- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Merhaba kızlarben 5 aylık evliyim malum borçlarımız var ve tek maaşla geçim zor oluyor ben de evden çalışıp para kazanmak istiyorum katalog işi (Farmasi diye bir firma yapıyorum ama o da yterli olmuyor bu yüzden başka bir iş bebek şekeri butik pasta yapmak gibi iş daha yapmak istiyorum bu konuda sizden bir fikir almak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
El emeğiyle aklıma birşey gelmiyor valla bu konuyu takip edicem bende öğrenciyim çok işime yarar bu konu. Ben bir süre ikinci el satış uygulamalarından çok satış yaptım elime az buz da olsa para geçmişti onlarıda deneyebilirsiniz bir yandanMerhaba kızlarben 5 aylık evliyim malum borçlarımız var ve tek maaşla geçim zor oluyor ben de evden çalışıp para kazanmak istiyorum katalog işi (Farmasi diye bir firma yapıyorum ama o da yterli olmuyor bu yüzden başka bir iş bebek şekeri butik pasta yapmak gibi iş daha yapmak istiyorum bu konuda sizden bir fikir almak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Farmasi Hakkında bilgi alabilirmiyim ,çok kazandırdığı söyleniyor kazandırmıyor mu ?Merhaba kızlarben 5 aylık evliyim malum borçlarımız var ve tek maaşla geçim zor oluyor ben de evden çalışıp para kazanmak istiyorum katalog işi (Farmasi diye bir firma yapıyorum ama o da yterli olmuyor bu yüzden başka bir iş bebek şekeri butik pasta yapmak gibi iş daha yapmak istiyorum bu konuda sizden bir fikir almak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba banada bilgi verebilir misiniz mümkünse .Merhaba... Ben de evden çalışarak para kazanıyorum instagrmda kendime ait satış sayfam var özelden mesaj yazdım bakabilirsiniz
Farmasi hakkında mı bilgi istiyorsunuz?Bana özelden yazabilirsinizMerhaba banada bilgi verebilir misiniz mümkünse .
Farmasi Hakkında bilgi alabilirmiyim ,çok kazandırdığı söyleniyor kazandırmıyor mu ?
Farması %100 Türk Malı Helal Sertifikalı gerek deterjan gerek kozmetik ürünleri olan bir firmadır.Farmasiyle aylık 5.000 lira kazanan tanıyorum ben de o kişiye üyeyim.Daha fazla bilgi için özelime mesaj atabilirsinizFarmasi Hakkında bilgi alabilirmiyim ,çok kazandırdığı söyleniyor kazandırmıyor mu ?
Benimde satis sayfam var ama isletme hesabinda degilim. Eger isletme hesabina gecerseniz vergi odemeniz gerekiyoInternetten satis yapmak yasak diye biliyorum vergi ödemeniz lazim.. Ben evde kokulutas mevlut sekeri yapiyordum cevreme sadece internete resim koyuyordum kargo yapmiyordum arkadaslarimizdan ceza alanlar olunca onuda kapattim..
Aslinda doğru internetten satış yapmak için vergi lehvası,fatura kesme şart,maliye bakanlığı kontrol ediyor ve ceza bile kesiyorlar hatta geriye dönük bile kesiliyor tesbit edildiğinde.Internetten satis yapmak yasak diye biliyorum vergi ödemeniz lazim.. Ben evde kokulutas mevlut sekeri yapiyordum cevreme sadece internete resim koyuyordum kargo yapmiyordum arkadaslarimizdan ceza alanlar olunca onuda kapattim..
Evet 5 yillik geriye dönük takip edebiliyorlarmis aslinda kârli bir is olsa vergiye basvurmayi cok istemistim hem bagkur yada sigortami öderim ilerde benim icin iyi olur hemde ceza alma korkusu olmaz diye ama dedigim gibi kazanc cok az olunca interneti kapattim hatta isi tamamen biraktim..Aslinda doğru internetten satış yapmak için vergi lehvası,fatura kesme şart,maliye bakanlığı kontrol ediyor ve ceza bile kesiyorlar hatta geriye dönük bile kesiliyor tesbit edildiğinde.
Sadece işletme hesabı değil aslında satış yaptığın an vergi mükellefi oluyorsun istersen 2.el ürün satın tesbit edilirse ceza kesiyorlar cezası az olmuyorBenimde satis sayfam var ama isletme hesabinda degilim. Eger isletme hesabina gecerseniz vergi odemeniz gerekiyo
Benimde isletme hesabi degildi el emegi yaptigim ürunleri koyuyordum ayni zamanda siparis alinir dahi yazmiyordum yani sadece ornek ve sehirdisi kargo yollamiyordum ona ragmen gittim gorustum yasak denildi vergiden muaf belgesi almam lazimmis ama ona ragmen internetten kesinlikle satis olmayacak kargo yollandigi tespit edildigi an cok buyuk cezasi var denildi.. Benimle ayni isi yapan arkadaslarimi sikayet etmisler cok yuklu ceza aldilar..Benimde satis sayfam var ama isletme hesabinda degilim. Eger isletme hesabina gecerseniz vergi odemeniz gerekiyo
Aynen sadece işletme hesabı değil,normal satış sayfası olanlarda fatura vs şart arkadaşlarınızda işletme hesabı değilmiş,cezası çok yüksek oluyor dediğiniz gibi,arkadaşlarınızı ürün aldığı kişiler mi şikayet etmiş.Benimde isletme hesabi degildi el emegi yaptigim ürunleri koyuyordum ayni zamanda siparis alinir dahi yazmiyordum yani sadece ornek ve sehirdisi kargo yollamiyordum ona ragmen gittim gorustum yasak denildi vergiden muaf belgesi almam lazimmis ama ona ragmen internetten kesinlikle satis olmayacak kargo yollandigi tespit edildigi an cok buyuk cezasi var denildi.. Benimle ayni isi yapan arkadaslarimi sikayet etmisler cok yuklu ceza aldilar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?