• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden nasıl para kazanabilirim?

uzman olduğunuz bir alan varsa iş başına üzret alabileceğiniz işler oluyor aslında, yazı yazabilirsiniz belki bir yerlere yada sosyal medya larını yönetebilirsiniz. Fal bakma konusunda iyiyseniz fal bakabilirsiniz boş zamanlarınızda

Aynen sadece işletme hesabı değil,normal satış sayfası olanlarda fatura vs şart arkadaşlarınızda işletme hesabı değilmiş,cezası çok yüksek oluyor dediğiniz gibi,arkadaşlarınızı ürün aldığı kişiler mi şikayet etmiş.
Evet urun yolladigi müsteri vergi dairesinde calisiyormus fatura isteyince fatura olmayinca birde sıkıntı yasamislar galiba sikayet edilmis galiba o kisi demisti..

Eve verilen paketleme isleri var bende düşünüyorum ek gelir için

Bende evden calisiyor(dum). Müsteri hizmetleri olarak almanya ile görüsüyordum. Yabanci diliniz varsa degerlendirin. Maasi iyi. Ama tek türkcede evden müsteri hizmetlerinde calisabilirsiniz . Tabi böle bisi yapmak isterseniz.

Bende sizin gibi öyle para biriktirmek istiyordum şimdi yeteneğimi kullanıyorum ahşap oymaciligi yapan bir abiyle is yapıyorum renklendirme ve resim ciziyorum ahsapa eğer varsa böyle birşey deneyebilirsiniz allah yardimciniz olsun :)

Back