sizi fesat yapar.
Eklemeden de edemeyeceğim, su evin hanımı tabiri de bayağı komik bir tabir. Gözümde tükenmek üzere olan bihter ziyagil canlanıyor.

Bu resmen cinnet sebebi

Eklemeden de edemeyeceğim, su evin hanımı tabiri de bayağı komik bir tabir. Gözümde tükenmek üzere olan bihter ziyagil canlanıyor.

Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…